Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vannak kiakadva azon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak kiakadva azon a nők, hogy 3 hét randizgatás után sem fektetem le őket?

Figyelt kérdés

2016. júl. 1. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem tudom, szerintem 3 hét nagyon kevés ehhez, ezt nőként mondom. Még úgy is beletelt 1-2 hónapba, hogy évek óta ismertük egymást az eddigi partnereimmel.

Nem tudom, sokan hogy tudnak egy idegennel ágyba bújni.

De nézd, az ő dolguk. Ne ítéld el őket, ettől még nem r.banc senki. Két felnőtt emberről van szó, tudják, mit csinálnak. Ha felháborodnak, az annyit jelent, hogy nem illetek össze ilyen téren, ennyi. Kár ezen rugózni.

2016. júl. 1. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Én 4 hét után feküdtem le a jelenlegi pasimmal, de addig is éreztem, hogy fejlődik a kapcsolat, egyre közelebb kerülünk. A mai világ rohanósabb, próbáld éreztetni a nőkkel, hogy akarod őket és már nem kell sokáig várniuk, különben valóban nem fogják vonzónak érezni magukat, hiszen ma az a trend, hogy kb 5. randin dugás. EZ egyébként legtöbb esetben korai, de mivel azt gondolják, hogy nem akarod őket, csalódnak. Csókolózol legalább velük, adsz egyéb jelzéseket?
2016. júl. 1. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
Gondolod, hogy a nők ráérnek a te töketlenkedéseddel foglalkozni? Nekik is megy az idő, ők is a tökéletes pasit akarják megtalálni. Azt a pasit, aki az élet minden területén a társuk, támaszuk tud lenni. Ebbe pedig vastagon beletartozik a szex is.
2016. júl. 2. 09:32
 14/14 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Szerintem ez egy kamukérdés...ILYEN A VALÓ ÉLETBEN NINCS...Mégha úgy is éreznék egyes nőcik, hogy "felháborító dolog az, hogy 3 hét randizás után sem fektetik le őket", EZT A DOLGOT nyíltan sohasem mondanák ki...Meg nem is hánytorgatnák fel...
2016. júl. 2. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!