Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire zavarna ha a valaki...

Mennyire zavarna ha a valaki aki nagyon tetszik kijelentené hogy soha az életben nem fog repülőre ülni?

Figyelt kérdés

Mivel manapság rengeteget nyaralnak párok nagyon messzire is.

Bármilyen tengerparti nyaralás amihez nem kell repülő az rendben lenne. Magyarországhoz közel pl. Horvátország, Albánia, Bulgária...stb.

A magyarázat egyszerűen az hogy még a kettőslétrán is tériszonyom van. És nem létezik olyan ember aki rávenne a repülésre.

Részedről lehetne folytatása a kapcsolatnak ha maga az ember mindenben az eseted lenne. Pedig te nagy nyaralós típusú vagy?

De például nem zavarná ha barátnőkkel meg külön mennétek repülős útra ha akartok. Egyáltalán nem féltékenykedne.

júl. 7. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szüleim együtt vannak több mint 30 éve, mindig kocsival mennek nyaralni, mert apa nem ül repülőre, de köszönik, azóta is jól megvannak:D

Nálunk párom szintén nem hajlandó repülni, tériszonya van, de nem zavar, jó ember, minden másban passzolunk, nem fogok csak azért szakítani, mert repülni barátnőkkel kellene pl. Szerintem ilyen miatt nem nagyon lenne ember, aki ne jönne össze valakivel, aki minden másban tetszik neki.

júl. 7. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek repülős nyaralásokra menni, pedig nekem is tériszonyom van. De felülírom sok-sok akarattal és összeszorított szemekkel :D :D Első sorban azért kellett erre rávennem magam, mert még sok évvel ezelőtt munkaügyben kellett utaznom, akkor azért annyira nem volt opció az autókázás.

Ettől függetlenül simán. Csomó olyan helyszín van, amit könnyen el lehet érni autóval, vonattal, lehet izgalmas utazós nyaralásokat szervezni, amikor körbejárod mondjuk Olaszországot, és csak 2-3 napra állsz meg egy-egy városban. Vagy az Alpok körül. Vagy akármi. Szóval egyáltalán nem lehetetlen, hogy élményeket szerezzünk és jól érezzük magunkat. Mondhatni még környezetbarátabb is, nem kell feltétlenül Japánba utazni a cseresznyevirágzást megnézni (bár ettől még vágyom rá, és a párommal szeretném ezt átélni, nem a barátnőkkel, az csak az ilyen "Bruge-be elugrunk egy hétvégére" jellegű kiruccanásokra jó, a valódi kalandokat én párkapcsolatban szeretném megélni- de ennek egyáltalán nem feltétele a repülés).

júl. 7. 18:01
 3/11 anonim ***** válasza:
semennyire, én se fogok repülőre ülni soha.
júl. 7. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm rosszul van a mozgó járműveken, de ő se mondja, hogy nem vonatozik, nem autózik; beveszi a gyógyszert, és kész. Nem fog emiatt otthon ülni, nem zárja ki a fél világot. Na, meg persze, van, akinek természetes a repülés, kikerülhetetlen, pl. munkautak miatt. És olyannal is találkoztam bőven, aki hasonló okokból sík ideg a repülőn: bevesz valamit (altató, nyugtató - út hosszától függően), aztán elvan. Megoljda, mert fontosabb a cél. Nekem is inkább az unszimpatikus, hogy valamit sose próbáltál, de kategorikusan kijelented, hogy te aztán nem, mert a létrán is rosszul vagy. Nem mintha ugyanaz az érzés lenne a kettő... Inkább ez a fafejűség taszítana, és nem a repülés elutasítása maga, mert biztosan nemcsak ebben nyilvánul meg, hogy nem feszegeted a komfortzónád. Aztán lehet, hogy majd egyszer fogod. De elfogadom: ahogy te nem fogod sose érteni az én álláspontomat, úgy én sem megérteni a tiedet. Nem egymást keresitek az ilyen emberrel, ennyi. A kérdésedre a válasz pedig: van, akit zavarna, és lapoz egyet, és van olyan, akit nem.
júl. 8. 06:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet menni vonattal is. Még kényelmesebb is bizonyos szempontból és a tájat is megcsodálhatom. Ez is az utazás és kikapcsolás része lehetne. Ráadásul nincs bonyolult becsekkolás, meg nem fér bele a hülye poggyász a keretbe, fizessek többet (de az nem gáz, hogy a mellettem ülő 200 kg és 2 helyet foglal). Hálókocsiban fetrenghetek, olvashatok, tudok közben netezni, repccsin ez szűkös, nem lehet játszani, stb.

Szóval szerintem nem baj. Nyaralásra úgyis több hetet kiveszek, nem 3 napba zsúfolok bele egy tengerpartot.

júl. 8. 08:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Nagyon és nem lenne semmi vele

Nekem az egyik legfontosabb dolog az utazás a párommal

júl. 8. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Kicsit zavarna, de el tudnék nézni felette, ha:

1. Olyan helyekre, ahova nem lehet repülő nélkül eljutni, és én nagyon szeretnék (nekem pl. New York a Broadway miatt óriási bakancslistás helyem) és hagy ismerősökkel, rokonokkal utazni és nem vinnyog azon, hogy nem töltök vele elég időt meg biztos k...lkodni megyek, ha nem vele megyek, miért nem töltök vele elég időt).

2. Olyan európai utakon, ahol nem repülővel utazni jóval több idő, kárpótol vhogyan (nem feltétlen pénzzel, de vmi számomra hasznos dologgal) az elveszett időért vagy a pluszban kivett szabadságokért.

júl. 8. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Én sokat jövök-megyek, és számomra nem lenne alternatíva napokig utazni valahova, fél tucat átszállással...Covid után még nem állt helyre a rendes tömegközelekés gyakorisága, volt, hogy flixbusszal mentem...hát bakker, ok, hogy olcsóbb maga a busz...az egy dolog, hogy tepsire ültem a hátsóm a 11 óra alatt még a szünetekkel együtt is, volt minden bajom, hiába készültem fel laptoppal, de fölmenni Pestre, ahonnan indul, meg aztán meg visszafele még haza...lett belőle egy hajnal 2-től este 7-ig tartó utazás :S Ahelyett, hogy fél nap alatt odaértem volna. Persze, van, amikor a csomagméret, stb. miatt sokkal jobb a vonat, meg a busz, mert kb azonos időintervallum a kettő, de ha egy hétvégét szeretnék eltölteni egy európai nagyvárosban, akkor nem érek rá egy napot utazással tölteni, radásul állandóan ide-oda átszálldosni, meg körmöt rágni, hogy elérem -e /megtalálom-e a csatlakozást időben.Távolabbi tájak dettó. Nem is értem, a hozzád hasonlóak annyi mindenből kizárják magukat. Szóval engem nem zavarna, mert nem lenne közünk egymáshoz, az fix, senki nem ér annyit, hogy így megszívassam magamat, és megnehezítsem az életem (valódi betegség más lenne, ha a házastársamnál valami beütne). Ha utazgatós emberrel akarsz ismerkedni, akkor inkább tegyél le róla.
júl. 8. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyből repülne!!
júl. 9. 07:20
 10/11 anonim válasza:

„manapság rengeteget nyaralnak párok nagyon messzire is” – ja, csak nem Magyarországon...

Méghogy rengetegen :D Hol élsz te, kérdező?

júl. 12. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha oda megyek egy lányhoz aki tetszik és elhívom kávézni akkor csak akkor fog igent mondani ha bejövök neki külsőre?

Mi alapján döntenek ilyenkor a lányok? Illetve mi van akkor ha elfogy a mondani való? Én nem vagyok egy jó beszélőkéjű fiú. Meg mi van akkor ha nem illünk belsőre akkor hogy szokás lezárni a találkozót? Köszi a segítséget :)

Tetszik, de a barátnőmmel is egyutt volt?

Megismertem egy ferfit a baratnomon keresztul. Nagyon tetszik, es lathatoan en is neki. Viszont korabban randizott a baratnommel… nem volt hosszu eletu, de egy ideig jartak. nem lenne igy fura? Voltatok mar ilyen helyzetben?

Az idősebb Hölgyek,hogyan reagálnak,ha észreveszik,hogy egy fiatal bókolni próbál,vagy látszik rajta,hogy tetszik a hölgy neki nagyon?

Van egy kedves jó lelkű gyönyörű,érett hölgy egy üzletben dolgozik kaszzásként,ahova járok évek óta,már az elejétől megfogott a kisugárzása,mindig köszönünk egymásnak ha össze is futunk amikor épp nem a pénztárnál van,nagyon kedves,rendkívül jól érzem magam a...

Hölgyek! Ha egy férfi tetszik nektek, szerettek vele lenni, van hogy kezdeményeztek, elhívjátok valahova (akár társaságba) vagy mindig a férfi...

Nem is feltétlen hivatalos randira gondolok kettesben, hanem például (akár többen) mentek sportolni, kirándulni, moziba, koncertre... és elhívjátok a pasit, aki szimpatikus, tetszik, szeretnétek hozzá közelebb kerülni. Van ilyen az életben?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!