Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A magasra jutott férfiak mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasra jutott férfiak mit keresnek egy nőben? Akiknek jó végzettsége van.

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 01:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A parom eleg magas poziban van es latom h sikere van a ferfiaknal mint ember es a noknel mint pasi,sajat bevallasa szerint ki is elte magat rendesen,most 4x fele kozeledve (es latva h mar minden baratja hazas es gyerekes) erett meg szerintem benne az elhatarozas h tarsat keres maga melle,ahogy o mondja "nem ket nagy dudat".Szereti ha egy novel jokat lehet beszelgetni,szereti ha toleraljak a nyunyusegeit,szerintem nem var semmi extrat,inkabb csak h passzoljon hozza az illeto eletben,agyban,ágyban.Nem erzem h kulonleges dolgot tudok nyujtani amit eddig mas nem tudott neki,inkabb az o preferenciai tolodtak a korral es bennem ertekeli azt, esetleg amit fiatalabb koraban meg masnal nem.
2016. júl. 5. 10:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#4-es...megmondom oszinten, baromira sajnallak, amiert ennyire racionalisan es materialisan gondolkodsz. Lehet, h magas az IQ-d, de az EQ-d a beka se**e alatt van, mar elnezest :)

Szerinted egy nonel nem fejlodes, onmaga fejlesztese es kiteljesedese az, ha gyereket vallal?? Miert csak az a fejlodes, ha magas poziciot er el es gazdag lesz?? A fejlodesnek rengeteg iranya van es az a lenyeg, h onmagahoz kepest viszonyitva hova jut az ember.

Es miert baj, ha a boldogsag elerese a cel? Mindenkinek mast jelent a boldogsag; ebben benne van az, ha vki a munkajaban er el egy magas szintet. Vkinek a munka, vkinek a penz, vkinek a sport, vkinek a gyerek jelenti a boldogsagot, de a lenyeg az, h motivalt legyen es a motivacio is a boldogsag resze.

Ne haragudj, de ezzel a mentalitassal nem hiszem, h intelligens no szoba fog allni veled, vagy ha megis, akkor orvid idon belul lapatra tesz, mar ha nincs gyomra melletted maradni a penzed miatt.

2016. júl. 5. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Barátom elég sikeres. Saját elmondása szerint neki fontos, hogy egy nő is kezdjen magával valamit, ne érje be az "aljamunkával", igyekezzen feljebb jutni és fejlődni. Ő azzal indokolta ezt, hogy aki pl soha nem akar kitörni mondjuk egy csapos szerepkörből az előbb utóbb leragad egy értelmi színvonalon, aminél ő többet vár egy nőtől.

De pl elég módos kollégám egy kirakat feleséget akart magának, saját bevallása szerint se érdekli, ha a nő a pénzén élősködi, mert nagyon szép.

Nem hiszem, hogy létezik egyetemes igazság ebben a kérdésben, minden férfi más, akkor is ha gazdagok.

2016. júl. 5. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:

A válaszom erősen leegyszerűsített: olyat aki támogat és nem hátráltat. Olyan aki képes véleményt formálni: utálom a "mindegy" és "nem tudom" válaszokat egy nőtől, legyen véleménye és azt legyen képes összefüggő mondatokban elmondani, akkor is ha egyébként nem értünk egyet. Továbbá legyen igényes magára, mert a külsőségek igenis számítanak.

Ennek a kettőnek a kombinációja a minimális feltétele annak, hogy sikeres férfiként meg lehessen a nővel jelenni egy rendezvényen. Ezen kívül nekem személyes preferenciám hogy szeressen utazni és szeresse a jó szexet! :)

2016. júl. 5. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a siker fogalmát másképpen határozzuk meg... Nem értitek a lényeg, fejlődni mindig lehet, 80 évesen is. Sikeresebbé válni mindig lehet. A lényeg neme gy szint elérése, hanem a tegnapi szint meghaladása. Ez visz a siker felé. Amint megelégszel véged. És a vicc, hogy ennek evolucionálisan kellett így kialakulnia. A világot olyan emberek irányítják, akik mindig jobbak akarnak lenni a tegnapi önmaguknál.

Amúgy az érzemli intelligenciám is átlag feletti, más kérdés, hogy üzleti ügyekhez ennek semmi köze, egy ilyen téma boncolgatásába minek vigyek érzelmeket, amikor itt a lehető legpontosabb megfogalmazás a cél, illetve a saját vélemény kifejtése.

És hidd el elemeztem a témát sok éven át, hogy pszichopata vagyok-e, de nem vagyok az kiderült az orvosi vizsgálatból. Nekem tökéletesen működik a homlok és halántéklebenyi bizonyos érzelmekért és empátiáért felelős része. Sajnos működik... Pszichopataként valószínűleg már 50% gazdagabb lennék.

Amúgy meg a siker fogalmát erősen újra kellene definiálnotok. Ha magas pozicióban alkalmazottnak lenni siker... az, ha a szarból jött. De ok ez a megállásra? És légyszi értsétek meg a boldogság alapszabályát, a boldogság csak pillanatnyi állapot a boldogságért tudatos erőfeszítéseket kell tenni, ha nem vagy abban a szerencsés helyzetben, hogy istápolnak életed végéig és folyamatos új pozitív ingerekkel látnak el. A boldogság nem olyan, hogy oké gazdag vagyok most már tök mindegy mit csinálok boldog leszek... ez nincs így. Nekem a boldogság a fejlődés és az újabb és újabb sikerek. És minden bizonnyal ez egy törvényszerűség, nem tudom de feltételezem.

Kezdjetek el légyszíves gondolkodni és legfőképpen NE ÍTÉLJÉTEK EL A GAZDAGOKAT, sem a pénzt. A kibaxott hülyék kedvéért, ez nem azt jelenti, hogy szeretni kell őket, hanem azt hogy ítélkezés mentesen induljatok neki, semlegesen kell hozzáállni, objektíven, nevezhetjük sokféleképpen, de semmiképpen sem előítélettel, mert ezzel bizonyítjátok be alsóbbrendűségeteket. És jegyezzétek meg a civilizációt az inetelligencia viszi előre, nem a baxott konzervatív érzelmi világotok.

2016. júl. 5. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!