Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők rendszerint felháborodnak azon, amikor az első vagy második randi utáni szex végeztével kidobom őket a lakásomról. Dehát nem ezt akarták?
Amúgy én sem értem, hogy emberként miért ítélnek meg valakit aszerint, hogy mennyi idő után kerül intim közelségbe valakivel... Szerintem teljesen logikátlan.
A férfiak nagyon furcsák..
20# Én férfiként nem értek veled egyet. Nem a napok számától függ. Ismerkedhetsz te gyorsabban is az átlagnál. De ha mondjuk 1 óra jut ismerkedésre egy nap, akkor nyilván nem jó, mert úgysem ismer meg addig.
Szóval az egész az inkább mennyire sikerült megismerned a másikat. Azt pedig nem napokban mérik, hanem tudásban.
El kellene felejteni ezt a 'könnyűvérű' baromságot, meg h 'széttette a lábát'. És akkor mi van? Mint elhangzott, ketten kellettek ehhez. Akkor a csávó nem könnyűvérű? :D Ezzel az erővel igen.
Szerintem viszont a szex nem más mint kölcsönös örömszerzés, ami során értelmes embernél alap, hogy megadja a tiszteletet a másik felé. Akármilyen könnyen és hamar történik meg, mind2 fél számára ez egy kényes, intim dolog, amivel normáls esetben 'megtiszteljük' egymást. Legalábbis én sose úgy dugtam nőket, hogy na most akkor megqrom ezt az értéktelen kis könnyűvérű rbancot oszt takarodhat Isten hírével. Még mindig emberek vagyunk, illene úgy is viselkedni.
Azzal, h valaki felmegy a másikhoz, és szexel vele, a szexbe egyezik bele, nem abba h bunkózzon vele az aki az előbb még megdugta, és nem emberi lényként hanem telegcizett zsepiként bánjon vele. :D Ezért háborodnak fel.
Abba inkább bele se megyek mélyebben, hogy egy nő értéke és egy párkapcsolat távolról se attól függ, hogy mikor történt az első szex, mert ehhez át kell lépni a következő érzelmi intelligencia lépcsőre a jellemfejlődésben és ez nem itt és most fog megtörténni.
#23 A szex nem más mint kölcsönös örömszerzés tisztelettel? Ez új nekem. Ha ennyire örömöt akar szerezni és ráadásul tisztel is, akkor miért nem kapcsolatban gondolkozna?
#24 Bár még mindig nem értek egyet az idős elméleteddel...
#20, nem, nem vagyok álszent. Ne vedd egy kalap alá a nőket, kérlek, mert attól még, hogy vagina van a lábam között, még nem fogok lebunkózni egy pasit sem, mert az első randin szexet akar. Megmondom neki, hogy nem szeretném, ha elfogadja, jó, ha nem, akkor keres mást, de ameddig normális, emberi hangnemben mondja, addig nincs vele semmi baj. Minden embernek mások az igényei, elvárásai. Onnantól válik bunkó paraszttá, hogy erőszakoskodik, nem érti meg a nemet.
És igen, attól még, hogy a csaj tudja, hogy szex lesz, nem evidens, hogy csak az lesz. Ezt viszont nagyon is tisztázni kell! Mert ez egy alapvető emberi gesztus.
Én gyűlölöm a játszmázást, nem játszom meg magam azért, mert jaj, könnyűvérűnek fog tartani, jaj, hisztis p...-nak fognak tartani, meg ezt és azt gondolják rólam. Nem érdekel, mit gondolnak. És ha egyszer újra randiznom kellene, bár őszintén remélem, hogy nem fog kelleni, és az első randin megkívánjuk egymást a partnerrel, akkor nem fogok azon agyalni, hogy könnyűvérűnek fog tartani. Azon sem agyaltam, hogy egy hét ismeretség után elmenjek egy napra üdülni a párommal. Ha annak tart, akkor nekem ilyen férfi nem kell. Vagyis tökéletesen megegyeztünk abban, hogy nem akarjuk egymást. De megérdemlem azt, hogy emberként bánjon velem, nem egy rongyként. És közölje velem, hogy csak ennyit akar. Mert mint mondtam, a játszmázást nem szeretem.
Lehet így gondolni, véleménye mindenkinek lehet, de ettől még mindig oktalan megalázás az, ha vkivel azért bánnak embertelenül - ráadásul pont az, aki lefeküdt vele-, mert hamar belement a szexbe. Nem hinném, hogy ezzel számolni kellene, ha valaki szexel, ez olyan mintha elvárnánk, hogy vki csak akkor menjen ki az utcára, ha nem háborodik fel, hogy kirabolják.
Szerintem nem attól lesz valaki ember, és nem állat, hogy húzza az időt szex előtt, hanem attól, hogy tiszteletben képes tartani a másik emberi méltóságát.
Azért mert valakivel lefekszek az első vagy második randin, nem jelenti, hogy csak dugni akartam. Ha szexelni akarok csak, akkor nem randizok.
A páromat már ismertem egy ideje és előbb feküdtünk le, minthogy meglett volna az első klasszikus randink. Nyilván itt számított, hogy már ismerjük egymást.
De volt olyan is, akivel effektíve 1 nap ismeretség után feküdtem le, és hosszú kapcsolat lett belőle. Nagyon szimpatikusak és vonzóak voltunk egymásnak, és egyikünk sem a várakozós fajta. Derüljön ki minél hamarabb, hogy az ágyban is passzolnánk-e.
Ettől függetlenül a kérdés nyilván provokáció, de lehet hogy a válaszom valaki számára még hasznos lehet.
Akit nem tisztelek, netán taszít a vielkedése/személyisége - már amennyire ismerem-, és nem érdekel kicsit sem az öröme, azzal nem fekszem le. Akkor se, ha jól néz ki.
Attól, hogy lefekszem valakivel, nem biztos, kapcsolatot is akarok - akár tőle, akár általánosságban épp akkor bárki mástól.
/Csak, h érthető legyen az álláspontom./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!