Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok egy szakállas barátnőhöz?
Tegyük fel, megismerkedtek interneten egy lánnyal, akit szimpatikusnak találtok a képek alapján. Mikor találkoztok élőben, addigra növeszt egy szép szakállat. Mit mondanátok, mit tennétek?
Az elképzeléshez:
Interneten: [link]
Valóságban: [link]
Én csaj vagyok, de szerintem nincs ebben semmi. Most mi a baj a transzikkal? Szerintem azok akiknek annyira a mínuszban van az intelligenciájuk, hogy a haláltáborokkal poénkodnak sokkal betegebbek és elítélendőbbek. A keresztényekről nem is beszélve. Na őket nagyon nem bírom.
Amúgy vicces, hogy mindenki hogy meg van illetődve Wurston, közben ezt a nőnek öltözést már régen megcsinálták más előadók.
1970es évek: [link]
1980as évek: [link]
Ő volt a leghíresebb transzi napjainkban amíg Wurst be nem jutott az Eurovízióba: [link]
legyenek,de h képviselhet egy országot? azok a legalább a hozzád hasonló korcsoknak mutogatták magukat.de ez a szakállas cirkuszi majom egy országot képviselne,ami "kicsit" riasztó.
Erurópa ....:) mi is küldtünk egy alföldön barnult legényt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!