Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha aktív tinderen, akkor...

Ha aktív tinderen, akkor annyira nem erdeklem őt?

Figyelt kérdés

A pasival 3 hete matcheltem tinderen, már másnap találkoztunk es a 3 hét alatt 7x találkoztunk. Csók, kézen fogva séta, petting volt már, de nem lett kimondva h együtt vagyunk. Közben láttam, hogy eltűnt tinderen, azt hittem törölte magát, ezért én is letöröltem.

Tegnap reggel elutazott 2,5 hetre. Kíváncsiságból vissza tettem a tindert es a lokaciot beállítottam oda ahol ő van es 1 perc se kellett h kiadja a profilját “nemrég aktiv” státusszal.

Őszintén szólva kicsit rosszul esett. Tudom, még az ismerkedés elején vagyunk, de én ebből arra következtetek annyira nem erdeklem őt…

júl. 20. 09:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg sajnos igen, vagy keres jobbat. Az egy dolog lenne, hogy elfelejtette magát letörölni (ilyen előfordul), de az, hogy aktív, és kimutathatóan belogolt, használta...
júl. 20. 09:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi randi után már nagyon is elvárható, hogy ne ismerkedjen másokkal. Nyilván most elutazott és kalandot keres ott…nagyon gáz. Örülj, hogy lebukott és még azelőtt tudod kukázni, hogy elmélyült volna a dolog.
júl. 20. 10:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, titokban keresgél tovább, addig meg hülyít, hátha megdughat, de garantálom lecserél, ha jön nálad jobb.
júl. 20. 10:24
 4/11 A kérdező kommentje:

ahh igen... köszi... kellenek ezek a megerősítések.

Amúgy a randik mind olyan jók voltak vele, de nem akarom hülyére venni magam, lehetne kicsit több önértékelésem.

júl. 20. 10:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Keress jobbat nála.
júl. 20. 11:08
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a kérdést a kérdező tuti feltette ma már, ugyanez a sztori csak szexuális kategóriában, nagyon kevés az esély, hogy csak véletlenül ugyanaz. Hagyjátok, lehet kamu az egész vagy már eldön
júl. 20. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:
* eldöntötte előre hogy mi a válasz a saját kérdésére 6-os voltam
júl. 20. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:
kispadon vagy, nem priorizál,használ. Kéne a rossebnek az ilyen ember. Nálam ismerkedési fázisban is automatikusan ajtó becsuk,ha más is van a képben,mint b opció.
júl. 21. 12:49
 9/11 anonim ***** válasza:
És mi van, ha ő is azt ellenőrizte csak, hogy te fent vagy vagy sem?
júl. 21. 19:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Az vicces lenne, de elképzelhető 😄
júl. 22. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Tinderen mikor aktív egy fiók?

Az lenne a kérdésem, hogy mikor aktív egy fiók a Tinderen? Úgy értve hogy az adott személy kártyája mikor található meg, a választható személyek között? Barátom megtalálható az applikáción de elvileg nem használja és még mielőtt összejöttünk azelőtt volt fent (fél éve...

Más is van, aki 3 évnyi aktív Tinderezes után sem talál senkit? 22/L

Minimum három éve vsgyok aktív felhasználó. Volt egypár találka, amiből végül semmi nem lett. Eleinte még csak tudtam ismerkedni, de mostanában már rettenetes attitudu, BMW-vel pozolo fiúkat talalok, arról nem is beszélve, hogy sokuk úgy néz ki mint a majom. Más is...

Írnátok netes oldalakat, ahol viszonylag sok az aktív felhasználó? Badoo, Tinderen kívül?

Van ezeken kívül olyan alkalmazás vagy bármilyen oldal ami ennyire aktív manapság, ti melyiket használjátok?

Tinderen és badoon kívül aktív társkereső?

Tinder nem jött be tele van troll profillal és nem a sexre megyek első sorban. Badoo tele van generált fiókokkal + túlságosan lehúzós. 23/f

Milyen társkereső van a tinderen és a badoon túl, ahol van 2-nél több aktív tag? 25/F

Egyértelmű, de ezen az oldalon ki kell emelni, hogy lányok érdekelnek

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!