Aki egyedül maradt, volt olyan veletek hogy alkalmi partner gondolattal eljátszottatok? de nem vitt rá a lélek viszont feszültebbek vagytok e miatt?

válasza:Egy évig voltam egyedül.
Azóta alkalmi partner, swinger, minden jöhet.

válasza:Én is ezen szoktam gondolkodni. Manapság szinte mindenkit lecserélnek az első problémánál, velem is ez történt, engem is dobott a párom 2023 végén.
Viszont a barátok, programok, hobbik nem enyhítik a szexhiányt, az érzelmekről nem is beszélve.
Alkalmi: fura nekem, de lehet ez marad csak...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Senkit nem ítélek el, ha egyedül alkalmizik. Miért ne tehetné? Testi vágyai mindenkinek vannak, csak jobb mással mint egy darab műanyaggal. 2026 van, nem a 15. században élünk, szexeljen mindenki aki akar, csak tudassa a partnerrel, hogy több nem lesz.
Ha egyedül lennék én is keresnék szexkapcsolatot vagy barátságot extrákkal.

válasza:Nem csak hogy eljátszottam, de csinálom is.
Itt is keresek alkalmi partnert, mert most épp nincs.
F
Kapcsolódó kérdések:
Szeretjük egymást,de így nem tudok élni,hogy sogasem tudom,mikor jön rá a bolondéria,hogy egyedül akar élni.Ez egy érzelmi hullámvasút! Kivel szakítanak többet?
Inkább szingliség mint meg egy kapcsolat és csalódás.
Ez róla szól ? Azt olvastam a neten. De miért? Ha valaki volt már hasonló cipőben mi volt az oka neki? Valószínűleg soha ne fogom megtudni de azért zavar. Békében váltunk el. Nekem nincsen senkim . Neki nem tudom van e.
Légyszi ne kövezzetek meg! Benne vagyok egy kapcsolatban,ami a kezdeti pillangós időszak (ez az időszak kb fél év volt) után zuhanórepülés-szerűen kezdtünk lecsúszni. Rengeteg energiát fektettem bele,hogy megmentsük,de mindig azt vettem észre,hogy egyedül...
Az egy dolog hog jobb is hogy szakítottunk. Dührohamos hülye volt. De vele valahogy úgy volt élet is. Ezer helyre jártunk, mjllio ismerős haverok jófej családja van, szinesek voltak a napok, megvolt az érzelmi töltés ölelés puszik bújás romantika, értelmes...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!