Nem tudok rajta kiigazodni ?
Szakítottunk a párommal, még együtt élünk de hamarosan szétköltözünk. A veszekedés, egymás bántása már tönkretette ezt a kapcsolatot.
Még szeretem, de véget vetettem mert úgy érzem ez nem mehet így tovább és ez nem fog változni.
Nem sokat találkozunk otthon mert mindketten dolgozunk, de rajta nem tudok kiigazodni.
Van olyan, hogy reggelente odabújik hozzám, megsimogatja a fejem vagy megpuszil. Én minsig azt hiszem csak álmodok mert csak félig vagyok fent.
Aranyos üzeneteket is ír, meg kérdezgeti milyen a napom, hogy vagyok stb.
Nem tudok rajta kiigazodni mert egyszer mérges rám és megbántva érzi magát a szakítás miatt és azt érezteti nem is akarja otthon legyek, máskor meg közeledik.

válasza:Ez a kapcsolat MÉG MENTHETŐ!!!
Szakítás ide vagy oda - de létezik olyan, hogy IMÁDSÁG MINT SZERETETNYELV!!!
(Mi a párommal ezt vetettük be és 4 éve együtt vagyunk...)
Ha én erről akár kisebb, vagy akár nagyobb regényt írhatnék...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy velem egykorú (25) lány, akivel régóta ismerjük egymást, az utóbbi 2-3 hónapban kezdtünk el közel kerülni egymáshoz, többször is randiztunk, találkozunk kettesben. Nekem régóta tetszik, s most a randik során bele is szerettem, méghozzá fülig. Viszont egyáltalán...
Van egy lány, pár hete jelöltem be szinte véletlenül közös zenei ízlés, stb. alapján, egyből vissza is jelölt. Pár napja reagált a történetemre,utána folyamatosan beszéltünk, érdeklődött is irántam. Aztán másnap írtam neki reggel, pár szót beszéltünk csak. Pár nap...
Amikor szakítottunk az exemmel elmondta hogy őt egyaltalan nem erdekli kivel leszek mit csinalok.De múltkor mègis azt kèrdezte baratnőmtől hogy együtt vagyok e valakivel van e valakim.
5 éve ismerem, mindig úgy láttam rajta, hogy tetszem neki. Akkor még kapcsolatban voltam tehát eltaszítottam magamtól elég erőteljesen. A céghez került (egy pici varró gyárról van szó és ő a gépkezelő) , és barátilag kereste a társaságomat, aminek engedtem pont...
Eddig azt mondta hogy hiányzik neki hogy alig beszélgetünk, higy mondjam mi van velem, mit érzek , mi történt aznap stb.. Próbáltam változtatni, nem erőltetetten, de úgymond este míg ő mókolt tvzés közbe ha eszembe jutott vlmi elmondtam. Erre már nem először leoltott...
Ismerkedek egy férfival már egy hónapja, eddig egyszer találkoztunk, holnap lenne a 2. Mikor elkezdtünk beszélgetni és azóta is állítja, hogy komoly kapcsolatot keresne. Ennek ellenére felhozta, hogy holnap már szeretne együtt aludni. Gondolom nem csak aludni..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!