Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írt nekem olyat hogy vett nekem kis apróságot mert eszébe jutottam mikor vásárolt?
Figyelt kérdés
Szakított velem már 4 hónapja, néha irunk egymásnak mizu szinten. írt nekem hogy eszébe jutottam mikor boltba volt és vett nekem olyan csoki különlegességet amit szeretek és nem lehet mindenütt kapni és majd ideadja, ennek 2 hete de azóta se írt hogy odaadja.
Míért írt nekem ilyet ha else jön hozzám hogy ideadja?
ápr. 26. 16:23
1/21 anonim 

válasza:

Lehet, megette. Minek tartjátok a kapcsolatot, ha már nem jártok? Valaki nem zárta le a kapcsolatot?
2/21 anonim 

válasza:

Hát mert max megdug ha nem lesz neki kit dugni és a csoki csak arra szolgál, hogy lefeküdj vele. Tudja, hogy milyen könnyen adsz neki, meg se kell magát erőltetni mert nincs emberi méltóságod és kétségtelenül buta vagy. Amúgy ha legalább egy kis gerinced van tiltsd le és ne tartsd vele a kapcsolatot.
3/21 A kérdező kommentje:
Nem váltunk el haraggal ő nem szeretett már. És mivel nem haraggal váltunk el+ én még örük ha tudok hallok róla felőle így beszélgetünk neha. De ezt nem értettem miért írta, de azóta se jött ideadni
ápr. 26. 16:30
4/21 anonim 

válasza:

Mert nem vagy neki fontos, lehet nem is vette meg csak azzal fűzöget hogyha kanos lesz szexelj vele. Tényleg nem látod, hogy hülyének néz?
5/21 A kérdező kommentje:
4 hónap alatt már 100 x lehett kanos, mégse írt h szexeljen velem.
ápr. 26. 16:54
6/21 anonim 

válasza:

#5 csak most éppen nincs senki, akit dughat. Az exférjem 1,5 év után is képes ilyen baromságokkal megkeresni.
8/21 A kérdező kommentje:
6 os de mégse jön el hozzám
ápr. 26. 17:07
9/21 anonim 

válasza:

Nem is fog, csak tudni akarja, ott vagy e vésztartaléknak. És a folyamatos felbukkanással akadályozza, hogy ne tudj túllépni rajta és mással újrakezdeni.
10/21 A kérdező kommentje:
Nemtudom, azt is mondta ne várjak rá, keressek mást, szóval nem is értem
ápr. 26. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!