Első randira autóval vagy inkább taxival érdemes menni?

válasza:Edes Iztenem!
Lehet, o is autoval megy es tobbet ketes, mint te.
Sot, lehet csak azert randizik, hogy tudjon egy kavet inni.

válasza:Gyalogolj akkor :)
De ha nem azért fog szeretni, teljesen mindegy, észre sem veszi a díszes hintód, rád kíváncsi, rád figyel.

válasza:Ezért szoktak az emberek beszélgetni, hogy megismerjék a partnert, és ne vadidegenektől kelljen tanácsot kérni.
Amúgy 29 évesen gondot okoz az első randi? (naneeee)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Miquel!
Így igaz, az etikett szerint a férfi érkezik hamarabb.
No de ugyan ez az etikett elvárja azt is hogy a randi végén a pasi haza kísérje a hölgyet.
Na és közben tolja a nagyfater bringáját?
Esetleg mondja azt, hogy: Maaaargit, pattanj a vázra, oszt hazatekerek veled? ;)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szexkapcsolatnak indult de kölcsönös vonzalom alakult ki, már-már elgondolkodtam a közös jövőn. Én félek belevágni a nagy különbségek miatt nem tudom működne-e, jó döntés lenne-e. Egyrészt minden téren ellentétek vagyunk, nekem diploma neki szakma (érettségit is most...
Miskolc irányából jönnénk és mivel csak egy nap lehetünk ott, a rossz időjárás miatt inkább körbeautózni szeretnénk a parkot. Célunk az lenne, hogy az utazás élvezetes legyen, szép, lássunk több nevezetességet (pl Fátyol vízesés) Milyen útvonalon érdemes menni és milyen sorrendben? :)
Autót szeretnék venni, de javarészt közeli távokra. Viszont előre tudom, hogy párszor 500km-re is el fogok menni kapásból. A benzines autó ugyebár inkább városi használat, de egy kb. 5-7 éves Honda Civiccel bevállalható párszor nagyobb kirándulás?
Románián vagy Szerbián keresztül érdemes menni? Milyenek az autópályák?
Ahol nincs parkolódíj. Kis túristáskodós. Kilátó esetleg, vagy valami külvárosi?
Nem vagyok pesti és holnap egy rendezvényre kell felutaznom autóval. Mit javasoltok, hol érdemes parkolni? Pár száz méter séta belefér, ha úgy van.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!