Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ismerkedik mindenki neten? (Többi lent)
Nem akarom elhinni és elfogadni sem, hogy mindenki a net mögé bújik (még az is akinek nincsenek önértékelési problémái) miért nem módi, hogy csak úgy odamegyünk az emberhez?
A múltkor bezzeg egy felnōtt férfinak volt bátorsága leszólítani.
Ezt a velem egykorú fiúk miért nem tudják megtenni, miért ennyire élhetetlenek?!
Könyörgöm nem harapunk!!
19/L
Az életben nem találkoztam volna a férjemmel, ha nincs az internet. Speciel én hálát adok neki, hogy megismertem. :)
Aki élőben leszólított (10 év alatt kb. 4-5 ember) mind fura volt. Volt, aki 2 járművön keresztül követett, mielőtt megszólított, addigra már kitaláltam, hogyan verem agyon, ha megtámad, a másik meg a boltban követett, azt hittem biztonsági ember, aki nézi lopok-e. Egyszerűen kiborítanak a pasik az utcán. Komolyan negatív tapasztalataim vannak. Amikor meg elutasítottam őket, mert van férjem, egyikük még lazán be is dobta, hogy "más jellegű kapcsolat nem fér bele az életembe"? Most komolyan, mit gondolt, hogy a Sparban a sajtos pult előtt elcsábulok, vagy ezt hogy? Szóval, ha a saját életemet nézem, maradjunk csak a neten, ott legalább eldönthetem, hogy kivel akarok beszélni és kivel nem, nem követnek és hozzám rám a frászt.
Nő vagyok, és én is nagyon értékelném a dolgot. Bár azért mintha most kezdene megint felfejlődni a ffi társadalom. Múltkor épp jöttem ki egy kínaiból, és rám mosolygott egy és köszönt. Meg a távolsági buszon is kezdeményezett valaki.
Nem tudom igazság szerint, hogy miért van ez. Néha csak azt látom, h mindenki bazirgálja a telefonját, vagy bármilyen kütyüjét, esetleg a fülében is van vlmi. Meg jó része a pasiknak fapofával ül. Persze mindez a nőkre is igaz. Kiment a divatból a szociális térlátás azt hiszem. Mondom ezt úgy, hogy nálad 15 évvel idősebb vagyok, nekem még mobilom sem volt, csak egy nagy behemót főiskoláig.
Én speciel azért, mert amit én keresek az személyesen nehezebben deríthető ki, gyorsan le lehet szűrni az ellenkezőjét és akkor már ciki lekoptatni hitelen, hogy bocs, de mégse...
23F
Én speciel azért, mert amit én keresek az személyesen nehezebben deríthető ki, gyorsan le lehet szűrni az ellenkezőjét és akkor már ciki lekoptatni hitelen, hogy bocs, de mégse...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!