Mit válaszoljak?

válasza:

válasza:TALON.
Maradjunk barátok meg várjunk még a nagy semmire. Persze, ismerős.
Én is ebben a helyzetben vagyok jelenleg :D

válasza:Ugyan mihez van/volt időre szüksége?
Semmit ne válaszolj. Ezzel a címmel - üzenettel - is csak játszik veled.

válasza:

válasza:Az egyetlen érthetetlen dolgog ebben a sztoriban, hogy te 3 hét alatt hogyan tudtál szerelmes lenni egy hidegen viselkedő idegen nőbe, akivel nem feküdtél le, hanem csak ismerkedtél.
Elmúltál már 18 éves?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nő vagyok, munkahelyen szerettem bele a kollégámba. Tudom, hogy munkahelyen nem kéne, de nem terveztem, és én őszintén szeretem még most is, nem kalandnak vettem. Nála viszont elmúltak az érzelmek. Nekem ez így egy gyötrelem. Kb 1 év múlva mindenképp másik helyre akar...
Viharos szakításon vagyunk túl, eltelt 6 hét. Kaptam egy smst a volt kedvesemtől, hogy tudunk- e két nap múlva beszélni? Bennem még nagyon kavarognak a gondolatok ( még vannak érzelmeim), nem tudom mit szeretne, biztos nem kezdjük újra. Nem akarom még jobban bántani,...
Kezdem az elején! Volt egy osztálytársam középsuliban 4 éven keresztül (lány az illető) és volt egy barátja, aki rendszeresen bántalmazta, terrorban tartotta mind fizikailag mint lelkileg. Én ezt a lányt első látásra megszerettem és 4 évembe telt, hogy összejöjjünk,...
Szakítottam a sráccal (24) és már nem bírok vele. 3évet voltunk együtt, de ha igazán figyelt volna a kapcsolatra, akkor látná, hogy már 1 éve haldoklik. Folyamatosan ír, sajnálkozik, ő nagyon szeret, akármit megtenne... Tudom, hogy nagyon szeret, de nálam ez a...
Segítséget kérnék hogyan jöjjek vele össze mert nem tudom magam túl tenni a szakításon. Csak értelmes emberek válaszoljanak!
Nincs egy felhőtlen párkapcsolatom. A barátom egész végig nagyon bunkó volt. Én 17 éves vagyok ő meg 27. Sűrgetett a szexel, miután lefküdtem vele azt mondta, h ő még várt volna. Azt is állandóan megjegyezte, h milyen tapasztalatlan vagyok. Hétvégén állandóan lelépik a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!