Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet érezni, hogy valaki tényleg komolyan vesz és nem csak szórakozik veled?
Van egy ismerősöm, egy 24 éves srác, aki arról híres, hogy rengeteget bulizik, és nagyon sok csajjal kavar(t), mégsem volt nagyon régóta normális kapcsolata. Nekem nagyon szimpatikus, meglepődésemre miután jobban megismertem kiderült, hogy nem is hülye, elég értelmes és nagyon jó a humora is.
Én szeretnék tőle többet, és úgy érzem, hogy talán ő is, de mégsem tudom mit tegyek. Attól tartok hogy másokkal ugyan ennyire közvetlen és csak én képzelem be, hogy velem kivételezik. Nem akarok azok közé a lányok közé kerülni, akiket pár kaland után kidob.
Voltunk jó párszor együtt el helyeken ahova ő hívott, szokott ölelgetni és szeretgetni, legközelebb eddig csak csókkal kerültünk egymáshoz.
Honnan tudhatnám, hogy tényleg komolyan érdeklem és nem csak szórakozni akar?
Lehet hülye kérdés, de nem megy ez nekem. Válaszokat köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!