Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki? Érdekelne a véleményetek!
Na szóval! Azért kérem a segítségeteket, mert nem tudom igazából mire vélni ezt a dolgot, jelenséget! Van egy lány aki a barátjával jár foci edzésre ugyanoda ahova én ! És szerintem tetszem a lánynak! Mondom, hogy miért gondolom ezt: - Mindig mosolyog (rám)
- Gyakran egymásra pillantunk
- Ha pl. megsérülök megkérdezi
hogy fáj-e
- Mikor elmegyünk egymás
mellett megérint, végig simítja a
kezét a vállamon, kezemen ha
együtt voltam vele párban vagy
mondtam neki valami vicceset!
Konkrét esetek: Volt egy főzés az oda járóknak és ültem az asztalnál másod magammal és leült mellém mert a többiek vele együtt billiárdoztak és anélkül hogy tudta volna megkérdezte hogy van e barátnőm magyarul érdeklődött irántam
Másik eset: edzés közben páros gyakorlatok voltak és az edző mondta hogy legyek vele meg egy másik lányal párban és oda mondta hogy majd cserélünk miután megcsináltam a másik féllel a gyakorlatot ( nekem az jött le, hogy direkt szeretett volna velem lenni)
És ezt aközben, hogy a barátja is ott van az edzésen !
Tényleg kíváncsi lennék a véleményetekre!
Szerintem az is lehet, hogy csak többet képzelsz bele :D Ha neki az érintés a szeretetnyelve, akkor érthető, hogy megérintett. Az meg, hogy érdeklődik, hogy van-e barátnőd, önmagában nem sokat jelent. Akár egy baráti közeledés is lehet ez a részéről, amibe többet látsz bele, mert nem emberként, hanem lányként tekintesz rá.
Persze ez csak egy alternatíva :)
1-es vagyok
Pasija van, így magabiztosan szórakozgathat veled, kockázat nélkül. Mert ha számonkéred, h mijafaszt csinál, akkor ártatlan képpel tudja majd mondani, h "de hát nekem barátom van, nem is tudom, h képzelhetted azt, h én kikezdenék veled."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!