Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan zárjam le az ismerkedés...

Hogyan zárjam le az ismerkedést, egy lelki beteg lánnyal?

Figyelt kérdés

Van egy lány,25 éves de inkább lány mint nő. Én pedig falusi mezőgazdasági vállalkozó, akihez testi lelkileg stabil nő illik...végén kifejtem..

Megpróbáltam lezárni a dolgot, szépen leírtam neki a dolgokat, de nem fogta fel, hisztizett, zaklatott könyörgött, spirituális zagyvaságai szerint én vagyok neki az igazi,kérte hagy mondhassa el a dolgait, előadta,milyen rossz az élete, szépen szóltam hozzá,meghallgattam ezt ő folytatásnak vette. Most ha találkozó nélkűl nem ígérem meg neki a holtodiglant megint hisztizik.

Történet 3éve kezdődött, a fodrásza nekem távoli rokonom,de inkább barátom. Rámírt a fodrász, van egy fiatal barátnője aki komoly kapcsolatot keres, mesélt neki rólam, szimpatikus vagyok a lánynak, rámírhat e..... Gondoltam miért ne,közben kiderűlt a fodrász lány sem tud róla sok mindent.

Eleinte, messengeren egész szimpatikus volt, képek is rendben.

Aztán, kezdett túl szép lenni, mézes mázosan beszélt, mesterkélt kedvességgel, kicsit mint egy túl édes sütemény.... émelyítő volt.

Mikorra belendűlt volna a beszélgetés, eltűnt napokra.... aztán megint írt megint eltűnt....

Én éltem az életem, volt egy 1év 2hónapos kapcsolatom, egy szintén lelki beteg, de legalább talpraesett testileg egészséges nővel. Az is kikészített lelkileg.

Van egy másod állásom, ott van egy srác, beteg ábrázat igénytelen alkoholista láncdohányos, nem állnék vele szóba, de ő jár utánam, tőlem tanúlt sokat.... a fő állásban amúgy szakmailag nagyon tehetséges, a kérdésben szereplő lány apja multinál osztályvezető a srác meg a jobb keze volt. Na meg a srác kotnyeles kavarógép. Kérdezte honnan ismerem a lányt,őszinte voltam....Én is egyedűl a lány is egyedűl, megpiszkálta a dolgokat. Nem tagadom néha unalmamban rá rá írtam a lányra de nem alakult ki komolya beszélgetés.

Erre a srác bekavart, a lány felhívott, 4 órát csevegtünk, szóban teljesen más volt, megtetszett....reményteljes volt a beszélgetés.

Másnapra szétszaladtak a pillangók, újból hívott, 3 óra fele hidegzuhany.

Ő ilyen spiritiszta, mindenféle étel allergia, de csinál ilyen divat étrendeket, többféle pszichológia gondja van Egyik másik jogos anyja apja daganatos, felváltva műtik őket, kemóterápia, kontroll, fura mind a kettőnek ugyanaz a baja .... Akkor bőr és nőgyógyászati gondok......(Akik itt felszisszennek rám ,azok majd a végén nem fognak.)

De ő mihamarabb akar gyereket, de csak beültetéssel lehet, ő is így született, szóval örökletes mint a daganat hajlama.

Kedden kiderűlt még, van egy kattos özvegy keresztanyukája is, aki rátelepszik. Történet, a lány 3ik egyetemi szakot kezdi levelezőn 100kmre a falujuktól,többit abba hagyta, de ide se jár be, ha rájön a hoppáré.

Ezért sokat kell szakkönyvtárba járnia, oda mindig kisérgeti a keresztanyukája... ez jó dolog lenne. De keddi műsor, anya apa orvosnál, még nem végeztek addig a keresztanyu nem indult el a lánnyal a könyvtárba, így a szülők haza mentek a lány nem tudott, de keresztanyu akivel heti átlag 3 napot együtt tölt a lány, sérelmezi ha nála van a lány és nem rá figyel. (gondoltam már arra is, hogy ez kamu és mással randizott, de akkor miért nekem könyörög?) tehát keresztanyutól nem írhat nekem nem hívhat, de már megbeszélte vele, hogy pár sort fog...

Szerintem egyetemre is kísérgeti a tündér keresztanyu.

Lány barátnői felváltva lagziznak, születnek a babák....gondolom azért van nagyon a komoly kapcsolat témán.

Tudom ghosztingolni ignorálni lenne a legjobb, de sajnos kicsi a megye.

A lánynak pont tetszik a falusi élet, meg hogy hobbi gazdálkodom. Igen ezzel együtt 4 helyen dolgozom. Fő állás, a kavarós sráccal közös munka, sofőr munka, saját vállalkozás....

A lány otthon nem csinál semmit, főleg hogy keresztanyunál van, maximum maga után elmos két tányért, ha anyukája nincs otthon, meg számítógépen dolgozik néha anyukája helyett. de házi munka minimális......

Sejtem melettem is estére valami, divat 0 kalóriás kaja lenne, ha születik baba, akkor meg olyan sok dolga lenne, hogy még az se. Na meg ha megszűl még pár betegsége lenne, minimum szülés utáni depresszió... amit csak keresztanyu barátnők anyukája jelenléte gyógyíthat.

jan. 10. 16:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Vedd el feleségül házassági szerződéssel.
jan. 11. 21:45
 22/31 anonim ***** válasza:
48%

A munkáidért, a hajtásért tisztellek, becsüllek. De ez a kavarós srác, ez a lány stb, ez lazán elvisz téged egy infarktusig, vagy kiakadt hangultabani autóbalesetbe.

Hagyd a francba az ilyeneket. Nem szabad egyvalakire ilyen szinten rákattanni, főleg, ha nem megnyugtatjátok egymást lelkileg, érzelmileg, hanem csak kizsigerelitek egymást és idegzsábáskodás az egész.

jan. 12. 05:37
 23/31 A kérdező kommentje:
#22 A lányt leráztam, a fiúval viszont....sajnos együtt kell dolgoznom. Hogy ott milyen dolgokat művel....mondjuk úgy nem nutallától barna a nyelve
jan. 12. 10:22
 24/31 anonim ***** válasza:
51%

"A lányt leráztam, a fiúval viszont....sajnos együtt kell dolgoznom. Hogy ott milyen dolgokat művel....mondjuk úgy nem nutallától barna a nyelve"

Te betegebb vagy, mint gondoltam...

jan. 12. 15:46
 25/31 A kérdező kommentje:
Mièrt èn vagyok beteg???
jan. 12. 17:10
 26/31 anonim ***** válasza:
Én még a fodrászt is lehordanám, hogy ilyen elmebeteg csajt ajánlgat nekem.
jan. 17. 20:07
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezőhöz pont illene...
jan. 18. 20:51
 28/31 A kérdező kommentje:
#26 Szerintem ő nem ismeri ennyire, első pár benyomás nekem is pozitív volt,aztán derűltek ki dolgok.
jan. 19. 11:28
 29/31 A kérdező kommentje:
#27...te aztán nagyon okos vagy, mindent tudsz
jan. 19. 11:29
 30/31 anonim ***** válasza:
48%

Kiírtál egy kérdést, hogyan rázd le a nem létező lelkibeteg lányt, mert régóta sehogy nem tudod lerázni.

Majd két nappal mégis sikerült...

jan. 19. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!