Bele lehet pusztulni a szakitásba?

válasza:

válasza:Amíg fizikailag nem teszel kárt magadban, addig nem.
De igen, vannak akik kárt tesznek magukban az zéró érzelmi feldolgozóképességük miatt.

válasza:

válasza:

válasza:Aki csicska meg nincs magával tisztába annak igen.
Nekem pl egy vállrántás minden szakítás sőt az a durva, hogy megkönnyebülés is.
Dr Bubo: Give me the next!
Majd lesz más akivel tudok szexelni nem gond ez.
Mindig azt momdom PÉNZ + EGÉSZSÉG legyen akkor férfi esetén lesz nők hada is főleg ha kondizik a férfi.
Elmegy a csaj este másnap már akár 2 is jöhet.
Így kell hozzáállni.
Pénz van, izom van, egészség van akkor minden meg van oldva.

válasza:A drámakirálynők pont nem szoktak azok lenni, ők csak hisztiznek róla, de nem szokták megtenni.
Általában aki tényleg tervezi, az csendben csinálja

válasza:Párom elhunyt.
Érzelmi és anyagi terhet tett rám.
Túl éltem. Muszáj volt.
Nehéz volt? Nagyon.
De kitartással és célokkal felálltam.

válasza:

válasza:En panikrohamos 2 oras alvasokkal szenvedtem 2 hetig, utana az agyam felfogta, h ne en szenvedjek mar, en mindent megprobaltam, h helyrerakjam a kettonk kozotti dolgot, o pedig talalt mast, nem hagyta ezt.
Az biztos, h ennyire nem fogok senkit szeretni, de nem is baj, mert utana szenved az ember tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
A sztori az, hogy tavaly ősszel jöttem össze barátnőmmel. Jól megvoltunk, egy egyetemre járunk, viszont mivel együtt éltünk így párszor ellaposodott a kapcsolat, ritkán volt közös program. Inkább én mentem mindig hozzájuk (~250 km) mivel nálunk nem úgy álltak a családi...
A 3. évfordulónk után kb egy héttel egyik este szakított velem a párom. Nem voltunk rosszban, de azért nem volt minden tökéletes. Vártunk egy hátráltató tényezőre, hogy pár héten belül megoldódjon (nagyon hosszú idő után biztos volt) és utána volt egy csomó tervünk....
Ma mondtuk ki,hogy vége. Olyan nyomás van a szívemen, hogy megsemmisülnék legszívesebben. Kavarog bennem a múlt, és semmire nem vágyom jobban,mint hogy mégegyszer lássam és érintsem. Vagy legalább mondhassam neki hogy szeretlek, és hogy nem hagylak el. Jó lenne ha...
Szerelmes lettem egy férfiba, elég beteges módon. rátett egy lapáttal, hogy nagyon húzta az agyamat. Évekig. Majd elkezdtem tőle olyan pofonokat kapni, ami tényleg a legdrámaibb latinamerikai szappanoperákban történik csak meg. Nem részletezem, volt benne eltitkolt...
Még év elején szakítottam vele, nem láttam értelmét a folytatásnak. Több okom is volt rá. Az egyik az, hogy egyre többször voltak rosszindulatú, sértő megjegyzései mindenkire. Mindig csak panaszkodott és kritizált másokat. Pl. a kolléganői hogyan öltözködnek, a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!