Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez az egész? Van még remény?

Mondjuk az, hogy te nézed a messengerét, még nem jelenti azt, hogy te szent vagy és ártatlan meg hű.
Az én ex barátom végig nyomozott utánam meg próbálta a facebookom feltörni meg őrjöngött és mint kiderült a hátam mögött megházasodott, nekem csinálta a cirkuszt én meg nem csaltam soha nem is vagyok az a típus.
És annak én sem örülnék ha a pasim olvasgatná a messengerem csak úgy. Miért lássa mit írok anyámnak vagy a barátnőmnek? Miért kéne mindent lásson?
De ha gyanakvás van ott valami nincs rendben, nincs füst tűz nélkül, vagy nálad vagy nála van a baj a kapcsolatotokban, de az is lehet hogy MÁR RÉG akart szakítani mert már rég rádunt és megragadta ezt a “vitát”
8 as voltam

Úgy tűnik sajnos, hogy mellőled vadászgatik. “Déjtingel”. Az a pasi nem véletlen írt neki jóreggelt. És nemhiába törölte ki a beszélgetést.
Szerintem bármennyire fáj, hagyd menni, mert belőled kiábrándult, vagy lehet sose volt oda.
Én nőként jártam így, hogy mind adtam újabb és újabb esélyeket es ezáltal egyre jobban aláztam meg magam mert egyre többször röhögött rajtam a titkos ribijével hogy hogy küszködök a kapcsolatért es milyen szánalmas lehettem.
Most már csak magamra haragszom hogy nem léptem időben….
Akkor még nem volt ömbecsülésem, ez a kapcsolat kellett hozzá!

Ok, ha te ilyen biztos vagy hogy nem csalt meg, az szép a részedről.
Én is így gondolkoztam rég. Jóérzésű voltam es mást is annak láttam.
Ma írna valaki jóreggelt a páromnak, már pontosan tudnám mit jelent.
Különben munkatársakkal lépnek félre a legtöbben, mert ott a lehetőség.
Az hogy a masik idős és rútnak látod, nem jelent semmit. Nekem is volt rút pasim es a legjobb volt az ágyban, ősz volt már es ötvenes de egy nap 3-4 szer is képes volt a szexre es sok szexkapcsolata volt. A nők nem a szépséget keresik.
Sose értékeld alul az ellenséget!
Ha eltávolodott tőled a munkatárs miatt, akkor azt jelenti, hogy azzal jobban klappol az ágyban.
Mert ha te lettél volna jobb neki, ha a másik felsült volna, akkor rögtön téged értékelt volna jobban.
De úgy tűnik szerelmes is.
Lehet az idős rút munkatárs házas. Vagy van valami komoly kapcsolata.
Tégy ahogy jónak látsz.
Egyeseknek a legnagyobb fájdalom a szemük kinyílása.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!