Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az általános, hogy az a pasi, aki még nem élte ki magát és nem bulizott eleget nem túl hűséges fajta?
Én is ilyen vagyok, még sem tartom magam hűtlennek, elég makacsul állok a kapcsolatokhoz.
De akkor már azon is elgondolkozhatsz, hogy aki állandóan eljár ide oda, több partnere is volt, az mennyire lehet hűséges? Hiszen hozzászokhatott a folyamatos, újabb és újabb impulzusokhoz, amire továbbra is igényt tarthat.
Nem.
Mindenki más. Én és az öcsém pl. egyáltalán nem vagyunk bulizós fajták, de ő eljegyezte a második barátnőjét, és már van közös babájuk. Az édesapám viszont szinte afelé tolta, hogy "kisérletezzen", ne állapodjon meg az első lánnyal stb.
Én évekig hűséges voltam, mostanában jutottam el oda, hogy úgy érzem kihagytam dolgokat a "tisztességes" hozzáállásommal.
Most már kicsit árnyaltabb a véleményem, nem feltétlenül az erkölcs a legfontosabb dolog az ember életében. Vagyis inkább az a fogalom, amit mások erkölcsnek mondanak.
Magamtól vettem el a jót... Pedig külső alapján lettek volna lehetőségeim.
F24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!