Mit válaszoljak?

Figyelt kérdés
Egy nővel 3 hétig ismerkedtem, ami alatt ő végig hidegen viselkedett, viszont azt mondta, hogy érdeklem, csak időre van szüksége, én viszont egyértelműen szerelmes voltam és nem tudtam volna ezt félretenni. Ezért "szakítottunk", bár ő tagadta, hogy lett volna bármi. Ezek után egy "Ne agyald túl, engedd el" című könyv ajánlással írt rám 2 hét után, ami idő alatt nem beszéltünk.

aug. 27. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ignoráld, engedd el ;)
aug. 27. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne válaszolj...
aug. 27. 11:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
“Időre van szüksége” női nyelven annyit jelent, hogy nem kellesz neki, de talonban megtart.
aug. 27. 11:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

TALON.

Maradjunk barátok meg várjunk még a nagy semmire. Persze, ismerős.

Én is ebben a helyzetben vagyok jelenleg :D

aug. 27. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mihez van/volt időre szüksége?

Semmit ne válaszolj. Ezzel a címmel - üzenettel - is csak játszik veled.

aug. 27. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
5# Hát ezaz :'D Hátha megjön közben az a bizonyos érzés, gondolom /s
aug. 27. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:
11%

Az egyetlen érthetetlen dolgog ebben a sztoriban, hogy te 3 hét alatt hogyan tudtál szerelmes lenni egy hidegen viselkedő idegen nőbe, akivel nem feküdtél le, hanem csak ismerkedtél.

Elmúltál már 18 éves?

aug. 27. 12:39
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
7# Szerintem a legnagyobb szerelmek első látásra születnek, legalábbis nálam nem tart 3 hétig érezni valaki iránt valamit. Lehet én vagyok defektes
aug. 27. 12:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Elmúltam 18 éves és nem teljes mértékben viselkedett hidegen, hanem csak pont elég jelét adta annak, hogy szeretne velem lenni ahhoz, hogy én találkozgassak vele, mert azt hittem megéri várni. Nem mondta, hogy mennyi idő, majd a végén tájékoztatott, hogy ő különben nem akar kapcsolatot, de érdeklem őt.. ami nekem ugye kevés.
aug. 27. 19:56
 10/10 A kérdező kommentje:
+nekem ez volt ez első szerelem. lehet kései
aug. 27. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Mit válaszoljak neki?

Nő vagyok, munkahelyen szerettem bele a kollégámba. Tudom, hogy munkahelyen nem kéne, de nem terveztem, és én őszintén szeretem még most is, nem kalandnak vettem. Nála viszont elmúltak az érzelmek. Nekem ez így egy gyötrelem. Kb 1 év múlva mindenképp másik helyre akar...

Sms-re mit válaszoljak?

Viharos szakításon vagyunk túl, eltelt 6 hét. Kaptam egy smst a volt kedvesemtől, hogy tudunk- e két nap múlva beszélni? Bennem még nagyon kavarognak a gondolatok ( még vannak érzelmeim), nem tudom mit szeretne, biztos nem kezdjük újra. Nem akarom még jobban bántani,...

Mi lehet a probléma? Kérem, hogy tapasztaltabbak válaszoljanak elsősorban!

Kezdem az elején! Volt egy osztálytársam középsuliban 4 éven keresztül (lány az illető) és volt egy barátja, aki rendszeresen bántalmazta, terrorban tartotta mind fizikailag mint lelkileg. Én ezt a lányt első látásra megszerettem és 4 évembe telt, hogy összejöjjünk,...

Mit tegyek? Válaszoljak neki, ne.

Szakítottam a sráccal (24) és már nem bírok vele. 3évet voltunk együtt, de ha igazán figyelt volna a kapcsolatra, akkor látná, hogy már 1 éve haldoklik. Folyamatosan ír, sajnálkozik, ő nagyon szeret, akármit megtenne... Tudom, hogy nagyon szeret, de nálam ez a...

Szakított velem a barátnőmm hogyan jöjjek vele újra össze?

Segítséget kérnék hogyan jöjjek vele össze mert nem tudom magam túl tenni a szakításon. Csak értelmes emberek válaszoljanak!

Most mit reaggáljak? Válaszoljak egyáltalan?

Nincs egy felhőtlen párkapcsolatom. A barátom egész végig nagyon bunkó volt. Én 17 éves vagyok ő meg 27. Sűrgetett a szexel, miután lefküdtem vele azt mondta, h ő még várt volna. Azt is állandóan megjegyezte, h milyen tapasztalatlan vagyok. Hétvégén állandóan lelépik a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!