Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek minden véletlen...

Szerintetek minden véletlen volt?? Tervezte? Barátként használt ki? Kapcsolat(vége)alatt tudatosan használt ki??

Figyelt kérdés

Régen több kérdést írtam erről a nőről, ha valakinek ismerős lenne. Röviden (2 év történései)

Meghalt egyik legjobb házas barátom 4 éve,igazából 3an voltunk barátok, de köztem és a harmadik srác közt az elhunyt volt a kapocs.

Halála előtt 1-2 évvel vettek egy házat egy kisebb hegyi faluban(hideg!!) lakható de azért felújítandó volt a ház. Közepes méretü füves udvarral, és vegyes tüzelésű központi fűtéssel.

Barátom decemberben halt meg tehát tél közepén.

Bár voltak jó megnyílvánulásai és nagyon jól főzött annyira nem barátkoztunk a feleségével egymással. Mint nő akkor nagyon nem jött be. Így a temetés után nem nagyon kerestem.

Mint kiderült a harmadik srác helyettem is. Ezzel baráti sörözések alkalmával dicsekedett (persze 25%a volt igaz)milyen jóban vannak.

Meghalt nemsokára a exem édesapja is,ekkor idegösszeroppanást kapott amit nem kezeltei csak lopott nyugtatókkal. Barátom temetése után a gonosz anyós(öregotthonban dolgozik) oda költözött a fia házába az özvegyre vigyázni.

LÉNYEG: az özvegy kb 1,5 év után felhívott, beszélgetni füvet kaszálni. Barátom iránti tiszteletből elmentem. Kiderűlt a harmadik barátunk ténykedése.

Mondjuk úgy jó barátság alakúlt köztünk na de tudjuk FFI nő barátság nincs....pedig majdnem elhittem. Egyre többet emaileztünk mellettem nagyon felszabadúlt volt ekkorra sokat fogyott jó nő lett. Párszor megkért vigyem el anyukájához kisebb falu 125km. Ott ért a csoda, tényleg olyan gesztusokat tett anyukája előtt ,amit anyós jelölt előtt ,kapcsolataimban sem éltem meg az exeimtől. Kezdtem fellángolni, de eszem ellenállt.

Jó barátság=őszinteség mesélte mászik rá egy elvált buszvezető, magam is az vagyok másod állásban de én csak luxussal járok a volános kolléga meg ma tudom amit tudok.

Meg egy szerencsétlen pasi a maga béna módján.

Kezdtem kihasználva érezni magam, én megyek fel X forint üzemanyag, ingyen munka, lelkizés, furikázás erre más pasikkal kavar, egy oldalú a barátság. Végűl azt tettem mint az udvarlói elhívtam programra. Teljesen úgy viselkedett mint egy (nála fiatalabb ) nő szokott első randin. Összejöttünk. Onnantól sokat dolgoztam a ház körül, azért a fával van munka. Voltunk nyaralni, éttermekben, lagziban(botrányosan viselkedett haverjaimmal kb nem beszélhettem)nagyrészt én fizettem. Vagy apukám aki épületgépész karbantartó csinált vett meg.

Kicsit javúlt a ház és környezete. Majd lapátra kerűltem. Ráadásúl az ágyban se volt valami nagyszám soha semmi nem volt jó neki.

okt. 30. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem van valami agybaj nála, te meg hagytad hogy kihasználjon. Ezért nem szoktam segíteni egy nőnek sem, pedig elèg sokmindenhez értek 3 szakmával+ 2 mérnök diplomával.
okt. 30. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

#1 nana, azért nem minden nő ilyen. Én azért nem kérek segítséget férfitől, mert ha felajánlom, hogy kifizetem (ami természetes!) azt nem fogadják el, de utana természetesnek veszik, hogy lefekszem velük. Én ezért nem kérek segítséget.

Mind a ketten a férfiak és nők csak egy RÉTEGÉRŐL beszélünk.

Amúgy kérdező, kihasznált téged rendesen. Te meg belementél, hogy ne ingyen csináld meg a dolgokat, ahelyett, hogy akkor inkább nem csináltál volna neki semmit. Ugyanolyan hibás vagy, mint a nő. Az pedig nem igaz, hogy férfi és nő között nincs barátság. Itt ti ketten tettetek róla, hogy ne legyen köztetek barátság már ne is haragudj.

okt. 30. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Mikszáth is írt ilyesmit: Az okos Nástya.

Elég jellegzetes, régi sztori.

Hát, most láttuk, ma is van ilyen.

okt. 30. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Dugtad? Dugtad! Örülj hogy legalább ennyi "fizetséget" kaptál, sok nő úgy használja ki a naiv palikat hogy csak a mézesmadzagot látják, de a mézesbödönig már nem jutnak el...🤣
okt. 30. 09:31
 5/6 A kérdező kommentje:
4es. Maradjunk annyiban az ARO-s (Metro gazdaságos) mirelit pizza is pizza meg olaszorszáhban egy drága ètteremben is van pizza. Hát èn kaptam pizzát, de max dr 5ker volt.
okt. 30. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Minden a beleegyezéseddel történt. Bármikor bármire mondhattál volna nemet.

Valamiért neked is jó volt így.

Egy dolognál kiakadtam volna, és talán ki is léptem volna az egészből, mivel sem szeretetet, sem tiszteletet nem mutatott: "botrányosan viselkedett haverjaimmal kb nem beszélhettem"

okt. 31. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!