Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek egy ilyen kiírásról? Én nem írom le egyelőre az enyém, hogy ne befolyásoljon senkit.
Szóval barátnőmmel 1 hete vagyunk együtt, ő 28 éves, én 25. Tegnap mikor hazajöttem, megnéztem a facebookját, de csak ami nyilvános, mivel nekem nincs fb-m, ezt ő is tudja. Aztán egy kép volt kitéve, hogy:
Neked jár, hogy virágot tegyenek az ajtódba és behozzák a kávéd reggel
Neked jár, hogy üzenetet hagyjanak a műszerfalon és hogy fagyit hozzanak neked
Neked jár, hogy őszinték legyenek veled és hogy minden órában megcsókoljanak
Neked jár, hogy emlékeztessenek, hogy milyen gyönyörű vagy
" Ha 1 hét ismeretség után báááármit számon mernél kérni rajtam, rád csuknám az ajtót. Mi a bánat közöd van hozzá, hogy mit ír ki???"
Mi a jó isten van veled, te isten barma? Valami hülyeség-járvány van? Szerinted miért kiírtam, miért nem tőle kérdeztem? Istenem...
Az üzenet küldője: Szekon
Az üzenet címzettje: Haydi Gidelim
Az elküldés időpontja: ma 21:36
Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Nektek mi a véleményetek egy ilyen kiírásról? Én nem írom le egyelőre az enyém, hogy ne befolyásoljon senkit.
"És az ilyeneknek van barátnője...:D"
Az üzenet szövege: neked meg nincs, mert egy kö csög vagy.
Ásd el magad te ratyi!
Hayidi: jajj mot aztán de visszavágtál, kis árulkodós.
Neked meg azért nincs csajod, mert annyira fenthordod az orrod, azt hiszed, hogy olyan jó gyerek vagy, mert enélkül valószínűleg egyáltalán nem sikerült volna nőt találnod, nem voltál elég jóképű, érdekes etc. Aztán a nők átlátnak a kis trükködön, hogy az egészet azért csinálod, mert azt gondolod, hogy majd a tipikus nice guy kosztümben becsajozol. Aztán ez valahogy nem megy, mert manapság a csávók 90%a ilyen. Utána pedig irigykedsz, ha valakinek van barátnője, mert bezzeg te "nice guyként" nem kapsz senkit,a férfiaknak az ilyenek kellenek, mint pl én.
De tessék, itt van a rövid üzenetem kifejtve, kicsit gondolkozz el rajta;)
Ráadásul azt se vedd észre, hogy hülyeséget írtál, utána beszóltál, amire kaptaál egy üzenetet, amit aztán bemásolsz.. Tipikus gyenge mentalitás.
Azt se vedd észre,hogy 2 hozzászóló a torkomnak ugrott úgy, ohgy az eszüket se használták.
Na viszlát """" nice guy""""
# 10
De amúgy érdekelne, hogy kedves képmutató hölgyike vajon nézte már meg valakinek úgy a profilját, hogy nem szólt róla neki. Kis álszent habzó szájú femináci. ;)
esetleg mindig ment az írásos levél előtte, az engedélykérés? Sosem csináltál még ilyet? Vagy ha csináltad, akkor te is gyerekes lettél? Amit az internetre kiposztolsz, azzal beleegyezel, hogy bárki megnézheti. Sajnos arra már nem terjedt mentális kapacitás, hogy ezt megértsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!