Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nálatok mit jelent az, ha az elsō randi után megvárakoztattok egy lányt?
Figyelt kérdés
Múlt héten randiztunk elöször, másnap rögtön keresett, aztán minden nap beszélgettünk picit, de az elfoglaltságaink miatt nem tudtunk találkozni, pedig nagyon úgy tünt, hogy odavan értem. Aztán hirtelen eltünt pár napra, úgy hogy elötte napi kontakt volt. Tudom, hogy nyaralni ment a barátaival, amit nem sajnálok töle, de hogy közben nem lépett velem kapcsolatba, azt sérelmezem. (Föleg azért mert nem is mondta, hogy elutazik). Ma viszont keresett ismét, de nem tudom már mit akarok. Érdekel a srác, de nem tudnék most a nyakába ugrani, mivel sértve érzem a nöi hiúságomat, és azóta már találkozgatok másokkal is. Aki csinált már ilyet leírná hogy miért, és hogy adna-e saját magának mégegy esélyt? *mindketten huszonévesek vagyunk2016. jún. 26. 16:23
1/6 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy egy pár napig a barátaival akart lenni.
2/6 anonim válasza:
Pár napig a barátaival volt, ezzel nincs semmi gond, ez egy párkapcsolatban is normális.
3/6 anonim válasza:
Egy randi volt, előre szólt, hogy elmegy a barátokkal nyaralni, az lett volna a gáz, ha azt sem bírja ki. Szerintem teljesen korrekt amit csinált, amint visszatért jelentkezett, de egy randi alapján nem nyomult, nem tapadt túlzottan, van még időtök bőven közelebb kerülni.
4/6 anonim válasza:
Úgy csinálsz, mintha egy tartós kapcsolatban lennél vele kislány... hehe.. 1 randi után már ezt csinálni gázos szerintem :D
5/6 anonim válasza:
"sértve érzem a női hiúságomat, és azóta már találkozgatok másokkal is"
Azonnal szakíts meg vele minden kommunikációt, kislányként semmi keresnivalód egy tartós párkapcsolatban!
Ha most ennyire féltékenykedsz egy semmilyen viszonyra (elsőkörös randi), akkor mi lesz később?
Komolyodj meg!
- Vagy -
Használtasd még ki magad még más alfákkal, ha erre vágsz, de akkor legyen benned annyi gerincesség, hogy elmondod a srácnak is, hogy nyaralása közben testi kapcsolatba kerültél másokkal.
6/6 anonim válasza:
Azért az gáz, hogy nem szól, hogy most pár napig nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!