Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha nem keres meg az ex pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem keres meg az ex pasi a no contact utan akkor már túllépett rajtam?

Figyelt kérdés
Aztmondjak hogy a no contact utan az ex szinte mindig megkeres, nalam nem igy tortent.

okt. 24. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen mindegy, hogy túl jutott-e rajtad hiszen nem működött a kapcsolat.
okt. 24. 13:42
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Az emberek különbözőek, a kapcsolatok mélysége, minősége, ugyanígy a szakítás oka és módja.

Nincs recept.

Vége, pecsét rá.

Lépj túl rajta. Az élet megy tovább.

okt. 24. 13:42
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Attóp függ, milyen lelki alkat, és hogy megy neki a csajozás.

Ha nem kötődik az emberekhez, de tud ismerkedni a nőkkel, akkor nem fog téged keresni.

okt. 24. 13:45
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Te még visszafogadnád, mi?

Hány évesek vagytok?

okt. 25. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem biztos egyáltalán. Az előzőekhez csatlakozva mondhatom, hogy egy kis tapasztalattal teljesen természetes, hogy nem keres. Minek tenné?
okt. 27. 06:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre vársz talán? 🤣

"3 het no contact utan ramir nem e vagyok terhes?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

okt. 27. 07:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem 2,5 ÉV után írt. Töröltem is a gmail fiókom. Két és fél óràmba telt mire mindenhol módosítottam az email címem. Ügyfélkaputól kezdve a webshopig. Baromi idegesítő ennyi macera egy idióta miatt.
okt. 30. 22:04
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Miért kell egy ex miatt gmail fiókot törölni? 🤣
okt. 31. 06:40
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Ezek szerint te még remegsz és várjod hogy írjon? :D :D jaj de béna
okt. 31. 07:27
 10/12 anonim ***** válasza:
25%
Egyáltalán nem biztos, sőt. Én kb 5-6 hét elteltével ráírtam exemre kíváncsiságból, úgymond tesztből, hogy vajon érdeklem-e még. Szerintem ezt várhatta mindvégig, mert konkrétan 2 percen belül válaszolt és utána el kezdett kérdezgetni, hogy mi újság velem stb, majd nem sokra rá át is hívott magához. Hát nyilván nem mentem. Ő a csávó.
okt. 31. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!