Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan, aki egyedül megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki egyedül megy fesztiválokra?

Figyelt kérdés

29 éves lányként szeretnék újra társiságba járni, de a barátaim már házasok, nem jönnek fesztiválokra, bulizni. Egy hosszabb kapcsolat után egyedül vagyok.

Van olyan rajtam kívül, aki egyedül vág neki egy bulinak, barátok, pár nélkül? Ajánlott egyáltalán?

2016. júl. 3. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen maradtam egyedül, de egyedül biztos nem mennék el ilyen helyre. Bulizni egyébként sem szeretek, de talán azért mert sosem volt kivel.
2016. júl. 3. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Én mostanában kezdtem el, ha nem is buliba, de különféle közösségi eseményekre egymagam járni, mert ugyanez a helyzetem, barátok megöregedtek vagy megházasodtak, párkapcsolatom meg véget ért. Voltam már egy napos fesztiválon, Szabadság híd pikniken, foci meccs nézésen nyilvános helyen. Leülök, iszom a kis sörömet, nézegetem, mit csinálnak az emberek, már ez is jó érzéssel tölt el. F36
2016. júl. 3. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyedul nem sok ertelme van kimenni, elobb inkabb baratokat szerezz rengeteg klub letezik, meg sport kozbe is lehet ismerkedni :)
2016. júl. 3. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Én még sosem voltam. Ideje lenne már átérezni a fesztivál hangulatot. Bár egyedül...

23/F

2016. júl. 3. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
"29 éves lányként" Ne haragudj de te már NŐ vagy.
2016. júl. 3. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Én bulizni is egyedül járok szórakozóhelyekre. Miért? Mert így könnyebb ismerkedni új emberekkel.

Tudjátok ha társasággal mentek, akkor mindig van egy ilyen bennetek hogy "na most inkább nem vállalok kockázatot, inkább visszavonulok a barátokhoz". Miközben ha egyedül mész "rá vagy arra kényszerülve" hogy új embereket ismerj meg és "muszáj" odamenned új emberekhez.

Mondjuk egy többnapos fesztiválon nagyon törném magam, hogy még az első ("nulladik") napon szerezzek egy állandó társaságot vagy partnert magamnak.

2016. júl. 4. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!