Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tudnék kezdeni azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék kezdeni azzal, hogyha idősebbnek látszok a koromnál?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és 25-28 évesnek nézek ki, ezt hogy tudnám az előnyömre fordítani korombeli vagy akár nálam idősebb lányoknál?
2016. jún. 30. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem a kortól és a külsődtől leszel valaki, hanem az értelmi szintedtől.

Azért elég gáz, hogy 19 évesen már kb 28 évesnek nézel ki. Jó kiélt egyén lehetsz, aki lassan de biztosan leamortizálja és kiégeti magát.

Egyébként semmit nem tudsz ezzel kezdeni.

2016. jún. 30. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyetemen az egyik csoporttársam is ilyen, most lett 20 és kb 30-nak néz ki. De ettől függetlenül olyan kisugárzása és személyisége van, hogy tapadnak rá a csajok. Pedig pocakos és kopaszodik. :D

Szóval van remény, ne aggódj! ;)

2016. jún. 30. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
#2: elfelejtetted odaírni, hogya pocakos, kantárnacis, pacáknak tele van a pénztárcája, azét tapadnak rá a golddiggerek :D
2016. jún. 30. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nincs tele, mondjuk van egy jó stílusa ami egyedi és ez is benne lehet a pakliban. Meg zenész és nagyon kellemes a hangja.

A lényeg az összhatás. :D

(biztos vannak még ellenérveid, de nem vagyok rájuk kíváncsiak - én jobban ismerem őt nálad, bocsi)

2016. jún. 30. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsi*
2016. jún. 30. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
De jó nektek :) en 22 vagyok es néznek 50-nek, persze a hangom jócskán rá tesz :D
2016. jún. 30. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagy gond van a mostani fiatal pasiknàl,többségük nagyon koravén,30 éves férfiak màr kopaszodnak,tottyosodnak.10-15 éve még nem ìgy volt,nem értem mitől alakult ez ki nàluk :(
2016. jún. 30. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!