Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi ez a 3 napig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi ez a 3 napig nem keressük a lányt első tali után?

Figyelt kérdés
Találkoztam tegnap egy sráccal, nagyon jót beszélgettünk, én jól éreztem vele, magam folyamatosan tette a különböző megjegyzéseket azzal kapcsolatban, hogy később látni fogjuk még egymást stb. Priviben leírom az egészet akit érdekel. De, ma vártam hogy keressen, és nem keresett, sőt egy lány ismerősöm képét be is lájkolta. Egy fiú barátom azt mondta, hogy van a "pasikódexben" egy ilyen szabály hogy 3 napig nem keresik a csajt, ha érdekli utána fogja csak. Ez igaz lennne?????? Köszönöm a válaszokat, és azokat is akik érdeklődnek részletesen a talirol bonyolult ez nagyon...
2014. máj. 10. 21:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez mi utolsó?
2014. máj. 10. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez nem butaság, műküdik. Nem szabad azt hinnie a csajnak, hogy nem tudunk nélküle élni, ez vonzóbbá tesz minket a szemében.
2014. máj. 10. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet az akár 5 nap is. :)
2014. máj. 10. 23:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez így butaság, mindkettőtök részéről.

Kedves kérdező!

Te vajon miért nem kerested őt?

Ja: hogy ne tartson könnyű nőnek?

Nos: ugyanezért nem keres ő téged.

Amelyikőtök okosabb, az keresse a másikat, ha szeretnétek valamit egymástól.

2014. máj. 11. 01:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Jó pár hónapja esett meg velem ez a szitu...a mai napig nem értem a pasi viselkedését...nem mintha bánnám, vagy ilyesmi, azóta már tök boldog vagyok mással, de azért belinkelem neked, hátha segít kicsit. Illetve azt tanácsolom, hogy ha előkerül a srác, és tovább ismerkedtek és idővel kezd kialakulni köztetek egy bizalmasabb kapcsolat, mindenképpen kérdezz rá, hogy miért csinálta ezt, és mond el neki, hogy ez azét nem esett valami jól neked...aztán majd írd meg, mire jutottatok! :) Remélem sikerrel jártok! :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__538..

2014. máj. 11. 04:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, és a többiekkel ellentétben én nőként úgy gondolom, hogy az ELSŐ(!!) randi után, igenis a fiú dolga keresni a lányt! Hát azért had maradjunk már meg nőnek...ennyire ne legyenek már elkényelmesedve a kedves férfiak...!!! (előző voltam):)
2014. máj. 11. 04:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, este keresett telefonon csak le volt nemitva es nem hallottam :$ ma reggel irok majd neki uzenetet mit is szeretett volna:) Lehet tul udvarias es igy koptat le, hehe na jo remelem azert nem :D koszonom a sok valaszt ♡♡♡
2014. máj. 11. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!