Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért dudált rá a prostituáltra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dudált rá a prostituáltra?

Figyelt kérdés
Randiról vitt haza, és már messziről kiszúrta, majd ledudált egy ilyen nőt, és idiótán röhögni kezdett. Kérdeztem ez mi volt? Röhögve mondta, hogy ez sza.rul esett a nőnek, azért dudált neki, de soha nem fizetne prostinak.
2014. máj. 8. 09:42
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
19-es! Nem a nője vagyok. Randi még nem jelenti azt.
2014. máj. 8. 10:08
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

# 15

Szerintem nekem elég jó humorérzékem van, a páromnak meg aztán kifejezetten, de én 12 évi együttélés után sem tartanám ezt poénosnak, nemhogy az ismerkedés időszakában (mert a kérdező úgy fogalmazott, hogy randiról vitte haza a párja.)

2014. máj. 8. 10:13
 23/34 anonim ***** válasza:
Egyebkent ha ez nalad kiverte a biztositekot akkor lehet hagyni kene a dolgot. Mindkettotoknek jobb lesz.
2014. máj. 8. 10:14
 24/34 anonim ***** válasza:
96%
Mert egy agyhalott gyökér! Férfiként se értem, hogy nem képes valaki felismerni, hogy mi az ami poén és mi az ami szánalmas.
2014. máj. 8. 10:16
 25/34 anonim ***** válasza:

22#, irtam hogy szerintem is kicsit eros egy randin, de HA a kerdezo komolyan gondolta hogy megallt volna ezt igy megkerdezni akkor a kerdezoben van a hiba.

Persze nem ismerem az urimbert, de ha tenyleg megallt volna ezt igy megkerdezni akkor vagy nem tetszett neki a kerdezo es egy ilyen megmozdulassal akarta lezarni a dolgot, vagy egy cimeres barommal hozta ossze a sors, aminek talan akkor is lett volna jele amikor a randira hivja.

2014. máj. 8. 10:19
 26/34 A kérdező kommentje:
25-ös! Mivel komolyan is mondta! Nincsen benne poén! És lassított is a kocsival, és ne gondoljam azt? Nem az első randi volt, tenném hozzá, de ilyet nem csinálunk. Én sem mondom azt, hűű, milyen jó pasik vannak a túloldalon, bevállalunk egy harmadikat???
2014. máj. 8. 10:22
 27/34 anonim ***** válasza:

Gondolom, amelyik férfinak ez poénos egy randin, annak az is poénos lenne, ha ilyen nő lenne mellette: :-)

https://www.youtube.com/watch?v=sFle-FRWJkw

2014. máj. 8. 10:33
 28/34 anonim ***** válasza:
Mekkora egy gyökér! Elgondolkodnék, később mire számíthatok egy ilyen pasival. Abszolút tiszteletlen volt veled.
2014. máj. 8. 11:34
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert primitív. 35 évesen úgy viselkedik mint egy gyerek. Infantilis, gyerekkorában nyilván valami trauma érte amivel azóta se ment pszichiáterhez, az ilyentől messze távol tartsd magad, de az is lehet, h csak szimplán kőhülye, mondjuk ő a helyi fociválogatott tagja, vagy valami hasonló agyhiányos állapottól szenved.

Vannak normák amiket egy randin illik a férfinek betartani, nem véletlenül van a "nőies" és "férfias" viselkedés, a férfiasság az udvariasságnál kezdődik, ez a viselkedésmód inkább gyerekes.

Az meg h azért csinál ilyeneket h sz. rul essen nekik, minimum elfajzott hímsovinizmusra (mondjuk ez nagyon gyakran jár a gyerekességgel) és bunkóságra vall. A prosti is nő, munkáját nyilván a kereslet meg a szükség (is) generál(hat)ja, mondjuk ayhiányos emberünk nyilván a lyukat látja bennük, meg gondolom benned is. Majd ha összebalhézol vele, akkor téged is így fog ledudálgatni az utcán.

Én mondjuk sosem értem h értelmes nők miért kezdenek primitív gyökerekkel, aztán sír a szájuk. Gondolom jól néz ki a gyerek v ilyesmi. Dehát ő bajuk

2014. máj. 8. 11:48
 30/34 anonim ***** válasza:
Egy agyatlan paraszt, én belerugtam volna izombol! Na jo, azt nem. De ahogy hazaérek, kiszàlltam volna a kocsibol és soha nem làtott volna többé.....Nekem nem kell olyan "ember", aki valakit ilyen miatt elitél.
2014. máj. 8. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!