Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókolom meg?
Figyelt kérdés
Randizok egy lánnyal. Imádom. Nagyon jól el szoktunk lenni, beszélgetünk sokat, tetszem neki, ő is nekem. Nem tökéletes persze, én sem vagyok az. Nem akarom elrontani, de nem tudom még, hogy akarom-e őt. Unja már a bizonytalanságomat, a határozatlanságomat. Ezt mondta is. Jólesik mindkettőnknek, ha megölelem, simogatom, megpuszilom, sokáig ölelkezünk. Két randi alatt nem csókoltam meg. Nem vagyok bele szerelmes, de attól még tetszik, csinosnak is találom. Sajnos nem mondtam neki eleget, hogy tetszik, és csinos. Azt hiszi nem tetszik nekem. Mit tegyek? Miért nem érzem úgy, hogy megvadulok érte? Miért nem akarom megcsókolni még mindig? Tudom, hogy ha nem lépek, el fogom veszíteni.2014. máj. 11. 18:16
1/3 A kérdező kommentje:
22F
2014. máj. 11. 18:17
2/3 anonim válasza:
bíztatást vársz??
Csókoldd meg legközelebb! Szrintem már régóta vár rá!
3/3 A kérdező kommentje:
Ha nem csókolom, egy idő után megun, és otthagy. Ha meg is csókolom, egy idő után lehet én hagyom ott, mert nem tetszik halálosan. Honnan tudhatom, hogy őt akarom-e? :(
2014. máj. 11. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!