Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira autóval vagy...

Első randira autóval vagy inkább taxival érdemes menni?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy csak az autóm/pénzem miatt legyen velem a leendő párom. 29/F

2017. szept. 26. 02:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Edes Iztenem!

Lehet, o is autoval megy es tobbet ketes, mint te.

Sot, lehet csak azert randizik, hogy tudjon egy kavet inni.

2017. szept. 26. 02:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Gyalogolj akkor :)

De ha nem azért fog szeretni, teljesen mindegy, észre sem veszi a díszes hintód, rád kíváncsi, rád figyel.

2017. szept. 26. 02:52
 3/8 veterán vas ***** válasza:

Ezért szoktak az emberek beszélgetni, hogy megismerjék a partnert, és ne vadidegenektől kelljen tanácsot kérni.

Amúgy 29 évesen gondot okoz az első randi? (naneeee)

2017. szept. 26. 09:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor tömegközlekedéssel menj. Próbáld minél tovább őrizni a titkod, meglátod nem lesz rossz.
2017. szept. 26. 10:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha messzebbre mentek, vagy elegánsabb helyre akkor mindenképp saját autó. Anyagilag is jobban jöttök ki, meg mondjuk a ruháját se koszolja össze a taxiban stb. Amúgy ha anyagias nőt fogsz ki, akkor úgy is csak a kocsid fogja érdekelni, ha meg nem anyagias nőt, akkor tök mindegy milyen autóval állítasz oda nem fogja érdekelni.
2017. szept. 26. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Az etikett szerint a férfi érkezik elsőként a találka színhelyére. Ekképpen tehát tök mindegy, hogy nagyapád rozsdás biciklijével mész is, mert úgysem fogja látni.
2017. szept. 27. 11:07
 7/8 veterán vas ***** válasza:

Miquel!

Így igaz, az etikett szerint a férfi érkezik hamarabb.

No de ugyan ez az etikett elvárja azt is hogy a randi végén a pasi haza kísérje a hölgyet.

Na és közben tolja a nagyfater bringáját?

Esetleg mondja azt, hogy: Maaaargit, pattanj a vázra, oszt hazatekerek veled? ;)

2017. szept. 27. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
No igen, de én feltételeztem, hogy az öreg svihák volt annyira rafinált, hogy női biciklivel járt randizni. És akkor a randi végén jöhetett a felszólítás, hogy Maaaargit, pattanj a VÁZRA, oszt hazafelé megtekerlek! :-))
2017. szept. 28. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

30 éves diplomás, nőtlen, gyerektelen férfi vagyok lakással, autóval, hitel nélkül megismerkedtem egy 34 éves nővel akinek 17 éves fia van. A nőnek...

Szexkapcsolatnak indult de kölcsönös vonzalom alakult ki, már-már elgondolkodtam a közös jövőn. Én félek belevágni a nagy különbségek miatt nem tudom működne-e, jó döntés lenne-e. Egyrészt minden téren ellentétek vagyunk, nekem diploma neki szakma (érettségit is most...

Ha a Bükki Nemzeti Parkot szeretnénk autóval körbejárni, hogy minden szép nevezetességet érintsünk, akkor hogyan érdemes menni?

Miskolc irányából jönnénk és mivel csak egy nap lehetünk ott, a rossz időjárás miatt inkább körbeautózni szeretnénk a parkot. Célunk az lenne, hogy az utazás élvezetes legyen, szép, lássunk több nevezetességet (pl Fátyol vízesés) Milyen útvonalon érdemes menni és milyen sorrendben? :)

Benzines autóval is érdemes hosszabb útra el indulni?

Autót szeretnék venni, de javarészt közeli távokra. Viszont előre tudom, hogy párszor 500km-re is el fogok menni kapásból. A benzines autó ugyebár inkább városi használat, de egy kb. 5-7 éves Honda Civiccel bevállalható párszor nagyobb kirándulás?

Magyarországról Bulgáriába melyik útvonalon érdemes menni autóval?

Románián vagy Szerbián keresztül érdemes menni? Milyenek az autópályák?

Budapesten-környékén autóval milyen helyekre érdemes menni?

Ahol nincs parkolódíj. Kis túristáskodós. Kilátó esetleg, vagy valami külvárosi?

Millenáris B épület környékén hol tudok ingyenesen parkolni?

Nem vagyok pesti és holnap egy rendezvényre kell felutaznom autóval. Mit javasoltok, hol érdemes parkolni? Pár száz méter séta belefér, ha úgy van.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!