Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizzafutárként összejönnétek egy olyan gyakori rendelővel, aki soha nem ad egyáltalán borravalót?
Igen, az általad leírtakra szükség van, de azért sok a kivétel. Másrészt meg minden forint, amit az áron felül adok neki nettó (!) bevétel, szóval nem szoktam szégyellni magam, még akkor sem, ha úgy jön ki, hogy 850 Ft helyett "csak" 900-at adok.
De van, amikor meg az utolsó 5 Ft-ost is visszakérem, pl amikor egyszer beültünk ketten egy helyre ketten. Senki sem volt ott, csak a 4 pultos. Köszöntünk, leültünk. 5 perc után rájöttünk, hogy ezek szerint kiszolgálás a pultnál, mert kiírva nem volt, csak nem jöttek oda. Kimentem, elmondtam mit szeretnék, visszaültem. Erre pár perc múlva a srác rendesen odakiabált, mint valami kajáldában, hogy kész az italunk. Mondom jól van, hát ha ez a rendszer akkor ez a rendszer. Iszogatunk, beült egy család is. 2 perc múlva kiment a pultos felvenni a rendeléseket. Na itt eldurrant az agyam. Láttam a fizetésnél a pincér húzogatta a száját, amikor egyértelművé tettem, hogy minden visszajáró forintra igényt tartok, akkor azért megjegyeztem, ugye nem gondolta komolyan, hogy borravalót fogok adni azért, mert kihozhattam magamnak az italainkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!