Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan fiúk még, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk még, akik nem sietik el a dolgokat?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy előbb szeretnék megismerni a lányt személyesen is, nemcsak megítélni a facebook és egyéb chat csevegések alapján, mert ott mindenki olyannak mutatja magát ott, amilyennek akarja szerintem.

Hanem szép sorban haladni a dolgokkal. Találkozgatni, sok időt együtt tölteni, hogy megismerjük egymást kívül belül, mert én lányként ilyen vagyok.

Sok pasi volt, aki már az első vagy második találkozón meg akart csókolni, de nekem ez nem ment, mert alig ismertem őket meg két találkozó után, és én csak szeretnék lépésről lépésre haladni, nem fejest ugrani a dolgokba.

Ez nagy hülyeség és túl régimódi vagyok?

2014. máj. 17. 10:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én amikor megismertem a barátnőmet, lesmárolt már akkor és amikor haza mentünk már szeretkeztünk is. Ha annyira bejövünk egymásnak akkor nincs mire várni. Ha jól működik minden akkor gyorsan kiderül. Ha nem akkor az is! Az első benyomás fontos!
2014. máj. 17. 11:28
 12/13 PearlDiver ***** válasza:
Nálunk az első csók már aznap este elcsattant hogy megismertük egymást, de az első szeretkezés csak 7 hónap után érett be (mivel nekem ő az első ilyen téren). Szóval azért ehhez is kellett türelem :)
2014. máj. 17. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:

nem vagy maradi, elvileg igen, ez lenne a módja, csak sajnos (én legalábbis) már hozzászoktam, hogy ha megismerek valakit buliból, akkor úgyse látom többet, mert nem jött be neki a hely, stb.

És igen, én is ilyen vagyok pasiként, aztán mindig úgy végződik, hogy egyoldalúan beleesek a másikba, és az szokott kiderülni, hogy alapból lehetetlen volt a helyzet

2014. máj. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!