Ha aktív tinderen, akkor annyira nem erdeklem őt?
A pasival 3 hete matcheltem tinderen, már másnap találkoztunk es a 3 hét alatt 7x találkoztunk. Csók, kézen fogva séta, petting volt már, de nem lett kimondva h együtt vagyunk. Közben láttam, hogy eltűnt tinderen, azt hittem törölte magát, ezért én is letöröltem.
Tegnap reggel elutazott 2,5 hetre. Kíváncsiságból vissza tettem a tindert es a lokaciot beállítottam oda ahol ő van es 1 perc se kellett h kiadja a profilját “nemrég aktiv” státusszal.
Őszintén szólva kicsit rosszul esett. Tudom, még az ismerkedés elején vagyunk, de én ebből arra következtetek annyira nem erdeklem őt…

válasza:

válasza:

válasza:ahh igen... köszi... kellenek ezek a megerősítések.
Amúgy a randik mind olyan jók voltak vele, de nem akarom hülyére venni magam, lehetne kicsit több önértékelésem.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az lenne a kérdésem, hogy mikor aktív egy fiók a Tinderen? Úgy értve hogy az adott személy kártyája mikor található meg, a választható személyek között? Barátom megtalálható az applikáción de elvileg nem használja és még mielőtt összejöttünk azelőtt volt fent (fél éve...
Minimum három éve vsgyok aktív felhasználó. Volt egypár találka, amiből végül semmi nem lett. Eleinte még csak tudtam ismerkedni, de mostanában már rettenetes attitudu, BMW-vel pozolo fiúkat talalok, arról nem is beszélve, hogy sokuk úgy néz ki mint a majom. Más is...
Van ezeken kívül olyan alkalmazás vagy bármilyen oldal ami ennyire aktív manapság, ti melyiket használjátok?
Tinder nem jött be tele van troll profillal és nem a sexre megyek első sorban. Badoo tele van generált fiókokkal + túlságosan lehúzós. 23/f
Egyértelmű, de ezen az oldalon ki kell emelni, hogy lányok érdekelnek
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!