Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számít nálatok valami pluszt az, hogy valaki jól öltözött? Ez a póló?
Pl márkás cuccokba van, látszik, hogy nem kínaiban lett vásárolva? Ha odamegy hozzátok és leszólít, vagy előbb szemez veletek stb, megfigyelitek milyen ruhában van?
Ilyen plóló tetszik egy srácon?
Ez a póló úgy néz ki, mint hogyha egy kutya szájából rángatták volna ki. Nem tudom, mennyire márkás, de ami így gyűrődik, azt én nem tekintem jó minőségnek.
Egyébként hozzád illő öltözékben legyél, ez számít, az, hogy mi van rácímkézve, nem érdekel.
Nekem az a fontos, hogy ne szakadt, kopott, büdös cuccokban járjon (ne vegyen fel lányos színű cuccokat pl rózsaszín póló a halálom: ilyennel soha nem jöttem volna össze). A márka b u z i k a t kifejezetten utálom.
Amit belinkeltél pont elég nőies szín, nem való egy férfihoz.
igen, számít, de nem azt tekintem jól öltözöttnek, aki márkás ruhákban van
meg azért nyilván nem ez a lényeg, de ad egy kis pluszt
ez a póló nekem nem tetszik
elsősorban a színe miatt, de amúgy az anyaga se tűnik jó minőségűnek, inkább ne vedd meg
Nem tetszik ez a póló, legalább kivasalhatták volna.
Amiket kifejezetten nem bírok azok a pávaruhák és a rózsaszín cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!