Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan létesítsek vele kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Van egy pali aki mellettem levő helyen dolgozik és kijár cigizni elég sűrűn. Kb 3 napja este kint ültem, cigiztem és ő is kijött, egyszer hosszasan nézett majd beállt egy fa mögé és kipillantott mögüle és úgy bámult. (Mintha azt akarta volna hogy én ne lássam hogy néz.) Azóta észrevettem a periférikus latásommal hogy állandóan néz. Oldalra fordul ha bemegyek az ajtón stb. Én azóta alig merek ránézni mert zavarba jönnék. :D Az ablak felé néz ha épp bent vagyok, mond valamit valakinek, majd rámvet egy gyors pillantást. Egyébként nagyon tetszik, csak folyamatosan kerülöm mert a munkatársaimmal szoktunk kint ülni és utalok velük beszélgetni, félek hogy feltesznek valami kínos kérdést vagy beszólnak és ezt ő meghallja. Nem tudom hogyan közeledhetnék felé, ha csak ki jön az ajtón már 200 a vérnyomásom nem tudnék hozzászólni... Mit tegyek?2016. jún. 20. 22:40
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és szerintetek ezek alapján tetszek neki?
2016. jún. 20. 23:01
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel neki, de az biztos, hogy valamilyen formában kíváncsi rád. Teremts neki alkalmat arra, hogy közeledhessen hozzád, pl. látványosan szenvedj az öngyújtóddal, ha látod, hogy megint kint van, vagy bosszankodj, hogy nem vittél magaddal cigit, hátha odamegy segíteni. Onnantól kezdve meg majd csak beindul a beszélgetés.
3/5 anonim válasza:
Regebben ezt ugy csinaltak hogy beszelgettek egymassal. De manapsag nem tudom, jelold be facebookokn. Csak a pasid meg ne tudja.
Ja es siess mert ha ennyit dohanyoztok nem lesz sok alkalmad ra.
4/5 A kérdező kommentje:
Kettes te mit kapsz? Milyen pasim?
Egyébként az a probléma hogy mindig kint vannak a munkatársaim így csak nagyon ritkán vagyunk ketten kint. 1-2x ha volt ilyen... Facebookon már megtaláltam de nem merem bejelölni :/ lehet hogy van csaja vagy nem tudom...
2016. jún. 21. 07:07
5/5 anonim válasza:
Minél tovább sz.rakodsz, annál nehezebb lesz. Teremts alkalmat arra, hogy közeledhessen hozzád, vagy ha másképp nem megy, akkor egyszer menj oda te valamilyen indokkal. Ha nem teszel semmit, csak várod a sült galambot, akkor annak nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!