Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan hogy szakítottál...

Volt olyan hogy szakítottál de pár hónap múlva megbántad és hiányzott a másik?

Figyelt kérdés
okt. 29. 05:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem nálam a tiltás törlés örökre szól
okt. 29. 06:01
 2/14 anonim ***** válasza:

Még régebben, nagyon régen 🫣😅.

17 évesen szakítottunk kb.1 év múlva újra összejöttünk, lett eljegyzés is aztán szakítás.

Tanultam ebből.

okt. 29. 06:34
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem, alapvetően az utolsókig is azon vagyok hogy működjön.

Amikor már el kell engednem az már az, hogy lement már a seveled se nélküledezés is (hol egyutt hll külön még mindig nehéz elvágni a "köldökzsinórt de akkorsemegy már normálisba visszaterelni.

Csak olyan végleges szakitasaim vannak ahonnan már soha nem békülök ki. 10 év mulva se gondolom meg.

okt. 29. 06:45
 4/14 anonim ***** válasza:

3.vagyok

Szoval mikor már látom, hogy nem a kapcsolattal van baj valojában, hanem a másik emberrel. Jelleme személyisége, változni se tud, egész életében ugy marad.

Ezeket a dolgokat én évek mulva is ugyanugy látom a másikban,, vagy még rosszabb is a korral náluk.

Tehát

okt. 29. 06:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Tehát nekem évek mulva se kell már az akivel szakitok.
okt. 29. 06:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak múló ábránd volt. Ismét jobban végig gondoltam és győzött az észérv, hogy jó döntés volt.
okt. 29. 06:53
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Volt.

Sosem rakott a "de" és a "hogy" elé vesszőt.

Végül megbocsájtottam.

okt. 29. 07:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindig nagyon nyomós indokom volt szakításra és erre mindig igyekeztem emlékeztetni magam mielőtt még túlságosan elmerengnék az emlékekben.
okt. 29. 09:50
 9/14 ErniE76 ***** válasza:
Volt, de inkább csak megszokásból, az egyedülléttől való félelemből, nosztalgiából tört rám ilyen gondolat. Végül foganatja sosem lett.
okt. 30. 01:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem.
okt. 30. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!