Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit jelenthet ez az egész?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez az egész? Van még remény?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hete hogy szakított velem a párom. Elköltözött haza. Holmija nagy részét akkor el is vitte. De még sokmindene itt van a közös albérletünkben ahonnak pár héten belül elmegyek én is.De nem különösebben kapkod hogy elvigye a holmiját. Pedig nyilván neki is muszály lesz legkésőbb amikor nekem is. Szakítás után nem törölt le facebookról egy ideig meg nem is írt semmiért csak néha pár diplomatikus hangú üzenetet a közös ügyek elintézése miatt.Csak mikor rákérdeztem hogy miért likeolgatjuk egymás posztjait vagy minek vagyunk egyáltalán ismerősök ha nem akarja megbeszélni a dolgokat és kibékülni. Ekkor letiltott. Én hajlandó lennék békülni de Ő nem akarja. De éreztem bizonytalanságot a hangjában. Tegnap felhívtam de nem vette fel. Kicsit később vissza hívott és beszélgetünk a kapcsolatunkról és a szakításról meg hogy rendbe szeretném hozni a dolgokat. Találkozót kértem tőle de nem akarta így telefonon beszéltük meg amit akartam. Meg kérdeztem mit érez még. A válasza az volt hogy jelenleg semmit csak hogy haragszik rám. Meg hogy a mi korunkban nem változik már meg az ember. Nem hiszi hogy bármi megváltozna. És ő nem akar kibékülni. Átbeszéltük neki mi problémája volt velem de egyik sem olyan eget rengető dolog amin ne tudnék tényleg változtatni. Igazából normális hangvételű volt az egész beszélgetés de előrébb nem jutottunk. Szerintetek csak időre lehet szüksége mert jelenleg a harag beszél belőle vagy tényleg komolyan gondolhatja hogy nem akarja megmenteni a kapcsolatot? Szétköltözés miatt még egyszer biztosan találkozunk ha jön a holmijáert. De vajon utána mi lesz? Várjak rá hogy pár hét vagy 1-2 hónap múlva megbékél és külön élve de újra velem akar lenni?
máj. 1. 17:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk az, hogy te nézed a messengerét, még nem jelenti azt, hogy te szent vagy és ártatlan meg hű.

Az én ex barátom végig nyomozott utánam meg próbálta a facebookom feltörni meg őrjöngött és mint kiderült a hátam mögött megházasodott, nekem csinálta a cirkuszt én meg nem csaltam soha nem is vagyok az a típus.

És annak én sem örülnék ha a pasim olvasgatná a messengerem csak úgy. Miért lássa mit írok anyámnak vagy a barátnőmnek? Miért kéne mindent lásson?

De ha gyanakvás van ott valami nincs rendben, nincs füst tűz nélkül, vagy nálad vagy nála van a baj a kapcsolatotokban, de az is lehet hogy MÁR RÉG akart szakítani mert már rég rádunt és megragadta ezt a “vitát”

8 as voltam

máj. 2. 20:07
 12/17 A kérdező kommentje:
8/11 ha ugyan az a válaszoló vagy. Gyanakvásom oka az volt hogy mióta össze költöztünk úgy érzem fokozatosan eltávolodott tőlem. Amíg jártunk 2 évig minden szuper volt. Össze költözés után megváltozott. Szexben se lett kezdeményező. 2-3 havi egyre silányodott a dolog.Ha én kezdeményeztem csak akkor volt valami. Együtt éltünk de kb egymás melett. Sosem veszekedtünk. Ezekért lettem kíváncsi hogy mi történt velünk? Csak úgy vagyunk. Nem e valami másik pasi érdekli már vagy valamelyik barátnőnek panaszkodja ki magát amit elsősorban velem kéne először tudatnia. Pl hogy ráunt a képemre vagy nem szeret már vagy akármi. Pár jelentéktelen dologgal kapcsolatban. Ami nálam kiverte a biztisítékot egy pasi jó reggelt üzenete de mielőtt bele olvashattam volna eltünt a beszélgetés. Ezen felkaptam a vizet és messengeren jól össze vesztem vele. Persze adott rá k8 az és miről van szó. Nem hűtlenségről.Ő közölte én megsértettem a magán szféráját és elköltözik. Nem bíznánk többé egymásban stb.
máj. 2. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik sajnos, hogy mellőled vadászgatik. “Déjtingel”. Az a pasi nem véletlen írt neki jóreggelt. És nemhiába törölte ki a beszélgetést.

Szerintem bármennyire fáj, hagyd menni, mert belőled kiábrándult, vagy lehet sose volt oda.

Én nőként jártam így, hogy mind adtam újabb és újabb esélyeket es ezáltal egyre jobban aláztam meg magam mert egyre többször röhögött rajtam a titkos ribijével hogy hogy küszködök a kapcsolatért es milyen szánalmas lehettem.

Most már csak magamra haragszom hogy nem léptem időben….

Akkor még nem volt ömbecsülésem, ez a kapcsolat kellett hozzá!

máj. 2. 21:04
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 nem erről van szó. Nem csalt meg. Tisztesseges kedves nő. Nem egy tini hülye picsáról van szó. Aki írt neki egy munkatársa. Szakszervezetbe lépésrl beszéltek. Nevét is megmondta tehát megnézhettem kiről van szó. Megnéztem. Egy ronda idősebb ember. Neki ez volt a szakító oka hogy háta mögött kémkedtem kivel miről beszél nem szemtől szemben érdeklődtem. Mert privát szférája meg nem biznánk többé egymásban duma. Nem volt jogom elolvasni ő a barinőkkel mit beszél mert csak rá tartozik.Sok negatív tapasztalatom sajnos az hogy a valóságot hogy mit gondol valaki vagy hogy áll a kapcsolata vagy valakivel kavar e. Ezeknek a titkait mindíg a telefonok rejtik. Ha tüzes vassal kínoznák egyesek akkor sem mondanának igazat a párjuknak. Sosem nyomoztam vagy féltékenykedtem rá eddig. Csak mióta együtt élünk és teljesen megváltozott ahhoz képest amilyen előtte volt. Minap hogy telefonon beszélgettünk és átbeszéltük kinek mi volt a gyíkja hogy idáig jutottunk ő ezeket hozta fel hogy nem segítettem neki otthon eleget a házi munkában. Vagy hogy nyaralásunk alatt én nem akartam vele este táncikolni a sétáló utcán. Vagy hogy én este szeretek inkább szexelni ő addigra meg álmos. Neki napközben lenne inkább igénye rá. Én is elmondtam hogy miért néztem bele párszor a messengerébe az utóbbi néhany hónapban. A megváltozott viselkedése miatt mert nem ilyen volt velem míg csak jártunk. De lehetne változtatni mindenen. Akarat kérdése. Nem eget rengető az ő baja sem velem. Ő akkor sem akarja. Idősek vagyunk már megváltozni stb stb. Én szakíto oknak akkor is nevetségesnek tartom ezt a messengerbe olvasást.
máj. 2. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Ok, ha te ilyen biztos vagy hogy nem csalt meg, az szép a részedről.

Én is így gondolkoztam rég. Jóérzésű voltam es mást is annak láttam.

Ma írna valaki jóreggelt a páromnak, már pontosan tudnám mit jelent.

Különben munkatársakkal lépnek félre a legtöbben, mert ott a lehetőség.

Az hogy a masik idős és rútnak látod, nem jelent semmit. Nekem is volt rút pasim es a legjobb volt az ágyban, ősz volt már es ötvenes de egy nap 3-4 szer is képes volt a szexre es sok szexkapcsolata volt. A nők nem a szépséget keresik.

Sose értékeld alul az ellenséget!

Ha eltávolodott tőled a munkatárs miatt, akkor azt jelenti, hogy azzal jobban klappol az ágyban.

Mert ha te lettél volna jobb neki, ha a másik felsült volna, akkor rögtön téged értékelt volna jobban.

De úgy tűnik szerelmes is.

Lehet az idős rút munkatárs házas. Vagy van valami komoly kapcsolata.

Tégy ahogy jónak látsz.

Egyeseknek a legnagyobb fájdalom a szemük kinyílása.

máj. 2. 21:48
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 hidd el hogy nem megcsalás miatt hidegült el. Vagy ábrándult ki vagy nevezzük akárhogy. Egyszerűen úgy éltünk mint a 40 éve házasok. Nem volt miről beszélnünk már a napi kinek milyen napja volt és a mit kell venni a boltban dolgokon kívül. A ritka szex meg csak hab a tortán. Most ott tart a dolog hogy minden letező közösségi oldalon tiltott vagy törölt. Kitette mostmár hogy egyedülálló.
máj. 2. 21:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki es ez a kaland ráébresztette. Amiket felhányt neked hogy nem táncoltál vele stb, szinte keresi a kákán a göcsöt, a kazalban a tűt, ilyen az amikor valaki már nem kell kifogásokat keresünk mert nem tudjuk a szemébe mondani, hogy figyi nem kellesz
máj. 2. 22:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!