Miért ennyire szerencsétlen néhány férfi, köztük én is a nőknél?
Annyi fiút látok az utcán 20 év körül barátnővel. Én meg 30 évesen egy napig sem voltam kapcsolatban. Normális ismerkedésem sem volt, csak ilyen felszínes beszélgetésig jutott. Pedig én tényleg komoly szándékkal ismerkednék csak erre vevő nőt nem sikerül találnom sajnos.
Nem tudom milyen bűnt csináltam hogy ezt érdemlem. Tini korom óta szeretnék barátnőm. 30 evesen már anyagilag is stabil vagyok már. De még sincs senkim.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ez a dolog az élet minden területére igaz: Van aki ért a nők nyelvén és mindenkit megkap, van aki meg senkit. Aki jó, azért is tud sikeres lenni, mert többet tud a másiknál. Van aki a munkában lúzer, nem tudja eladni magát. Más meg jó benyomást tud kelteni, jó a kommunikációja és irodai melót végez sok pénzért.
A kulcs: Mert fejlesztette magát, hogy talpraesett legyen és igy könnyebben ér el dolgokat.
Van aki meg bezárkózik ebbe, hogy ő neki eleve ezt rendelte a sors és fel is adja.
De döntöd el melyik irányba akarsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
A minap jutott eszembe, hogy 30 korul mar teljesen mas randizni es ismerkedni, mint 20on evesen. Akkoriban mindenkivel jo fej akartam lenni es nyitott, bulis, stb., ezert allandoan megkornyekeztek a ferfiak es mind agyba akart vinni, volt persze akinek sikerult is,...
Mikor a férfiú (fiú és férfi között valahol félúton, ha megengeditek az őszinteséget, nem tudom talpig férfinak hazudni magam) fittyet hány mindenre és mindenkire - talán még önnön magára is. Nem érdekli milyen(nek látszik kifelé) az élete és legfőképpen kezdi egyre...
Eddig mindig optimista sikeres párjaim voltak akik ha bajba is kerulnek kreativan keresik a kiutakat megoldanak mindent nem nyavajognak es gyakorta húztak engem is fel ezzel a motiváció gazdag sikerorientált gondolkodó szellemiseggel, hogyan kezelnek konfliktusokat,...
Anyukám szerint hülyemágnes vagyok. Pedig mindig igyekszem kedves és melegszívű lenni a férfiakkal, de végül mindig bántást kapok vagyok bunkó szöveget vagy valami totál elmebeteg viselkedést. Hát mi kell a férfiaknak? Ha rákérdezek, hogy van barátnő, az a baj, mert...
Tegnap találkoztam egy csajjal akivel már 3 hónapja írogattam.egy csomót dumáltunk videóhívásba. Nagyon oda voltam érte. Egy 10/9 és csaj volt. És ugye megbeszéltük hogy végre találkozunk. 100 kilóméterre lakik tőlem. Szóval feljött peste. Ugye tegnap volt ez a tali....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!