Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Mi lehet velem a gond, hogy nem tudok tartós párkapcsolatot kialakítani?

17 éves koromban kezdtem el a pasizást. Középsuli utolsó évében jártam egy évfolyamtársammal, nem tartott csak 2 hónapig. Unalmasnak tartottam, nagyon otthonülős volt és miután pettingeltünk, ki is beszélt edzésen. Otthagytam. 1 hónapra rá összejöttem osztálytársammal -4 éve szerelmes voltam belé- jól elvoltunk, szerettem volna vele elveszíteni, de addig nem jutottunk, 2hónap után közölte, nem szerelmes és nem akarja folytatni. Felsőoktatásba kerültem. Egy buli alkalmával már nem bírtam a hormonjaimmal, összejöttem egy felsőbb évessel. Nem lett belőle kapcsolat. Később egy srác kiszemelt, nyomozott utánam és randira hívott. 3hónapig szinte minden tökéletes volt (a szexszel voltak gondok), aztán elkezdett laposodni a kapcsolat. Közös "dolgot" akart velem vásárolni, de igaz a mondás(közös lónak túrós...), mert én még nem tudtam volna használni, csak fizessem ki a részem. Elkezdtem dolgozni, megismerkedtem egy aranyos sráccal, megkedveltem. Fél év után véget vetettem a lapos kapcsolatomnak és persze akkor hozzám vágta h frigid vagyok mert nem szexelek vele eleget és nem is élvezem. Hetente 1 volt, de az is rossz nekem(csontos csávó volt, és mivel hüvelyim o-m nincs, nem élvezhetem, ha nem tesz érte vagy nem tehetek érte ). Összejöttem munkatársammal, 2hónapig tartott, aztán közölte hogy nem szerelmes. Ezután sokáig nem volt párkapcsolatom, csak futókalandok. Aztán munka révén megismerkedtem egy családos ffival. Egy ideig titokban összejártunk, de beleszerettem és ő is belém. Elköltözött otthonról, összebútoroztunk. Nagyon jól ment minden, minden klappolt, csak a nejével voltak balhék. Akkor jöttek a gondok, mikor kértem hogy váljon el. Ez 1,5 év után következett be. Jöttek a kifogások, hogy a gyerekek, az asszony, nem tud vele beszélni tányértörés nélkül bla-bla. Adtam neki haladékot, de itt már voltak vitáink. Volt amikor nem jött haza 2 napig, a családnál aludt. Elegem lett, 2 év után véget vetettem neki. De még összejártunk 2 hónapig(a szex nagyon jó volt). Eközben én már jártam mással. Vele több mint fél évig voltam. Elnyomott, sokszor nem úgy viselkedett velem, ahogy egy nővel kéne. Apróságok miatt ordibált velem. Amikor olyanja volt, akkor egy tündér volt, akit kenyérre lehetett kenni. Az is nagy probléma volt, hogy ritkán találkoztunk, mert elköltözött az ország másik végébe. Nem szerette, hogy nem döntök nélküle, de pl azért szakítottunk, mert nem azt csináltam, amit mondott.

Ezek után társkeresőn próbálkoztam, több, de inkább kevesebb sikerrel. Nagy nehezen kifogtam egy normálisabb srácot. 4 hónapig nagy boldogság, összhang volt, aztán elköltözött több mint 300km-re tőlem. Tudtam, hogy a távolsággal gondok lesznek, de belementem. Mondanom sem kell, ritkán találkoztunk, 1-2 napot voltunk együtt. A szex is unalmas volt, mindig ugyanúgy. Sajnos meg is csaltam. Elkopott a dolog. Veszekedtünk is, más céljaink, álmaink voltak. Tanulva előző kapcsolataimból, már nem szeretem, ha megmondják, mit hogy csináljak, és sajnos ő ilyen volt. kb 1 év után ennek is vége lett.

Most van egy srác, akit nem tudok hova tenni. Nem tudom azt mondani neki, hogy járjuk, mert nem olyanok az érzéseim iránta. Közben pedig nagy valószínűséggel szerelmes vagyok (őt se tudom hova tenni) egy másik srácba, akivel nem tudom, hogy lehetne-e valaha köztünk komolyabb kapcsolat. Az ő részéről kérdéses.Keress kérdéseket hasonló témákban: párkapcsolat, szakítás, hosszútávon

 2012. jún. 7. 14:50  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
A kérdező kommentje:

Bocsi hogy leírtam fél életem történetét, de pár szóból nem lehet megmondani, hogy mi van.

A leírtak alapján én vagyok debil, nagyok az elvárásaim vagy nincs szerencsém?

Nem vagyok csúnya, átlag/vékony testalkatom van, normális arcom, széles az érdeklődési köröm, szerintem az értelmesebb rétegbe tartozom, házias vagyok, szexelni is szeretek, ha jól csinálják. Nem értem, mért nem sikerülnek a dolgok. A volt osztálytársaimnak már 5-6 éves kapcsolatuk van, némelyiknek már férje, gyereke is.# 1/14Időpont 2012. jún. 7. 14:55 Privát üzenet

Az igen! (Mármint a mennyiség, én még kapcsolatot sem tudok kialakítani, nemhogy tartósat...)


Nem lehet, hogy túl nagyok az igényeid, válogatós vagy, azt várod, hogy tökéletes legyen mindenki?A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/14Időpont 2012. jún. 7. 14:56 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Shanokk nevű felhasználó válasza:

Te mekkora egy ribanc vagy. Nem csoda, hogy nincs tartós kapcsolatod...

A válasz 35%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/14Időpont 2012. jún. 7. 15:12 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Dehogy várom. Nincs olyan hogy tökéletes, de azért passzolnia kellene. Külsőre eddig sem voltam olyan válogatós, volt kövér, alacsonyabb, volt gizda létra, volt csúnyácskább. Volt mindenféle. Nekem a fontosabb az lenne hogy belsőre passzoljunk. Elviseljük egymás rigolyáit, közös érdeklődésünk legyen és egyenrangúak legyünk. Na meg persze mindkét félnek jó legyen a hálószobában.

# 4/14Időpont 2012. jún. 7. 15:15 Privát üzenet
Hát, én megismernélek ! :)

A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/14Időpont 2012. jún. 7. 15:44 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

"Elegem lett, 2 év után véget vetettem neki. De még összejártunk 2 hónapig(a szex nagyon jó volt). Eközben én már jártam mással."


Kérdés a válaszodra. R*bancok nem hosszútávra vannak tervezve.A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/14Időpont 2012. jún. 7. 17:07 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

És elmondanád mért is vagyok ribanc, mikor állandó NORMÁLIS kapcsolatot szeretnék?


Amit adtál, egyáltalán nem volt kielégítő válasz. csak simán leribancoztál.# 7/14Időpont 2012. jún. 7. 17:14 Privát üzenet

Eddig úgy tűnik hogy csak simán nem jött be neked az élet. És meg van az a rossz oldalad hogy nem értékeled amid van kapcsolat terén, neked a lapos az már menthetetlent jelent. Szerelmek jönnek mennek, az igazi tartós kapcsolatért áldozni kell. Ott van az a fickó aki 300 km-re költözött tőled, nem tudtál volna utánamenni és ott a közelében keresni munkát például? Vagy amikor a lapos kapcsolatot érezted akkor tenni ellene, közös programot szervezni, olyat csinálni kettesben amit máskor nem tennétek csak úgy meg.

27 fA válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/14Időpont 2012. jún. 7. 17:19 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Már bocs, de voltál te valaha is egyedül? Ténylegesen egyedül, hosszabb ideig? Mármint 17 éves korod után?? Mert én azt látom ez alapján, hogy egyik kapcsolatból mész a másikba, mintha muszáj lenne... "De még összejártunk 2 hónapig(a szex nagyon jó volt). Eközben én már jártam mással." a szövegből nem derült ki, hogy ezt megbántad-e vagy sem, én azért remélem, hogy igen. Itt is az látszik, hogy még véletlenül se akartál egyedül lenni, mindig kell neked valaki, és úgymond bárkivel összejöttél aki megtetszett anélkül, hogy elgondolkodtál volna azon, hogy mondjuk tényleg összeilletek-e, illetve, hogy mit rontottál el az előző kapcsolatodban. Pedig kellett volna, mert olyan nincs, hogy mindig csak a pasik rontják el, az biztos. Szóval röviden és tömören, ebből nekem úgy tűnik, hogy társfüggő vagy, ami elég nagy probléma tud lenni.


24/LA válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/14Időpont 2012. jún. 7. 17:21 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Javítani próbáltam, persze, de úgy nehéz ha csak én változtatok. Nem tudok mozdulni míg nem fejezem be az iskolát, nem fogom félbehagyni senki miatt soha többet. A 2éves kapcsolatom mellett felfüggesztettem 1 évre, meg is lett az eredménye. Kiestem a pörgésből és csúsztam sokat.


Igen, valóban most rádöbbentettél, hogy csak 2x voltam hosszabban egyedül. A két középsulis meg a munkatársam után. Nem tudom, biztos, hogy nem szeretek egyedül lenni, de azért azt nem mondanám hogy mindegy kivel. Igen nekem is vannak hibáim, ahogy mindenki másnak. Önfejű vagyok néha, és stressz alatt hajlamos vagyok a hisztikre (de melyik nő nem). És nálam nem megy a csak adok rendszer, mert szeretek kapni is. Ha vannak közös pénzügyek, arra iszonyat háklis vagyok, mert én spórolós vagyok és nem szívesen látom, ha a másik hülyeségekre herdálja el.# 10/14Időpont 2012. jún. 7. 17:47 Privát üzenet
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Miért nem tudok kialakítani egy normális párkapcsolatot? Miért szakított velem az összes pasim?
Lányok, akiknek sosem volt gond, hogy legyen kivel sexelniük, azok irjanak már le 10 dolgot, amiért könnyebb a fériaknak sexpartnert találniuk?
Szemétláda paraszt vagyok? (lent)
Mit javasoltok? Mit csinálak?
Szerintetek tönkretesz- e egy párkapcsolatot az egyik fél tartós (abb) munkanélkülisége?
Van olyan portal, ahol olyan szemelyekkel (no, ferfi) lehet parkapcsolatot keresni ahol mindket felnel gond van egeszsegileg a sexel (mutet utani gondok, vagy impotencia)?

Kérdések a Felnőtt párkapcsolatok rovatbólKérdések a Szakítás rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!