Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan, akit 4-5 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akit 4-5 hónap után keresett meg az exe, hogy szeretnè újrakezdeni?

Figyelt kérdés

És sikerült is nekik?

Előre is köszi!

máj. 9. 23:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
40%
De ezt hogy kell érteni hogy mindenkit ugyanolyannak látnak? Nincs különbség egy idegen,egy anya,és mondjuk a párja között? Mindenki ugyanolyan,csak ő kivétel és ő az aki mindent tud,mindent ér,mindenben tuti? A többi meg rakás szar? De akkor miért választ párt magának az ilyen? Ha nem is tud szeretni, akkor mire használja az embereket?
máj. 10. 15:18
 22/32 anonim ***** válasza:
21-es bizony nincs. A szocio és pszichopatáknál nincs külömbség. Ha szereted, jót teszel neki, támogatod, ugyanúgy elbánik veled, mintha az ellensége lennél. A szadizmusuk is teljesen ok nélküli. A haragjuk túlzó, minden apró kritikára úgy reagálnak mintha embert öltél volna. A szociopaták/pszichopaták erzelmileg 2 évesek, teljesen primitívek. Folyamaosan álarcot viselnek a külvilágnak, de állandóan kontrollalnak mindent és mindenkit. Kényszeresek is. Nulla önreflexió, nulla empátia. Nem vagyok vallásos, de azt hiszem rájuk illik a nem ember kifejezés.
máj. 10. 15:23
 23/32 anonim ***** válasza:
Ja és az embereket az identitásuk ellopása miatt használják, és eszköznek tekinteken mindenkit. Hasznos és haszontalan eszközöknek, de mibdenki fel és lecserélhető. Jogosultságtudatuk maximális. Egyszerűen nem emberek.
máj. 10. 15:25
 24/32 anonim ***** válasza:
Ha megnézed, a visszatérő exek is jogosltnak érzik magukat arra, akit elhagytak, átvertek, ki és felhasználtak. Gyakran nem tudják megmagyarázni azt sem, hogy miért vernek csenddel, miért tűnnek el stb. Azért, mert akkor éppen egy ideig nálad hadznosabb, szórakoztatóbb embert találnak. Akivel általában max 3 hónapig okés a kapcsolat, aztán vitát provokálnak, ál ürügyet mindenre. Ál ürügyet a bántalmazásukra is. Pl rossz gyerekkor, előzö exe bantotta stb. Ezek mind kifigások, felmentések. Valójában a jogosultság és a bántalmazás, kihadlsználás mellett döntenek. Mert ezek felnőtt embernél döntés kérdesei. Ami ugye felelősségvallalással jár. Az ilyeneknél ezt is elfelejtheted, sőt azt sugallják te tehetsz arról hogy rosszul bánnak veled. A valóság az, hogy ők döntekek úgy, hogy bántalmaznak. Normális embernek ez az öncélú szadizmus felfoghatatlan.
máj. 10. 15:33
 25/32 anonim ***** válasza:
40%
Valóban felfoghatatlan. Páromat egyébként folyamat arra kell kérnem,hogy tegyen különbséget egy munkatársam és köztem. Vagy egy idegen és köztem. Nem is tudom mit gondoltam hogy ennek mi az oka,de úgy érzem,nem a párja vagyok,csak egy ember a sok közül. Akkor ez ezért van. Feltűnt az is,hogy amikor kimondja hogy szeret, vagy megdícsér hogy szép vagyok, ugyanolyan félvigyorral,pókerarccal mondja ki minden alkalommal és olyan érzéketlenül,mint egy robot, vagy mintha valaki utasította volna,hogy ezt kell mondani. Ezek után,hogy Veled sikerült itt beszélnem, nagyon ijesztő ez az egész. És még tudod mi a durva,mikor megbánt,nem érti hogy miért vagyok szomorú. Üres a tekintete,nem érti. Vigasztalásra is képtelen, sőt.. szinte megriad olyankor. Minden egyes problémát rám ken, kivétel nélkül. És ha egyértelműen őmiatta történik valami,akkor is másra keni. Néha annyira megmagyarázza a nem létezőt, hogy már elhiszem. Amikor meg engem hibáztat ahelyett hogy felelősséget vállalna a tetteiért,az megsemmisítő. Már úgy érzem csak rángat mint egy bábut,és már se vágyaim,se értékeim,semmim.
máj. 10. 15:57
 26/32 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Valóban félelmetes! Az arc, a szemek. Amikor tekintet totál élettelen, és a pupillák MINDIG szűkek, azok a halott szemek. A szocio és pszichopaták felismerhetőek még a fura grimaszról. Embere rajta kívül olyat sosem láttam. Plusz a szájanak az egyik széle lefelé görül. MINDIG. A szemszín pedig van hogy konkrétan fekete lesz, és ez egy kék szemű emberen nagyon szembetűnő! Mindent megéltem amit egy szociopata mellett meg lehet. Nekem a karrierem is szabotálta. Az indok? Konkrétan nincs. Valójában meg az, hogy nehogy elerjek én is valamit az életben. És még a kapcsolat alatt szabotálta a karrierem. Ismetlem magam: ezek nem emberek.
máj. 10. 17:10
 27/32 anonim ***** válasza:

26# Fuhh.. köszi szépen .

És én is sajnálom hogy ezt el kellett szenvedned.

máj. 10. 17:16
 28/32 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts meg vele minden kapcsolatot. A reakciója valszeg a csenddel verés lesz. Nem fog könyörögni hohy maradj, nulla érzelem lesz rajta, és akkor fogsz igazán padlót fogni, hogy kivel is voltál. Engem nem nőként, hanem emberként úgy megviselt ez a "kapcsolat", hogy sokáig le voltam fagyva a döbbenettől, mert mindennel szembe megy, amire azt mondod emberség. Én neked a kapcsolat teljes megszakítását javaslom, és nemagyarázkodj, mert visszaforditja rád, és bűntudatot kelt benned. Az egész horrorisztikus volt számomra, és ahogy írtad, téged is manipulál, a realitás érzékedet is elkezdte kikezdeni. Ilyenkot kell sürgősen megszakítani a kapcsolatot, mert ezeknek szégyenérzetük sincs, és teljesen gátlástalanok.
máj. 10. 17:27
 29/32 anonim ***** válasza:
Köszi,hálás vagyok Neked.
máj. 10. 17:32
 30/32 anonim ***** válasza:
Szivesen. Tudom milyen, amikor az emberek nem hisznek neked. Elintézik annyival hogy lépj túl rajta, ne törödj vele, ne foglalkozz vele stb. Épp elméjű ember el nem tud hinni ilyen szintű szadizmust, és gátlástalanságot, minimális megbánás nélkül. Fogalmuk sincs arról, milyen az, amikor a dolgoknak, tetteknek a valófi jelentését, annak a súlyosságát, és veszélyességét csak te tudod, és senki se hisz neked, mert ezek a szocio/pszichopaták kifelé teljesen mást mutatnak, mint amit valójában tesznek veled. Minden jót kívánok neked, és kitartást! Ui: velem az volt a legnagyobb gondja, hogy nem tudott kontrollálni, önállóan gondolkodtam, és kimondtam hogy miket tesz. Nevén neveztem a dolgokat. Az eredmény: az érzelmi szadizmust megsokszorozta. És bizony tudatosan, szándékosan, és maximális feljogoítottsággal, és soha nem kért bocsánatot. Helyette ő sértődött be. Ezekkel semmit nem lehet megbeszélni. Nem a realitásban élnek. Szóval kitartást, és a legjobbakat kívánom neked!
máj. 10. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!