Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hivott egy elég sármos és menő srác. Szerintetek elmenjek vele?
Figyelt kérdés
14 èves,jól tanuló átlagos lány vagyok.A fiu 16 èves.A sulinkbol ismerem.Általában kedves mindenkivel,sokat nevet ès viccelődik.De amikor valakinek beszol azt nagyon durván csinálja.Különben sok haverja van ès okos is. Az eddigi barátnői mind gyönyörűek voltak.Ès a fiu..olyan..tökèletes.Szerintetek el merjek vele menni?2014. máj. 11. 17:43
11/18 anonim válasza:
Igen, könnyen lehet, hogy pont TE tetszel neki, miért ne lehetne?! Bízz már magadban! ;)
Simán tetszhet neki a stílusod, külsőd, kisugárzásod, akármi.. Ne aggódj! Higgy magadban!
12/18 A kérdező kommentje:
1.Tudtommal az interneten megengedett,hogy ne tökèletesen írj.Bocsáss meg.Tènyleg,sajnálom.Telefonon vagyok ès nem tettem ki.
2.Kedves 'kanosos'válaszadó.Egyèttelmű,hogy ha az lennèk GyK-en èlnèm ki.Ez egy kèrdèses-válaszadó oldal.Hol a válasz?
2014. máj. 11. 18:09
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát.Na jó nem,nem mindenkièt.Ez most mellékes.Sokat segítettetek.De bocsánat megyek,mert egy kanos szerveladó vagyok fekete BMW-el.:):):)
2014. máj. 11. 18:17
14/18 anonim válasza:
Csak nyugodtan...de aztán óvatosan!!!!;)
16/18 anonim válasza:
Menj, de legyen eszed, nem kell vele lefeküdni két szép szóért
17/18 anonim válasza:
Na elmentél vele? Történt bármi köztetek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!