Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Aki egyedül maradt, volt...

Aki egyedül maradt, volt olyan veletek hogy alkalmi partner gondolattal eljátszottatok? de nem vitt rá a lélek viszont feszültebbek vagytok e miatt?

Figyelt kérdés
szept. 3. 05:09
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Egy évig voltam egyedül.

Azóta alkalmi partner, swinger, minden jöhet.

szept. 3. 06:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
El se jatszottam a gondolattal.
szept. 3. 07:11
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Én is ezen szoktam gondolkodni. Manapság szinte mindenkit lecserélnek az első problémánál, velem is ez történt, engem is dobott a párom 2023 végén.

Viszont a barátok, programok, hobbik nem enyhítik a szexhiányt, az érzelmekről nem is beszélve.

Alkalmi: fura nekem, de lehet ez marad csak...

szept. 3. 07:59
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Én nem a gondolattal játszottam el, hanem minden egyes adódó alkalmat kihasználtam. Mikor tegyem ezt, ha nem akkor, amikor egyedül vagyok?
szept. 3. 08:18
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem csak gondoltam rá, de össze is hoztam egy szextalit egy szintén évek óta magányos hölgy haverommal. Aztán olyan jól sikerült, hogy a végén össze is jöttünk. :)
szept. 3. 08:33
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem a lélek nem vitt rá, hanem nem adódott, és most sem adódik lehetőségem. A 23. születésnapom előtt egy kicsivel, kb. 2 hónappal maradtam végleg egyedül, most 35 múltam, tehát összesen több mint 12 éve ez van, úgyhogy ja, qrva feszült vagyok már rég. Remélhetőleg a (korai) menopauza hamarosan enyhít ezen valamennyit.
szept. 3. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem vagyok híve az alkalmi kapcsolatoknak. De ez nem is baj – még 50+ évesen is elég vonzó pasi vagyok ahhoz, hogy akármikor megismerkedjem egy nekem tetsző és megfelelő nővel. Nem szoktak rajtam a nők sokat gondolkodni, kellek. Ennyi.
szept. 3. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem ítélek el, ha egyedül alkalmizik. Miért ne tehetné? Testi vágyai mindenkinek vannak, csak jobb mással mint egy darab műanyaggal. 2026 van, nem a 15. században élünk, szexeljen mindenki aki akar, csak tudassa a partnerrel, hogy több nem lesz.

Ha egyedül lennék én is keresnék szexkapcsolatot vagy barátságot extrákkal.

szept. 3. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak hogy eljátszottam, de csinálom is.

Itt is keresek alkalmi partnert, mert most épp nincs.

F

szept. 3. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Ki meddig bírta, a társa 2-3 havonta szakít vele?Velem 3 év alatt 7x szakított.Ő 56 nő én 63 férfi.Előttem évekig szingli volt,szeret egyedül élni,...

Szeretjük egymást,de így nem tudok élni,hogy sogasem tudom,mikor jön rá a bolondéria,hogy egyedül akar élni.Ez egy érzelmi hullámvasút! Kivel szakítanak többet?

Letiltott az exem szakítás után 6 hónappal,mit jelent ez?

Ez róla szól ? Azt olvastam a neten. De miért? Ha valaki volt már hasonló cipőben mi volt az oka neki? Valószínűleg soha ne fogom megtudni de azért zavar. Békében váltunk el. Nekem nincsen senkim . Neki nem tudom van e.

Kapcsolat alatt le lehet válni a párról?

Légyszi ne kövezzetek meg! Benne vagyok egy kapcsolatban,ami a kezdeti pillangós időszak (ez az időszak kb fél év volt) után zuhanórepülés-szerűen kezdtünk lecsúszni. Rengeteg energiát fektettem bele,hogy megmentsük,de mindig azt vettem észre,hogy egyedül...

Miért nem vagyok boldog a párom nélkül? Még egy mecibe se akarok beülni egyedül. Teljesen befordultam.

Az egy dolog hog jobb is hogy szakítottunk. Dührohamos hülye volt. De vele valahogy úgy volt élet is. Ezer helyre jártunk, mjllio ismerős haverok jófej családja van, szinesek voltak a napok, megvolt az érzelmi töltés ölelés puszik bújás romantika, értelmes...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!