Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a nagy dumás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nagy dumás csajozógépek jönnek oda hozzám?

Figyelt kérdés
Szórakozóhelyen szinte kizárólag a gátlástalanabb pasik közelednek. Az okokat nem akarom magamban keresni, mert egyáltalán nem vagyok kihívó. Tudom, hogy a rendes srácok nem olyan merészek. Viszont így hogy ismerkedjek, ha normális párkapcsolatot akarok egy férfival, akiben meg lehet bízni?
2016. jún. 21. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Okok:

Bazi nagy melleid

Tök jó segged van

Te is "menő" vagy

Elterjedt, hogy tök jól szexelsz

Proli helyekre jársz

2016. jún. 21. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:

Normális kapcsolatot nem szórakozóhelyen szokás kialakítani, mivel oda csak szórakozni járnak az emberek, és a pia hatására elhiszik, hogy ők bárkit megfektetnek az este alatt :)

Én sosem jártam ilyen helyekre,csak párszor néztem körül milyen is élőben ott lenni, mert nem az én világom, de az ott lévő csajokról szinte lesír, hogy egyéjszakás dugás miatt riszálják magukat.

2016. jún. 21. 21:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor mégis hova menjek ismerkedni?
2016. jún. 21. 21:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért kell sztereotípiákban gondolkodni. Zárkózott, visszafogott vagyok, mostanában még szórakozóhelyre is elmegyek, hogy valakivel megismerkedjek, de semmi. A megkeseredettek tartsák meg a véleményüket.
2016. jún. 21. 22:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Szemkontaktus és mosoly.

A neked tetsző srácokkal és nem a csajozógépekkel.

2016. jún. 21. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Akkor örülj, hogy csajnk születtél. Férfiként senki le se sz*r ha zárkózott vagy... Tudom.

2016. jún. 21. 22:35
 7/12 mikeXxX ***** válasza:
Osztom az ötös véleményét ! És sztereotípiákban gondolkodni miért kell azt is elárulom mert te is abban vagy miből tudod hogy csajozógépek ismered őket ? Nyilván azért mennek szórakozni az emberek mert ismerkedni szeretnének .
2016. jún. 21. 22:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, megismerem őket, mert beszélgetek velük. Intelliegnsek, van igényük a beszélgetésre, mint ahogy nekem is. Szeretem megismerni a másikat,hasznos, mielőtt bármibe is belekezdek és kiderül, hogy csajozógépek. Lehetek céltábla is, de nem tudom minek ez az oldal, ha nem kérdezni. Járok túrázni, moziba, színházba, koncertre, strandra, ismerkedtem már neten is, tanácstalan vagyok.
2016. jún. 21. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:

- mert a normálisabbak nem kérnek belőled? :D

- többségben vannak a csajozógépek

egyébként miből tudod, h puncivadászok?

2016. jún. 22. 12:58
 10/12 mikeXxX ***** válasza:
Ez az oldal valóban kérdezni van ez tény de az is tény ha ennyi mindenre lenne időm mint neked van akkor már találnod is kellett volna mert nekem fele ennyi időm sincs és jönnek lehetőségeim férfiként is (pedig nyilván nekem nem udvarol senki )az más kérdés hogy élni nem akarok ezekkel mivel most nem kell senki ! Bárhol jársz légy résen és flörtölj azért még nem leszel ribizli mert keresel egy társat . Na és itt az internet is elég nagy ám elég sok ember lóg pl: itt is .
2016. jún. 22. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!