Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti hogy kezeltétek a szakítást...

Ti hogy kezeltétek a szakítást? Hogy viselkedtetek az exetekkel?

Figyelt kérdés

Én elég labilisan kezelem a szakítást. Egyszer sírógörcsöm van, maskor dührohamom, amit akaratlanul is az exemen töltök ki. Még együtt lakunk és pár napot ki kell bírni amíg el nem tud menni a másik lakásba.

Azt hittem ennel jobban fogom kezelni de rengeteg stressz felgyűlt. Több éves kapcsolat.

Ti is ilyen rosszul kezeltétek, vagy inkább békésen váltatok el?

Nekem vannak pillanatok, amikor lenyugszom és kedves vagyok vele, de utána megint dühös leszek és kapja az ívet, még akkor is, ha nem is akarnék vitát kezdeményezni. Úgy jönnek belőlem a sérelmek, mint a vízfolyás.

Hogyan kezelhetném ezt az egészet higgadtabban? Nektek milyen tapasztalatotok van?

aug. 28. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Menj el te a lakasbol, ha annyira nem tudod kezelnj. Szuleidhez, baratnodhoz nem tudsz addig atmenni? Hulyet csinalsz csak magadbol.
aug. 28. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én leléptem és zéró kontakt. Nem nagyon volt hova - anyumhoz épp nem tudtam, de egy ismerősünknek volt egy épp üresen álló lakása felújítás alatt, ott meg tudtam húzni magam, amíg vissza tudtam menni anyumhoz.

Nagyon szar volt, de pszichológussal, önreflexióval, földelési technikákkal (alkottam) elég hamar sikerült túllendülnöm.

aug. 28. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
60%

Inkább a nők majréztak velem mindig is. Szerintük én voltam az érzékezlen tuskó, pedig én csak nem láttam értelmét a felesleges drámáknak. Ha egyszer szakítani akar valamelyik fél, nem tökmindegy? Jobb békében elválni.

F

aug. 28. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Férfiként egészen jól.
aug. 28. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A majrézni azt jelenti, félni valamitől, így a majréztak velem kifejezésnek ebben a környezetben nincs értelme.

Békében elválni pedig általában a tuskó félnek kényelmesebb, aki a tuskóság áldozata, az valójában tök emberien (azaz normálisan) reagál, ha nem tud békés maradni.

aug. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan viselkedtek az exetekkel, ha valahol random találkoztok?

Gondolom függ attól is, hogy mi történt szakításkor. Nálatok hogy van ez?

Találkozás egy régi szerelemmel? 😄 Hogy viselkedjek? Ti hogy viselkedtek?

Adott egy férfi, akivel imádtuk egymást. Gyönyörű volt a kapcsolatunk. Kiderült, hogy végig csalt... Tehát a vége brutál dráma lett, ráadásul arra kellett rájönnöm, hogy konkrétan én voltam a szerető. Szóval derült égből villámcsapás módban lett vége, hamar meg is...

Hogy viselkedtetek szakítás előtt?

Tegyük fel, hogy pár napig külön vagytok. Szakítani szeretnél, de természetesen megvárod ezzel a személyes találkozást. Ilyen esetben amíg külön vagytok, ugyanúgy visszamondod pl, hogy "szeretlek"? Gáz, ha én igen? Nem hazudok vele, mert tényleg szeretem, annak ellenére, hogy szakítani szeretnék.

Szakítás után hogyan viselkedtek a közösségi médián?

Első 3 évben néha megosztottunk 1 közös képet (tényleg évi 1-2 képet), de amúgy jellemzően nem posztoltunk. Na most azóta az exem (F) neki állt posztolgatni képeket, hogy itt-ott van. Én már kikövettem, és szerencsére sikerült leredukálnom a profilja nézegetést...

Szakítás után viselkedtek már szánalmasan? Vagy éppen a másik fél?

Indokolatlan üzenetek, ajándékok, levelek, kapálozás, ismerősök, rokonok felkeresése, már-már zaklatás stb. Fordult elő bármiféle pozitív interakció ilyenek után? Akár, évek múltán is.?!

Hogyan viselkedtél szakítás után ?

Bombáztad mindenféle sértő vagy bocsánat kérő üzenettel ? Vagy simán túl léptél rajta ? Megbántad esetleg utánna a szakítást és nem tudtad ,hogyan menj vissza hozzá

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!