Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális, ha ezek után már...

Normális, ha ezek után már egyáltalán nem tudtam benne megbízni, vagy én reagáltam túl?

Figyelt kérdés

Röviden próbálom leírni, teljesen név nélkül, hogy senki ne legyen felismerhető.

Megismerkedtem valakivel, ami eredetileg barátságnak indult, aztán több lett belőle, mert bevallotta végül, hogy nem szeretne a barátzónában maradni miközben teljesen jól elbeszélgettünk, és én úgy voltam vele, nekem is rég szimpatikus, egyedül vagyok már egy ideje, miért ne. Egyszer elmentem hozzá. Amikor hazaértünk, megláttam az ágyán egy szív alakú párnát, ezért megkérdeztem, kitől van. Vigyorogva annyit válaszolt, hogy: „Jaj, az még a cukifiútól van.” Őszintén rosszul esett, ezért megkértem, hogy tegye el. Erre azt mondta, hogy ő ragaszkodik a tárgyaihoz. Ebből lett egy kisebb vita, de akkor személyesen, majd később telefonon is megbeszéltük, és azt hittem, lezártuk.

Később ő készült volna hozzám. Én nagyon vártam, készültem rá, az utolsó pénzemből megvettem neki mindent, amit szeret enni és inni, mert elég válogatós, annak ellenére, hogy közel 40 évesen főzni sem tud. Vettem és készítettem neki születésnapi ajándékot is.

Ehhez képest három napig ment a halogatás. Egyszer ezt mondta, egyszer azt, mindig volt valami kifogás. Mindenre próbáltam türelmesen reagálni. Aztán azon a napon, amikor már indulnia kellett volna, egy szakítós üzenet fogadott. Azt írta, hogy nála valami „félrecsúszott”, nem jön, szakítani szeretne, de később maradjunk barátok. A kifogások között első körben a kánikula volt (én is a melegben utaztam hozzá), majd a menstruáció, majd a párnás dolog.

Bevallom, itt elvesztettem a türelmem. A telefonbeszélgetés során olyan dolgokat mondtam, amiket utólag megbántam. Emiatt mindenhol letiltott.

Később egy másik felületen még sikerült elérnem, kizárólag azért, hogy bocsánatot kérjek a stílusom miatt, mert lelkiismeret-furdalásom volt. Elfogadta a bocsánatkérést, és újra beszélgetni kezdtünk.

Viszont addigra már annyiszor csalódtam benne, hogy egyszerűen nem tudtam újra megbízni benne. Hiába mondta, hogy mégis eljönne hozzám, sőt, akár könyörögni is fog térden állva, mert hogy ő szeret, nem tud enni, inni létezni állandóan rám gondol... , én ezt már nem hittem el.

Azt mondtam neki, hogy ha valóban szeretné helyrehozni a dolgokat, akkor ne ígéretek legyenek, hanem tettek. Két dolgot kértem tőle. Az egyik, hogy keressen egy rendes, stabil munkahelyet, mert csak alkalmi munkákból él, miközben szinte minden lehetőségre azt mondta, hogy az neki nem jó. (Egyszer emiatt is leordította a fejem egy telefonbeszélgetés során). Szerintem a fővárosban, ha valaki tényleg akar dolgozni és nem válogat, sokkal több lehetősége van, mint például itt, vidéken.

A másik kérésem az volt, hogy keressen fel egy szakembert, mert nem tartottam normálisnak, hogy hangulatingadozásai vannak, és volt olyan is, hogy a menstruációjára hivatkozva nagyon durván beszélt velem, káromkodva ordította le a fejem, mikor reggel még nem voltam képben, mit is akar, hogyan is akar jönni...

A szakemberre egyből nemet mondott. A munkával kapcsolatban pedig azt kérdezte, mennyi időt adok neki, mert az nem megy egyik napról a másikra.

Én sokáig egyedül voltam, és ez az egész eredetileg csak egy barátságnak indult. Ma már úgy érzem, talán jobb lett volna, ha meg is marad annak.

Szerintetek én vártam el túl sokat, vagy érthető, hogy ezek után már képtelen voltam újra megbízni benne?

júl. 3. 00:09
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Kozel 40 eves noknel is megy ez a gyermeteg friendzone-ozas? Azt hinne az ember, hogy 25 korul kinovik.......

42F truecel

júl. 3. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Ilyenkor mindig szurkolok, hogy az ilyen párok maradjanak együtt. Legalább két idiótával kevesebb, amíg lefoglalják egymást.
júl. 3. 02:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagáltad túl. Mindaz, amit leírtál, kísértetiesen emlékeztet az én exem játszmáira, annyi különbséggel, hogy ő pasiként viselkedett egészen hasonlóan. Azóta is bánom, hogy nem léptem ki korábban.
júl. 3. 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz megbízni benne ezek után akkor ne foglalkozz a dologgal, lépj túl ezen.
júl. 3. 08:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén! Kell neked ez a nő?😂 Mert ez minden, csak nem normális, főleg egy 40 éves embertől, aki az élete felét már leélte... Legközelebb legyen jobb a "szűrőd"! Ha neked CSAK olyan nő jöhet szóba, aki dolgozik, akkor célirányosan így kell ismerkedni! 👍 36/N
júl. 3. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Mi tegyek ha képtelen vagyok megbízni a férfiakban, emiatt egyáltalán nem megy az ismerkedés, mert mindig azon kattogok, hogy inkább hagyjam az egészet?

Rossz tapasztalatok és az érzékenységem miatt kialakult bennem az évek folyamán egy masszív bizalmatlanság, minden apró jelre már ugrok magamban, és ha ki nem is mutatom, állandóan azon jár az eszem. Tudom, hogy így nem lehet nekivágni semminek és kell hogy legyen egy...

Hogy lehetne így megbízni benne? Lehet e egyáltalán bizalom ezek után?

Másfél hónappal a megismerkedésünk után kicsit össze kaptunk, egy hamis profillal felmentem a Badoo ra, ő még fent volt. Rairtam és behúztam a csőbe. Randit adott nála, meg írta hogy ezt meg azt csinálna velem, mármint a nővel akinek hitt. A randira én mentem és...

Mi az oka annak, hogy egyáltalán nem tudok megbízni egy lányban sem?

Bárkivel ismerkedem, senkiben sem tudok megbízni egy kicsit sem. Volt két rossz tapasztalatom végül is, már akkor is bennem volt az, hogy biztos hazudik, biztos azért tűnik el mert mással szexel, randizik stb. Akkor próbáltam türtőztetni magam és még bántott is, hogy...

Hogyan lehet újra megbízni valakiben, ha már többször elhagyott másért? Van egyáltalán értelme?

Ő az első férfi, akivel el tudnám képzelni a közös életet, házasságot, gyereket... Mármint el tudtam képzelni. Én vagyok az első barátnője, szexuális kapcsolata is csak egy lánnyal volt előttem. Állandóan piszkálta a kérdés, hogy találhatna e nálam jobbat. Állítólag...

Miért van az hogy egyáltalán nem tudok már megbízni senkiben sem?

Az idegen emberek annyiszor megbántottak hogy már egy emberben sem tudok megbízni a családomon kívül. Szinte rosszul vagyok az emberektől.

Hogyan leptel tul a megcsalason?

Lelkileg, hogy tudtad kiheverni? Hogyan tudtal ujra megbizni valakiben? Egyaltalan lehetseges, vagy orokre megnyomorit minden tovabbi kapcsolatod?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!