Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek létezik kisugárzás...

Szerintetek létezik kisugárzás vagy csupán külső alapú szimpátia az egész amelyet utólag racionalizálnak meg ezzel az ezoterikus magyarázattal?

Figyelt kérdés
Ha valaki szimpatikus valakinek akkor arról hogy fogja tudni maga eldönteni, hogy simán csak tetszett a fizimiskája, emiatt pozitívan reagált rá, aminek következtében láss csodát a másik fél is pozitívan reagált vissza. Így ő lehet kisugárzást lát bele holott sokkal banálisabb a magyarázat.
júl. 6. 13:35
1 2
 11/13 Kv-An ***** válasza:

9 nem tudom. Az biztos a páromat nem érdekli, hogy néz ki. Legalábbis a ruházata. Magán az emberen látszik, hogy nem elhanyagolt, viszont semmi csillogás. Első randira tiszta de kopott munkásban jött, egy öreg keleti autóval 2005-ben. Később megtudtam nincs is rendes ruhatára, amit még az exe rendezett neki azt kinőtte, nem tudta felhúzni, mindenesetre én felöltöztettem. Ha eltorzulna baleset miatt fogalmam nincs hogyan reagálna. Lényeg a lényeg nekem munkásban is nagyon tetszett, pár dolgot megbeszéltünk a vendéglőt kihagytuk, szex lett a folytatás.

Gyenge 60 évesen is úgy járkál mint akit nem érdekel senki és semmi, és kb. ez így is van. Hiába a szakadt munkás mindenfelé amerre jár haverjai a nők, a hentes, a benzinkút, a postás, Sparban többen is. A túl kopott munkást nekem kell eltüntetni, probáltam kimosom olajos rongynak, akkor kicselez mert felveszi. A kazán a tuti megoldás.An

júl. 6. 19:55
 12/13 anonim ***** válasza:
A kisugárzás nem ezotéria. Az első benyomás pedig nem csak a külső. Amikor először találkozol valakivel, akkor millió számra érkeznek be az agyadba olyan mikroinformációk (ezeknek egy része biokémiai inger), amiket az agy nem egyenként elemez és tudatosít, hanem egyfajta kivonatot, benyomást hoz létre belőlük. Nem tűnik fel neked és az agyunk működéséből adóan nem vagy tudatában, de egy nagyon tág, réteges, összetett tudásbombát kapsz. Ez a tudásbomba a kisugárzás konyhanyelven.
júl. 7. 06:06
 13/13 anonim ***** válasza:

#9 A sérülés mértékétől is függ, hogy mennyire változik meg tőle az illető. Durva, nagyon feltűnő, a természetes "működését" zavaróan befolyásoló változások, erős lelki traumát okoznak, okozhatnak.

"Ha valakinek pl levágja a villamos a lábát, akkor az a lelkéből is levágott egy darabot." Ez a lelki "csonkulás", kisebb, nem annyira feltűnő sérüléseknél is jelentkezhet.

Sokszor elég annyi is, hogy a külsőre szimpatikus ember megszólal, kinyitja a száját, mond valamit és már változik is a megítélése. Pl szép ember, de agyilag zokni.

Fordított felállás is létezik. Külsőre semmi extra, sőt, de a szelleme ragyog és ezt kommunikálni is tudja a többi ember felé.

Mindkét - fentebb bemutatott - forma lehet magabiztos, sikeres, stb, ha megfelelő, hozzá passzoló társasági közegbe kerül. A szép ember pl a discoban, strandon, stb, az okos meg pl az egyetemen, művelődési ház előadótermében, stb, lehet sikeres.

júl. 10. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nők, mi az az egy dolog a férfiaknál, ami azonnal megfog titeket?

Kíváncsi vagyok az őszinte véleményetekre: ha megláttok egy férfit, mi az az egyetlen fizikai adottság vagy apró részlet, ami miatt azonnal felfigyeltek rá? A magasság, a testalkat, a tekintet, vagy esetleg valami egészen más? Mi az, ami mellett szerintetek nem lehet elmenni szó nélkül?

Melyik a fontosabb a pasiknak? A 10/10 külső vagy az önbizalom és a kisugárzás?

Felmerült bennem, miután nem tetszett annyira egy pasi, hogy lehet nem csak ez volt a baj. Nem az a baj ha egy pasi nem annyira helyes hanem az, ha mellé önbizalom hiánya is van. Hiszen volt egy pasi az életembe aki annyira nem volt helyes, viszont volt egy egészséges...

Lányok, számít annyit a kisugárzás, hogy egy nagyon béna/awkward nyitás felétek működjön?

Tegyük fel, hogy a barátnőitekkel ültök egy pizzázóban vagy kávézóban, és odajön egy olyan srác, aki első látásra ápolt, magabiztos, jó kiállású, látszik rajta, hogy rendben van az élete és önbizalma van. És odajön hozzátok, és az első mondata az lenne: "Szia,...

Lányok és nők! Valóban ennyi lenne, vagy ennyin múlna? Semmi más nincs a háttérben? Néhány idézet (innen) a megismerkedésekkel kapcsolatban alább a kifejtésben!

"...persze vannak apróbb trükkök, amivel jelezheted, hogy ez több, mint baráti érdeklődés/közeledés. . A lényeg viszont kb az, hogy keresed a társaságát, önmagadat adod neki, elhívod randizni, kész." Elég csupán az utóbbi mondat? Semmi egyéb? Vagy semmilyen...

Szerelemre, szeretetre és megbecsülésre ugyanúgy vágyó, de csak kevésszer randizó lányokra/nőkre (azt hiszem őket átlagos, ritkán észrevett nőknek...

Akik a NEM körülrajongott hölgyek csoportjába tartoznak. Milyen viselkedést és/vagy tulajdonságokat érdemes keresni bennük? Meg persze hol ajánlatos keresni őket? . Hol ajánlatos keresni őket = mert az addig oké, hogy a szeretetre vágyó, akár egyenesen egy...

Nőktől kérdem: alakult már párkapcsolat - akár több is - úgy, hogy a férfiú a mostanában kőbe vésett módon elvárt önbizalommal, kisugárzással, vagy...

Nem volt csúnya, nem volt pocakos, nem volt igénytelen, nem volt büdös szájú, nem volt szegény, nem volt agresszív, nem volt alkoholista, nem dohányzott, nem részesítette előnyben a haverokat - rengeteg mindent szoktatok felhozni, hogy mi baj van a férfiakkal (vagyis...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!