Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valóban ez az igazi oka,hogy szakított velem?
Pontosan ez…
Írd már le azt is, hogy mi volt az “ok”.:))
ápr. 27. 21:07
Szerintem lehagytad a lényeget.
ápr. 27. 21:27
3/20 A kérdező kommentje:
Próbálom leírni a kapcsolatunk sztoriját. Volt párom jelenleg 46N én 41F. 3.5 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg egy randi appon.Kettő évig távkapcsolatban voltunk. Általában hétvégente voltunk együtt a munka miatt.Felváltva utaztunk egymáshoz. Nagyon jó volt a kapcsolatunk. Sok helyre utaztunk el együtt nyaralni vagy csak úgy kirándulni. Családtagjaink,barátaink is elfogadtak minket mindkét oldalon. Szóval egy mesébe illő szuper kapcsolatnak tűnt kívülről és belülről is az egész. Aztán úgy adódott ,hogy költöznöm kellett az albérletemből. Ő volt az aki azonnal feldobta keressünk egy köztes helyen albit. Ne kelljen senkinek a munkahelyét otthagyni vagy a családtól távolra menni. Találtunk is egy ideális lakást. Sajnos költözés előtti hónapban gerinc sérve lett. Így lerobbanva majd megműtve lábadozott az albiban ahova költöztünk. Nyilván megértő,tamogató párja voltam. Viszont felépülése után lassan valami megváltozott az együtt élésünk alatt.Míg nem éltünk együtt láttam rajta hogy oda van értem. Ragyogó szemmekkel nézett rám ha mentem hozzá vagy ő jött hozzám. Minden boldog pillanatunkat szerette megörökíteni esetleg facebookra is feltenni néhány képet.Szinte mindíg a kezem fogta ha sétáltunk bárhova is. Kisebb nagyobb jelekkel mindíg tudtomra adta,ha kívánós. Stb stb. Aztán valahogy minden eltűnt. Funcionális kapcsolattá silányult az egész. Mint a 30 éve házasok. Szex lassan 2-3 havonta egy alkalomra csökkent.Akkor is csak azért volt mert én kezdeményeztem.Míg régen minden este elköszönt messengeren ha dolgoztam és nem voltam este otthon mostanában már volt hogy heteken át csak a szokott időben lefeküdt és ennyi. Addig face,sorozat nézés és lefekvés. Szinte a napi munkahelyi dolgokon kívül és mit kell venni a boltban dolgokon kívül nem volt miről beszélnünk. Reggeltől estig sorozat ment a telón. Közben persze tette a dolgát. Sütés főzés takarítás. De este még fürdéshez is sorozatot vitte nézni/hallgatni. (Régen minden alkalommal együtt is akart fürödni míg jártam hozzá.)Aztán csak egy jó éjt ölelés meg csók az ágyban és alvás. Tavalyi nyaralásunk is olyan semmi volt. 3 napot voltunk szoboszlón de nem olyan volt már az sem. Csak úgy voltunk. Szex egy este sem. Én úgy érzem Ő valahogy eltávolodott tőlem. Kihűlt benne a szerelem vagy nem is tudom. Míg régen család látogatásra is mindíg jött velem,azóta hogy együtt éltünk egyre kevesebbszer jött valami kifogással. Fura és érthetetlen volt nekem ez az egész megváltozása az együtt élt 14 hónap alatt. Tudni akartam van e valami a háttérben amiről nem tudok ezért messengerébe bele néztem kivel miről témázik. Nem e másik férfi van a dologban vagy olyasmi amit nem mond el nekem de barinőknek igen. Pár apró jelentéktelen füllentésre is fény derült így de lényegtelen dolgok. Amin felkaptam a vizet az egy pasi jó reggelt üzenete volt de mielőtt vissza tudtam volna olvasni pár sort is eltűnt az egész beszélgetés. Ezen azért felhúztam magam és messengeren azonnal kérdőre vontam mi ez az egész. Azért messengeren mert meloban volt ugye. Ő egy hihetőnek tűnő magyarázatot adott de felháborodott hogy én a magán szférájába néztem és hogy ő elköltözik. Aznap haza sem jött. Lányánál aludt. Másnap jött a lányával és egy ismerössel és vitte is a holmija naggyát. Jött a dumával ,hogy megsértettem a magán szféráját és ezek után úgysem bíznánk egymásban bla bla. Azota néhány szót beszéltünk ugyan.Mikor jön a maradék holmijáért stb. De úgy beszél velem mintha egy idegen lennék. Teljesen éezelem mentesnek hat minden szava. Szerintetek is ez lenne ag ok mindenre vagy inkább amit én érzek hogy elhidegült éa együtt lakva elmúlt nála inkább a szerelem?
Összeköltözni ezért rossz.
Nőként!
Mosol, főzöl, takarítasz egy másik felnőtt emberre is, aki úgy gondolja hogy ezek mind a nő feladata.
Amíg járt hozzám a férjem és mindig hozott valami apróságot, figyelmes volt én is szerettem még.
De amióta együtt élünk, házasok vagyunk, mosok főzök takarítok gyereket nevelek, kiábrándultam.
Még most is izgalmasabb lenne egy olyan férfi akivel csak a jó oldalát látom az életnek, akit nem kell holmi kötelesség tudatból gondozni mint egy gyereket.
Egyszerűen már nem tudok felnézni a férjemre, ő már csak a koszt és a rendetlenséget jelenti a számomra, amit nekem kell megoldani.
ápr. 27. 22:11
5/20 A kérdező kommentje:
Kedves 4es válaszoló. Erről szó sem volt mert én is kivettem valamelyest a részem a házi munkából. Takarítottam,kimostam ,főztem én is.Be is vásároltam ha kellett. Nem kellett neki engem gondozni mknt egy gyereket.
6/20 A kérdező kommentje:
Tavalyi szoboszlói nyaralásunk alatt kitaláltuk idén utazzunk görögországba.Akkor még szó sem volt róla hogy nem kettesben utazunk el egy hétre. December óta erőltette hogy sokan menjünk mert az úgy a buli. Anyját,lányát,barátnőit is akarta jöjjenek. Mentünk volna 10en. Ez nekem kezdetek óta nem tetszett. Én kettesben kepzeltem el a dolgot. Nem úgy hogy minden napomat összenőve velük töltsem. Én ezt is annak tudom tulajdonítani hogy nem akart velem egy hetet végig unatkozni mert velem nem tud úgy szórakozni meg folyamatosan miről csacsogni mint barátnőivel vagy akárkivel. Mert nekem pl nincs kedven se egy vagyont elverni egy zenés görög estre,se táncokolni ökörköni nincs kedvem ilyesmin.
Egy távkapcsolat nagyon messze van egy mesébe illő szuper kapcsolattól. Két külön világ.
ápr. 27. 23:59
8/20 A kérdező kommentje:
7es. Pedig semmi probléma nem volt köztünk. Soha nem veszekedtünk semmin. Semmi cirkusz vagy összekapás. Normális párkapcsolat volt. Összeköltözés után tünt el részéről az ami előtte megvolt a részéről.
9/20 A kérdező kommentje:
A lényeg igazából az hogy nem tudom valahogy elhinni vagy elfogadni azt hogy valakinek ennyi indok elég a szakításhoz hogy bele olvastam a messenger beszélgetéseibe. Meg sértettem a "privát szféráját" meg úgysem bíznánk már egymásban bla bla. És ezért rögtön kenyeret kell törni és elköltözni. És azóta csak tő mondatokban úgy kommunikál velem mint egy idegen lennék. Azt sem értettem miért nem törölt le akkor face ismerősök közül eddig. Kapcsolati státuszát elrejtette de a közös képeinket nem törölte le. Ha megosztottam valamit azt néha azért likeolta meg én is az övét. De amúgy rám nem írt sosem.Tegnap ráírtam hogy nem értem ezeket a dolgokat. Minek vagyunk ismerősök,minek likeol meg miért nem törölte le a közös képeink ha nem érdeklem és nincsenek érzelmei felém. Ha meg van akkor üljünk le és beszéljük meg a dolgokat mert én hajlandó vagyok rá. Szeretem és hiányzik de könyörögni és megalázkodni nem fogok.Erre ennyi választ kaptam. Szia. Rendben.Töröllek. Ezzel le is tiltott. Tökre nem értek semmit. Valóban ennyi indokkal egy pillanat alatt tud valaki szakítani és továbblépni. Meg úgy beszélni mintha egy idegen lennék neki? Mert én úgy érzem neki ez azért ment ilyen egyszerűen mert réges rég eltávolodott már tőlem és csak a megszokás tartotta össze velem eddig.
A szerény véleményem az ha valaki állandóan a telefonján lóg de tényleg mindenhová viszi és egy percre sem hagyja felügyelet nélkül akkor ott valami takargatnivaló van.
Nem gondolnám, hogy a valóban a magánszféra megsértése miatt hagyott ott. Ha valakit szeretek emiatt nem szakítok. Itt valami más van a háttérben és ez volt a hihető ürügy, hogy ne kelljen magyarázkodnia. Főleg, hogy láthatóan ő ezt már érzelmileg rég lezárta magában.
ápr. 28. 08:56
Kapcsolódó kérdések: