Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit 4-5 hónap után keresett meg az exe, hogy szeretnè újrakezdeni?
Figyelt kérdés
És sikerült is nekik?
Előre is köszi!
máj. 9. 23:11
11/32 anonim 

válasza:

Oh kétszer játszotta el ezt velem egy férfi. Drámázott, ál problémakat kreált, direkt szakításra provokált, és még engem okolt amiatt hogy szakítottam vele. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy 3 hónap múlva megkeresett, hogy szeretné újra kezdeni, és ezt most nem akarja elrontani. De elrontotta. A vége sokkal csúnyább volt, mint az első szakitásnál. Hidd el, aki szeret, az nem fog játszmázni veled. Úgyhogy részemről senkinek sem javaslom ezt a kezdjük újra baromságot.
12/32 anonim 

válasza:

A magad érdekében ne menj vissza, 9-es jól összefoglalta. Idő kérdése és megint pofára esel.
13/32 A kérdező kommentje:
Velem nem akart elköteleződni, nem mással..és nem keresett meg, amióta vége, csak én hülye szoktam ebben reménykedni még, de hogy miért, azt nem tudom...Ő szakított velem, már 4 hónapja.
máj. 10. 12:51
14/32 anonim 

válasza:

11#Esküszöm én eddig azt hittem hogy csak a nők jatszmáznak. Mindaddig míg bele nem nyúltam én is egy ilyen férfiba.
16/32 anonim 

válasza:

11 vagyok. Ez sztereotípia! Nemtől független a személyisegzavar. Az ilyeneknek pedig nagyon súlyosan az van. Sosem a te személyiseged nézik, hanem az elmejükben van egy kép, aminek meg akarnak feleltetni. Pl ha te nem vagy vitázós, akkor addig provokálnak amig finoman, intelligensen nem mondod azt, hogy te nem szereted a drámát amit kreának. De még ekkor sincs meg az elméjükben a realitás: azt mondják te bántod őket. Súlyosan nagyon súlyosan veglegesen torzult a realitásuk, és identitásuk meg nincs is. Ezek másokból építik fel az önbecsülésüket is. Ha szereted őket, az irritálja őket, mert ezek mindenben kontrollt látnak.
17/32 anonim 

válasza:

#11 Te nagyon ki vagy szakosítva basszus. Tanultad, vagy amit leírtál kapcsolatból tapasztaltál ennyit?
18/32 anonim 

válasza:

11-es vagyok. Muszáj volt utána járnom a pszichológiában ezeknek, uhyanis fogalmam sem volt arról, hogy a másik fél miert akar engem egy párhzamos, és csak a fejében letező univerumba beleerőszakolni. Volt hogy azt sem tudtam merre az előre, a realitás érzékemet is elkezdte lebontani, hogy igazodjak az ő téves eszméihez. Ezek az emberek olyan szinten súlyosan elmebetegek, hogy empátia sincs bennük. Durván erzelmi szadisták, és irigyek azokra, akik képesek szeretni. Ezeket az embereket irigylik, és emiatt el akarják pusztítani őket. Bárki, aki olyannal találkozik aki az állítólagos bántalmazó exevel jön, meg a rossz gyerekkorral stb, azoknak a 90 %-a maga a bántalmazó. Javaslom a Darvo techikának nézz utána. És ez csak a kisebb része a súlyos téveszméiknek.
19/32 anonim 

válasza:

Le a kalappal! Köszi a javaslatot,utána nézek.
20/32 anonim 

válasza:

19-es szivesen. Senkinek nem kívánom azt, amit átéltem. Szürreális, a valósággal totál szembe menő "élmény" volt. Amúgy ezekből az emberekből lesznek a sorozatgyilkosok. Nem viccelek sajnos. A téveszméik nagyon durvák, mert mindenkit uhyanolyannak látnak és hiába vannak tényeid hogy te nem az vagy aki az elméjében van rólad, egyszerűen nem képesek befogadni a realitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!