Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki egyedül megy fesztiválokra?
29 éves lányként szeretnék újra társiságba járni, de a barátaim már házasok, nem jönnek fesztiválokra, bulizni. Egy hosszabb kapcsolat után egyedül vagyok.
Van olyan rajtam kívül, aki egyedül vág neki egy bulinak, barátok, pár nélkül? Ajánlott egyáltalán?
Én még sosem voltam. Ideje lenne már átérezni a fesztivál hangulatot. Bár egyedül...
23/F
Én bulizni is egyedül járok szórakozóhelyekre. Miért? Mert így könnyebb ismerkedni új emberekkel.
Tudjátok ha társasággal mentek, akkor mindig van egy ilyen bennetek hogy "na most inkább nem vállalok kockázatot, inkább visszavonulok a barátokhoz". Miközben ha egyedül mész "rá vagy arra kényszerülve" hogy új embereket ismerj meg és "muszáj" odamenned új emberekhez.
Mondjuk egy többnapos fesztiválon nagyon törném magam, hogy még az első ("nulladik") napon szerezzek egy állandó társaságot vagy partnert magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!