Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is kerültetek már hasonló...

Ti is kerültetek már hasonló szituációba videóchat után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hete megismerkedtem valakivel online. Azóta írogattunk, többször telefonáltunk. Ő látott rólam képet, de neki nem volt profilképe, nem is küldött magáról. Ma reggel azt mondta videóchateljünk, hogy ténylegesen “lássuk” egymást, mivel egy másik országban lakik, így ez tűnt a legegyszerűbbnek. Nem akarok felszínesnek tűnni, de a hangja és a beszélgetéseink alapján egy teljesen más embert képzeltem el, sajnos egyáltalán nem az esetem a fiú. A kezdeti kémia teljesen szertefoszlott, legalábbis részemről biztosan. Ti voltatok már hasonló helyzetben? Nem szeretném megbántani sem, hogy emiatt egyből elutasítom, de nyilván hazudni sem szeretnék neki.

júl. 22. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezért jó ha minél hamarabb látsz képet.

Akik kerülik ezt, csak maguknak okoznak több fájdalmat később.

Finoman mondd meg neki, hogy más típus jön be neked.

Ez teljesen természetes, csak épp el sem kezdenek általában ismerkedni ilyen emberek egymással, mivel a legtöbb appban a kép az első amit látsz.

júl. 22. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért szorgalmazom a videóchatet minél előbb ha szimpatikus az illető, nem akarom húzni az időt hetekig feleslegesen, aki nem megy bele és kifogásokat keres, attól el is köszönök.
júl. 22. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam, ezért érdemes mielőbb képet cserélni, sőt találkozni, mert rengeteg dolgon múlhat a dolog. Ha valaki nem oszt meg magáról fotót az máris egy intő jel, hogy például házas.
júl. 22. 10:04
 4/8 JackDanielsz ***** válasza:
59%
Először is.. kérdés ..mit vársz, vártál ettől a dologtól? Írod, hogy más országban lakik. Most kapcsolatot akartál összehozni vagy csak szórakozni? Most egy kis csalódás alapján el is küldheted meg adhatsz is egy esélyt neki ha annyira értitek egymást. Nem egy eset van amikor nem pont az álombeli herceg lett valakinek a párja mert annyira passzoltak. De persze ezt te döntöd el, te tudod mekkora a csalódás és mekkora a közös benneteket ami passzol.
júl. 22. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Perszee, h volt ilyen mindenkinek. En voltam a luzer srac :D
júl. 22. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Megírid neki, hogy nem jön be, aztán ennyi. Ezt nem fogod tudni úgy elmenni, hogy ne vegye le egyből, hogy a videó hívás az oka, mert nem tetszik neked külsőre. Tudni fogja. Akkor már egyszerűbb egyenesnek lenni.

Aztán ha hisztizni kezd, letiltod. Úgyse fogtok véletlenül összefutni, sose találkozol vele.

júl. 22. 13:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
júl. 22. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Én simán koccoltatnám vmi ürüggyel..
júl. 22. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan jöttetek ki egy hasonló szituációból? Mi segített nektek?

Van egy férfi akivel egy helyen dolgoztunk. Mindig is csapta a szelet, de mivel házas, én nem mentem bele semmibe, nem is erőltette. Baráti viszony is kialakult köztünk, de megmaradtak a komolyabb érzelmeink, más elmondásából illetve saját bevallása szerint is...

Más férfiak mit tennének egy hasonló szituációban? (Barátnő besértődik és egy full idegen városban éjjel kiszáll az autóból és nem hajlandó visszaszállni)

Haverom autójával mentünk, ő vezetett a barátnője pedig az anyósülésen. Én plusz egy másik haver, a hátsóülésen utaztunk. Mentek az ökörködések, mikor haverom barátnője valami rossz poént félreértett és magára vett. Hiába mondta neki haverom (vagyis a barátja) hogy...

Szakítani akar a barátnőm,mert jelenleg úgy érzi nem áll készen egy kapcsolatra,de azt akarja, hogy barátok maradjunk? Voltatok már hasonló szituációban?

Jól gondolom,hogy ez a legszánalmasabb, amikor egy nő barátságot ajánl egy olyan embernek,akiről tudja,hogy szereti és szerelmes belé? Már együtt vagyunk pár hónapja,de azt mondta most nem megy neki,de lehet megfogja bánni,de most így érzi,és hogy maradjunk barátok és...

Szerintetek legközelebb hasonló szituációban hogyan viselkedjek? Lányok fiúk!

Múlthéten volt egy randim. Szóba került a lány exe (ő hozta fel a témát) és sírva fakadt. Szerintem ez egy elég egyértelmű jel, hogy még érzelmeket vált ki belőle az exe, tehát már itt sejtettem, hogy a randinak annyi. De azért még beszélgettem vele, sétálgattunk,...

Jó ötlet így kezdeni (újra)? Aki már volt hasonló szituációban kérem segítsen

Nos szóval kifejteném a kérdésem: 2001-ben iskolát váltottam, új osztályom lett, majd 2004-ben átkerültem egy 6 osztályos gimnáziumba(elég messze onnan ahol éltem addig). 2006-ban pedig visszaköltöztünk ide és most itt járok egy közgazdasági szakközépiskolába. Na most...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!