Tinderen elhívtam randira egy csajt. Igent mondott, de mindig én írok. Érdemes így folytatni?
Beszélgettünk Tinderen és gondoltam elhívom randizni.
Igent is mondott,azonban magától soha nem szokott keresni,mindig én írok neki.
Vajon így érdemes elmenni a randira vagy felesleges?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elmondtam neki, hogy tiszteletben tartom a másik lányt és én a “tiszta játékot” szeretem. Tehát így nem akarok tőle semmit barátok lehetünk. Erre azt válaszolta, hogy tudja, hogy nem jó várni de majd szól ha újra nincs senkije... kicsit azt érzem, hogy eltiporta az önbecsülésem.
Van egy csaj aki tetszik. Facebookon is felvett az ismerősei közé. Igyekszem érdeklődni felé. De nem zaklatóan. Viszont sajnos keveset válaszol. Nem egy településen lakunk. Viszont kb 40 percre lakunk egymástól. A munka miatt kevés időnk is van. Ha nem érdekelem,miért...
Lehet, hogy béna a kérdés. Van egy lány akivel beszélgetünk. Ő szobalányként dolgozik. Én meg 12 órában. Így kicsit nehézkes a talinkat megoldani. Ô is szeretne talizni. Nem egy városban lakunk. Kb 35 km-re egymástól. Az tény, hogy kicsit beszèlgethetnénk többet is. De...
Ha egy lány elhív egy fiút kávéra, akivel eddig csak 2-3szor beszélt személyesen (de akkor 1-1 órát), akkor a fiú ezt randinak gondolhatja?
Megismertem egy lányt Interneten, társkereső oldalon. Tök jól elbeszélgettünk. Kiderült, hogy egy ugyanannál a nagy cégnél dolgozunk, de eltérő telephelyen (5000+ fős cég). Elhívtam egy, a munkahelyünkhöz tartozó, közös céges kávézóba kávézni. Tolakodás-e, ha én...
Utána még beszéltünk és azt mondta ha nem lennénk osztálytársak, vagy az érettségi után gondolkodás nélkül igent mondana bármire. Kicsit cinkes magyarázatnak tartom de úgy érzem igazat mond. Mit csináljak, kérdezzem meg megpróbáljuk-e titokban most, várjak míg vége a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!