Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számít nálatok valami pluszt az, hogy valaki jól öltözött? Ez a póló?
Pl márkás cuccokba van, látszik, hogy nem kínaiban lett vásárolva? Ha odamegy hozzátok és leszólít, vagy előbb szemez veletek stb, megfigyelitek milyen ruhában van?
Ilyen plóló tetszik egy srácon?
teljesen jó a sima póló, de amit linkeltél (az ebay-es csíkos), az nem éppen
a másik nekem tetszik
meg az ingek is jók (nekem legalábbis egy jól megválasztott ing nagyon bejön)
amúgy meg igaza van a 8-asnak, olyat vegyél fel, ami neked is tetszik és előnyösen is áll
A második hozzászólásod második linkjében tetszik a póló.
Én sem szeretem a rózsaszín ruhás pasikat. Nagyon is letojom, hogy márkás-e a ruhája, avagy kínai. Kutyás ember lévén, inkább az olcsó, pótolható ruhadarabokat részesítem előnyben. Kiráz a hideg olyan férfitóól, aki nyafog, hogy szőrös, vagy nyálas lett a nadrágja.
Lényeg, hogy ne legyen szakadt, piszkos. Alkalomhoz illő legyen. Halálom, amikor valaki eljön egy randira agyon mosott végletekig elkopott, szétnyúlt pólóban(kivéve, ha az olyan kutyázós randi). Az is borzasztó, ha lyukas a zoknija, vagy szakadt az alsó nadrágja.
27N
Egyébként köszönöm a válaszokat :)
Persze, az a minimim, hogy ne legyen szakadt vagy kopott, ha megyek valahova (15-ösnek).
A pólók amiket linkelsz, ízléstelenek, némelyik női pólónak néz ki.
Az pedig külön ritka szánalmas, h mások (vélt) elvárásai szerint akarsz öltözködni mert neked amúg semmi igényed nincs. Én férfi vagyok mégis adok az öltözködésre és nem másoknak csinálom hanem magamnak.
Mindegyik általad linkelt póló inkább azt jelentené számomra, hogy taszítani fog az illető stílusa :D
De egyébként hogy ne adna pluszt, ha egy pasi öltözete is tetszik nekem? Nagyon sokat elárul az öltözködés az ember stílusáról, nem szívesen lennék olyannal, aki trógerül néz ki a ruhái miatt.
Az öltözködés a legkönnyebb dolog a világon.
Először döntsd el, hogy milyen a stílusod. Aztán jegyezd meg, hogy csak azokat a nőket fogod vonzani, akik arra a stílusú pasira buknak.
De egyértelműen jobb bármilyen stílus, mint a semmilyen, meghatározhatatlan, kicsit ilyen, kicsit olyan...
"De egyértelműen jobb bármilyen stílus, mint a semmilyen, meghatározhatatlan, kicsit ilyen, kicsit olyan..."
Nekem pl nem jön be a legtöbb "határozott stílus", inkább valami tök egyszerű farmer + póló, szóval nem lehet egyértelműen kijelenteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!