Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért bukkant fel egy ex a semmiből?
Sziasztok.
Szerintetek minek kezd el bekövetni a volt exem kamu profilról? Sejtettem, hogy ő lesz az ezért rá írtam és megkérdeztem. Természetesen beigazolódott a sejtésem.. Egy két mondatot váltottunk, de ennyi. Bár érdekes volt ahogy írt... Mondta, hogy nagyon szexi voltam régen, és reméli, hogy még most is az vagyok.
Azt hozzá teszem, hogy nem volt komoly kapcsolatot, sose feküdtem le vele. És azóta, hogy utoljára beszéltünk eltelt jó pár év. Neki van családja (ezt az eredeti profiljáról tudom, mert ismerősök vagyunk). Ez mire jó neki? Minek kellett ennyi év után felzaklatni ezt az egészet?

Valószínűleg arra jó, hogy feldobja a napjait ugyanis úgy tűnik, hogy a házassága nem jól működik.
Eszébe jutottál, bekövetett, beszéltetek. Nem tudom mit válaszoltál neki arra amit írt de ebből ha te nyitott lettél volna rá már rég menne az üzengetés meg a tervezése annak, hogy mikor találkoztok.
Ha nem voltál nyitott akkor tudja, hogy hiába próbálkozik ez van. Ugyanis neki van mit vesztenie még akkor is ha közben kettős életet akar élni. Szóval nem fogja megkockáztatni, hogy zaklat vagy írogat nehogy lebukjon vagy lebuktasd.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!