Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Korkülönbség. Mennyire baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség. Mennyire baj?

Figyelt kérdés
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy 4 éve ismerek egy nálam két, majdnem három évvel fiatalabb srácot. Nagyon jól elvoltunk mindig is, de régen még csak aranyosnak tartottam, de mostanában elég sokat látom és ugye a fiúk olyanok, hogy hamar megnőnek férfiasodnak, komolyodnak. Na nála egy már régóta megtörtént és egyre vonzóbb lesz. Sose gondoltam még úgy rá, hogy lehetne köztünk valami a korkülönbség miatt. Én 17 múltam és lány vagyok, ő 14 éves múlt és fiú. Bírom a jellemét, érettebb, mint a legtöbb vele egykorú. Folyton arról beszélünk, hogy szeretne egy érett lányt, de sajnos a korosztályában nincs. Én pedig nehezen találok olyan srácot, aki megfelel az elvárásaimnak.

2014. máj. 12. 20:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Ebben a korban (főleg ha ő a fiatalabb) akkor soknak számít.
2014. máj. 12. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:

szia.

ha összejöttök, egy darabig biztos jó lesz.. de egy idő után lehet,hogy észre fogod venni (mert kapcsolatban azért csak jobban meg lehet ismerni az ember jó/rossz szokásait) hogy lehet gyerekesebb lesz mint te. én a helyedben nem vágnék bele a kapcsolatba..

2014. máj. 12. 21:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Kinézetileg én se nézek ki annyinak amennyi vagyok, szóval külsőleg senkinek nem tűnne fel. Viszont erre már én is gondoltam, hogy lehet, hogy később rájönnék, hogy nem elég érett még.
2014. máj. 12. 21:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ez rohadt beteges hogy egy 10 éves fiúba belezúgsz....

Normális esetben rá sem hederítenél!

"és ugye a fiúk olyanok, hogy hamar megnőnek férfiasodnak, komolyodnak."

Rohadtul de sokkal később érnek mint a lányok, de mindegy!

Nálad nagy bajok vannak!

2014. máj. 12. 21:12
 5/11 A kérdező kommentje:
14 éves a srác és nem zúgtam bele.
2014. máj. 12. 21:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Erre csak azt tudom mondani: láttam én már meglepően érett 14 évest is, meg olyan 20 évest is, akia 14 évesek szintjét sem ütötte.

Nem a kor a lényeg. Persze, jó eséllyel predesztinálja az illető érettségét az életkor, de ha jól érzitek magatokat egymással, és úgy gondolod, működne, miért ne vágnátok bele? Legrosszabb esetben szakítotok, ennyi. Csak azért, mert pár anonim nagyszájú azt mondja, még egyáltalán nem biztos, hogy igazuk is lesz.

2014. máj. 12. 21:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Lehet, hogy megpróbálom megbeszélni vele. Ha működik, akkor működik ha nem, akkor sincs semmi.
2014. máj. 12. 21:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Én most 20 évesen majdnem 3 évvel idősebb vagyok a barátomnál. Nem tagadom, elég sok nehézség van amiatt, hogy ő még gimis, én pedig már egyetemista... De mivel szeretjük egymást, ezek nem számítanak.

Egyébként ő is érettebb a koránál, én pedig határozottan gyermeklelkű vagyok...

De ilyen helyzetben szerintem csak akkor érdemes próbálkozni, ha a szerelem megvan. Nem pedig azért, mert nem jön össze senki más....

2014. máj. 12. 21:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Természetesen ha nem alakulna ki bennem a szerelem nem mennék bele, kedvelem, tisztelem annyira, hogy ezt tudtára adjam. Csak nem tudom érdemes lenne-e elkezdeni, randizni stb.
2014. máj. 12. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:

8 évig együtt voltam egy nálam több, mint 4 évvel fiatalabbal. Amikor összejöttünk, akkor töltötte a 15öt, én meg már rendesen túl voltam a 19en. Külsőre nem látszott a különbség, és először nem is tudtam, hogy mennyi idős, azt csak később vallotta be. Akkor jó ötletnek tűnt összejönni, így utólag azt mondom, hiba volt, időpazarlás. A környezetünk hamar elfogadta ezt az egészet, nem szóltak bele. Eleinte minden jól ment, aztán sok vita volt abból pl, hogy én előtte másokkal is voltam már, ő meg nem. A végére nagyon elmérgesedett a dolog, kisebbségi komplexusa volt a korkülönbség miatt, mindenkire féltékenykedett, még a húgomra és a saját anyjára is, teljesen ki akart sajátítani. Végül én mondtam ki, hogy legyen vége, de még most, hónapokkal később is naponta kb 20-30 üzenetet küld, hogy menjek vissza hozzá, de előtte meg olyan dolgokat mondott, hogy már majdnem 2 hónapja szóba sem állok vele.

Persze ez nem azt jelenti, hogy veletek is ez lenne, de én meggondolnám a helyedben. Szerintem 20 éves kor felett már ez a korkülönbség egyáltalán nem számít soknak, de ennyi idősen még igen.

2014. máj. 12. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!