Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak kiakadva azon a nők, hogy 3 hét randizgatás után sem fektetem le őket?
De hát ha látod, hogy ezt szeretné, akkor miért nem?
Sokan vannak?
#2 mindig az ellenkezőjét akarják amit nyújtunk.
Ha kiszámítható vagy, akkor kiszámíthatatlan kell.
Ha jófiú, akkor rosszfiúra vágynak.
Ha szexre hajtasz, akkor ők szűzlányt játsszák.
Ha nem akarod megdugni őket, akkor qrvát játsszák.
Szóval bármit csinálsz, az nem lesz nekik jó. Ha ezek a játszadozások miatt kiábrándulsz belőlük, akkor is te vagy a hülye lúzer a szemükben, aki feladja.
Ennyi, ne akard megérteni őket.
Nem tudom, mennyi idős vagy kérdező, de szerintem ez a kérdés erősen függ a korosztálytól is- azzal együtt, hogy minden életkorban vannak kivételek.
Azért 30+ feletti nőként nekem meg az nem lenne normális, hogy a megismerkedés után 1-2 héttel már "meg akarnak fektetni"- és nem, nem vagyok prűd.
Jellemzően azért az első néhány randi ismerkedés, besélgetés, egymásra hangolódás- természetes, hogty ezt sem kell hosszú hónapokig húzni, de gondolom nem mindn áltdott nap találkozol a nőkkel napi 10-12 órákat.
Én teljesen megértelek, azokat nem nagyon, akiknél ez szinte "alapelvárás", bár ezzel sincs semmi gond, ha talál egy hasonló rtékrendű/mentalitású partnert magának.
3 HÉT?
Én 23 éves srác vagyok és általában 2-4 randi (5-10 nap) után fekszem le a 18-24 éves lányokkal, akikkel főleg ismerkedem.
Kérdező: Életem legnagyobb szerelmével, akivel egy 2,5 éves kapcsolatom volt az első randinkon csókolóztunk és a második randinkon feküdtünk le. Ez mitől van? Gondold végig újra a dolgaid. Ha egy nő dugna veled viszonylag hamar, nem azt jelenti hogy egy rib anc és mindenkivel ezt csinálja, hanem hogy hozzád vonzódik annyira különlegesen és nagyon, hogy hamar szeretné veled csinálni, mert minek várni ha egyszer élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!