Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elfogadtatni a családommal, hogy egy duci lánnyal járok?
Ne értesd meg velük... ha ilyen maradiak ,úgy sem fog megváltozni a véleményük egyik percről a másikra.
Amúgy sem a családodnak kell ,hogy tetszedjen ,hanem neked!
Eleg erdekes a csaladod :O Szived joga azzal karnaki neked tetszik. En aranylag meg ducibb vagyok mint a te baratnod es sosem volt ilyen gond. A parom csaladja es a baratai is elfogadnak es kedvelnek.
Javaslom viszont surgosen neveld meg a csaladod mert ha rolam tennenek elottem ilyesmi megjegyzest a baratnod helyeben nagyon rosszul esne es nem akarnek veled maradni.
Rettenetesen nagy bunkóság ez a családod részéről, hogy így ítélkeznek, elvégre nem nekik kell hogy tetszen, és ha így vagy boldog, akkor semmi beleszólásuk. Sajnos az a baj, hogy a szülők gyakran elképzelik a gyermekük leendő párját és a számukra (nem a gyermekük számára) ideális személyt állítják oda. Ha ez az elképzelés nem egyezik a valósággal, akkor pedig nem elégedettek. Ezen nagyon nehéz változtatni, elsősorban nekik kell belátniuk, hogy sokkal nagyobb érték ha a "családba kerül" egy kedves, aranyos, őszinte duci lány, mintha valami nekik külsőre jobban tetsző ugyan, de személyiségileg rosszabb nő. Persze egy duci nő is lehet bármilyen, úgy ahogy egy vékonyabb alkatú is, de én elsősorban - ha szülő lennék - a belső adottságokra tenném a hangsúlyt ha a gyermekemről van szó! :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!