Ti is kerültetek már hasonló szituációba videóchat után?
Sziasztok!
Egy hete megismerkedtem valakivel online. Azóta írogattunk, többször telefonáltunk. Ő látott rólam képet, de neki nem volt profilképe, nem is küldött magáról. Ma reggel azt mondta videóchateljünk, hogy ténylegesen “lássuk” egymást, mivel egy másik országban lakik, így ez tűnt a legegyszerűbbnek. Nem akarok felszínesnek tűnni, de a hangja és a beszélgetéseink alapján egy teljesen más embert képzeltem el, sajnos egyáltalán nem az esetem a fiú. A kezdeti kémia teljesen szertefoszlott, legalábbis részemről biztosan. Ti voltatok már hasonló helyzetben? Nem szeretném megbántani sem, hogy emiatt egyből elutasítom, de nyilván hazudni sem szeretnék neki.

válasza:Ezért jó ha minél hamarabb látsz képet.
Akik kerülik ezt, csak maguknak okoznak több fájdalmat később.
Finoman mondd meg neki, hogy más típus jön be neked.
Ez teljesen természetes, csak épp el sem kezdenek általában ismerkedni ilyen emberek egymással, mivel a legtöbb appban a kép az első amit látsz.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Megírid neki, hogy nem jön be, aztán ennyi. Ezt nem fogod tudni úgy elmenni, hogy ne vegye le egyből, hogy a videó hívás az oka, mert nem tetszik neked külsőre. Tudni fogja. Akkor már egyszerűbb egyenesnek lenni.
Aztán ha hisztizni kezd, letiltod. Úgyse fogtok véletlenül összefutni, sose találkozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy férfi akivel egy helyen dolgoztunk. Mindig is csapta a szelet, de mivel házas, én nem mentem bele semmibe, nem is erőltette. Baráti viszony is kialakult köztünk, de megmaradtak a komolyabb érzelmeink, más elmondásából illetve saját bevallása szerint is...
Haverom autójával mentünk, ő vezetett a barátnője pedig az anyósülésen. Én plusz egy másik haver, a hátsóülésen utaztunk. Mentek az ökörködések, mikor haverom barátnője valami rossz poént félreértett és magára vett. Hiába mondta neki haverom (vagyis a barátja) hogy...
Jól gondolom,hogy ez a legszánalmasabb, amikor egy nő barátságot ajánl egy olyan embernek,akiről tudja,hogy szereti és szerelmes belé? Már együtt vagyunk pár hónapja,de azt mondta most nem megy neki,de lehet megfogja bánni,de most így érzi,és hogy maradjunk barátok és...
Múlthéten volt egy randim. Szóba került a lány exe (ő hozta fel a témát) és sírva fakadt. Szerintem ez egy elég egyértelmű jel, hogy még érzelmeket vált ki belőle az exe, tehát már itt sejtettem, hogy a randinak annyi. De azért még beszélgettem vele, sétálgattunk,...
Nos szóval kifejteném a kérdésem: 2001-ben iskolát váltottam, új osztályom lett, majd 2004-ben átkerültem egy 6 osztályos gimnáziumba(elég messze onnan ahol éltem addig). 2006-ban pedig visszaköltöztünk ide és most itt járok egy közgazdasági szakközépiskolába. Na most...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!