Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon tetszem neki? Érdekelne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki? Érdekelne a véleményetek!

Figyelt kérdés

Na szóval! Azért kérem a segítségeteket, mert nem tudom igazából mire vélni ezt a dolgot, jelenséget! Van egy lány aki a barátjával jár foci edzésre ugyanoda ahova én ! És szerintem tetszem a lánynak! Mondom, hogy miért gondolom ezt: - Mindig mosolyog (rám)

- Gyakran egymásra pillantunk

- Ha pl. megsérülök megkérdezi

hogy fáj-e

- Mikor elmegyünk egymás

mellett megérint, végig simítja a

kezét a vállamon, kezemen ha

együtt voltam vele párban vagy

mondtam neki valami vicceset!

Konkrét esetek: Volt egy főzés az oda járóknak és ültem az asztalnál másod magammal és leült mellém mert a többiek vele együtt billiárdoztak és anélkül hogy tudta volna megkérdezte hogy van e barátnőm magyarul érdeklődött irántam

Másik eset: edzés közben páros gyakorlatok voltak és az edző mondta hogy legyek vele meg egy másik lányal párban és oda mondta hogy majd cserélünk miután megcsináltam a másik féllel a gyakorlatot ( nekem az jött le, hogy direkt szeretett volna velem lenni)

És ezt aközben, hogy a barátja is ott van az edzésen !

Tényleg kíváncsi lennék a véleményetekre!

2016. jún. 30. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, hogy tetszel-e neki, barátja van. Pont.
2016. jún. 30. 12:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem, mert érdekel! Hanem, hogy tudjam magamban tenni valahova a dolgot egyáltalán! Én arra gondolok, hogy belülről szimpatizál! De a nőket kiszámítani...
2016. jún. 30. 12:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy gerinctelen akkor nem veszel a lányról tudomást mert barátja van! Ennél aljasabb dolog nincs mikor 2 ember elkezd "szervezkedni" valaki háta mögött... Én amúgy meg egy ilyen lányt nem is vennék komolyan, h pasija van és veled kacérkodik. Gondolod, h veled nem ugyan ezt csinálná, mint a jelenlegi pasijával? Dehogynem... :) Az ilyen nő a süllyesztőbe való! Nem képes senkit sem tisztelni!
2016. jún. 30. 12:25
 4/9 A kérdező kommentje:
szerinted naív vagyok? mégegyszer mondom nem érdekel a lány! és azt is tudom hogy ha vele ezt csinálja én sem lennék kivétel ! szimplán csak miheztartás végett tettem fel a kérdést!
2016. jún. 30. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az is lehet, hogy csak többet képzelsz bele :D Ha neki az érintés a szeretetnyelve, akkor érthető, hogy megérintett. Az meg, hogy érdeklődik, hogy van-e barátnőd, önmagában nem sokat jelent. Akár egy baráti közeledés is lehet ez a részéről, amibe többet látsz bele, mert nem emberként, hanem lányként tekintesz rá.

Persze ez csak egy alternatíva :)

2016. jún. 30. 12:30
 6/9 A kérdező kommentje:
olvasgattam jeleket ahol leírta azt, hogy pl anélkül hogy tudná hogy van barátnőm megkérdezi meg az is levolt írva tulajdonság képpen hogy ha tesz valamit egyből a reakciója az hogy arra az emberre néz aki tetszik neki hogy az mit gondol! ilyen apró jelekből gondolom mert ezek mindbejöttek nála !
2016. jún. 30. 12:33
 7/9 anonim ***** válasza:
És ha valaki azt írja, h "szerintem bejössz" neki? :) Akkor számodra ez mitől segítség? :) Nem értem...
2016. jún. 30. 12:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Én csak arra alapoztam amiket elolvastam jelekként ! Nem is akartam belenyomulni !
2016. jún. 30. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Pasija van, így magabiztosan szórakozgathat veled, kockázat nélkül. Mert ha számonkéred, h mijafaszt csinál, akkor ártatlan képpel tudja majd mondani, h "de hát nekem barátom van, nem is tudom, h képzelhetted azt, h én kikezdenék veled."

2016. jún. 30. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!