Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan szakított a barátnőm...

Jogosan szakított a barátnőm amikor ezt a kifogást mondtam miután lebuktam hogy az új nővel smaciztam? Annyit mondtam hogy az önző korszakomat élem.

Figyelt kérdés
2025. dec. 19. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Igen.
2025. dec. 19. 14:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért?
2025. dec. 19. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Mit miert? Mert megcsaltad, te okor.
2025. dec. 19. 14:42
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Mert ő is önző és gondol magára is, és neki nem kell egy gerinctelen alak, aki több pecsenyét sütöget.

Keress egy olyan partnert, aki morálisan ott tart, mint te, azaz sehol!

2025. dec. 19. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Ezeket az idióta kérdéseket ugyanaz a h@lye írja ki, vagy csak ma ilyen a felhozatal?
2025. dec. 19. 15:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak ma
2025. dec. 19. 15:33
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Mit miért?
2025. dec. 19. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Hol ment ma a Nicsak, ki beszél?
2025. dec. 19. 16:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Az mi?
2025. dec. 19. 16:35
 10/11 A kérdező kommentje:
:)
2025. dec. 19. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Az életem félresiklott. Csak azt a korszakomat élem, ahol padlón vagyok és a legtöbben így vannak aztán majd kinövöm, vagy ez már nem fog változni?

Nagyon rég kezdődött minden. Alapból az ide út is káosz volt. Engem nem terveztek, nem akartak, nem vártak. Csak nem védekeztek és egyszer csak jöttem én. Rossz helyre születtem, itthon folyton veszekedések voltak, de elég durvák, amikből még azóta is van bőven, pedig...

Hogyan tudnám elfelejteni ezt a korszakomat?

A helyzet az, hogy az utóbbi időben túl sok csalódás ért, nem voltam készen egy komoly párkapcsolatra, így sokáig prostikhoz jártam. Nem szeretnék túl részletesen beszélni erről, de a lényeg, hogy most már kicsit bánom, hogy idáig elmentem, csak mert sokat csalódtam....

Szerintetek 21 évesen "kinőhetem" még a gimiben kezdődött ájulós korszakomat?

Egy csomó fiatal csajnál előjönnek hasonló gondok, de nálam kb. akkor kezdődött, 17-18 év körül, amikor mások már lassan kezdik kinőni. A suliban is okozott pár kellemetlen helyzetet, de egy ideje már dolgozom is, így még kínosabb néha. :(

Meddig fognak még velem játszani a feromonok? Élvezzem ezt a "korszakomat", vagy hogyan éljem meg?

21 éves lány vagyok, mindig komolyabb voltam a kortársaimnál, nem voltak futó kapcsolataim, nem voltam bulizós, amolyan "jó kislány" voltam. Mindig plátói szerelmeim voltak a 2 éves kapcsolatom előtt, imádtam romantikázni, élvezni az élet szépségeit. De nem voltam...

Baj hogy még mindig a lázadó korszakomat élem? Miért?

Anyámék folyton beleszólnak abba hogy sokat bulizok (koncertek, fesztiválok vagy csak haverokkal kint iszogatunk) de nem értem miért érdekli őket. Saját pénzből csinálom és már külön élek. barátnőm nincs csak alkalmi mert nekem nem igy jó, a leghosszabb kapcsolatom 3...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!